Звездни компромати - 319 част

• 105 215
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
На тази снимки си личи колко й е късо крачето на Николета Laughing

# 196
Явно руските журналисти са толкова зле , колкото и българските.  Whistling  Жената на Пиърс Броснан е била модел. Снимка от сватбата им. Дебора, макар и да не е била модел, е част от шоубизнеса. Братушките е трябвало повече да се постараят за статията. Всъщност не са малко звездите, които си избират обикновени половинки. Веднага се сещам за любимеца на Джо - Джоузеф Гордън-Левит или Мат Деймън. Джулиана Маргулис също се омъжи за един готин адвокат, Клуни пък си взе адвокатка за съпруга.

# 197
Не мога да се въздържа да ви покажа Емил Конрад като Николета и моето момче златно мамино.

# 198
  • Tам през Атлантическия океан
Късо , дълго видно е че добре се лансира жената за сега   Laughing
Младостта е до време а покрай нея и красотата понякога се изпарява , ще ми е интересно в какво ще инвестира за в бъдеще  Thinking успешен брак , някаво бизнесче , може па да се запише да учи  Mr. Green или ще забегне в чужбина ......

Jodie Foster by Helmut Newton,1987

https://www.facebook.com/theredlist.fr/photos/a.210398705716971. … ype=3&theater

Liv Tyler & her mother Bebe Buell by Michael Ochs, c. 1980

https://www.facebook.com/theredlist.fr/photos/a.210398705716971. … 479083683/?type=3

# 199
densi, ама този Емил по-хубав от истинската Николета.  Mr. Green

# 200
  • Tам през Атлантическия океан
Явно руските журналисти са толкова зле , колкото и българските.  Whistling  Жената на Пиърс Броснан е била модел. Снимка от сватбата им. Дебора, макар и да не е била модел, е част от шоубизнеса. Братушките е трябвало повече да се постараят за статията. Всъщност не са малко звездите, които си избират обикновени половинки. Веднага се сещам за любимеца на Джо - Джоузеф Гордън-Левит или Мат Деймън. Джулиана Маргулис също се омъжи за един готин адвокат, Клуни пък си взе адвокатка за съпруга.

И аз съм чела че е била за кратко модел  Grinning

Ето една сн. от миналото Wink

# 201
densi, ама този Емил по-хубав от истинската Николета.  Mr. Green
Нали?! Mr. Green

# 202
  • Rock & Roll feeling ...

Осбено имайки предвид тази снимка, на която се вижда каква е височината,на това,на което е стъпила ...

# 203
  • София
Не знам защо се сетих за Рейчъл от "Приятели",която се притесни, че детето ще наследи истински й нос.
Та Николета е толкова изменена, че дъщеря й, въобще не прилича на нея. Може би на баща си повече.

И гледам коментара й,  пише, че за нея (детето) сдъбва мечтите и изведнъж
......ти си моето "всичко"  newsm78

# 204
  • Rock & Roll feeling ...
Николета наистина се старае Николчето да е като кукличка,но за мен въпреки всички роклички, прически и пр. малката е грозновато дете.

Lima (35) & Sara Sampaio (25)
Скрит текст:

# 205
  • Варна
Джей Ло и новата й тръпка наистина са страхотно двойка,
Особено както са се барнала в един цвят.

# 206
  • Sofia
Е,не,чак пък грозновато не е детето Naughty
Чаровно и сладко е,но с такава майка незнам докъде ще я докара...
Да му обърне внимание на лекия говорен дефект Rolling Eyes

# 207
  • Пловдив
Според мен е чудесно, че е завела детето в Диснленд на Рожденния му ден - мисля, че мястото е страхотно за такъв празник.
И облеклото и този път не ми се вижда скандално, е не е обичайно, но ги няма деколтетата и е общо взето прилично.

# 208

Осбено имайки предвид тази снимка, на която се вижда каква е височината,на това,на което е стъпила ...
Знам, че много хора го правят, но намирам за отвратително целуването на дете по устните, независимо дали от майка му или баща му.

# 209
Това е може би най- ужасният тоалет на Николета досега, имайки предвид къде и по какъв повод го е облякла.

Общи условия

Активация на акаунт