Звездни компромати - 319 част

• 105 218
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
На тази снимки си личи колко й е късо крачето на Николета Laughing

Осбено имайки предвид тази снимка, на която се вижда каква е височината,на това,на което е стъпила ...
Знам, че много хора го правят, но намирам за отвратително целуването на дете по устните, независимо дали от майка му или баща му.

Аз най-много мразя две дечица да се целуват по устата! И вече да ги наричат "снахата", "зетя"

# 211
  • Sofia
И аз не понасям такова целуване и никога не съм го правила на моите деца...да не говорим,че и не е хигиенично и много болести могат да се предадат ooooh!

# 212
  • където ми харесва
Позволете на майките поне децата си да целуват. Rolling Eyes
Между другото, тези снимки на Николета и Никол са много сладки и невулгарни.
Харесват ми.

# 213
И аз не понасям такова целуване и никога не съм го правила на моите деца...да не говорим,че и не е хигиенично и много болести могат да се предадат ooooh!
Целувката всъщност повишава имунитета!
Целувам така голямото дете, когато той поиска. Но по принцип и на мен ми е странно.

# 214
  • Пловдив
Харесват ми.

Сладко е ако Пинк целува дъщеря си. Или някоя друга звезда своето дете.
Ако го прави Николета вече не е  Mr. Green

# 215
Харесват ми.

Сладко е ако Пинк целува дъщеря си. Или някоя друга звезда своето дете.
Ако го прави Николета вече не е  Mr. Green
Ами не е, защото изглежда супер изкуствено. Като целувките й с Валери преди, където лъжеше колко са щастливи и влюбени.

# 216
  • Sofia
Аз също не намирам за нормално родители да целуват децата си по устните, даже не знам какво ги кара да го правят. По бузите, по челото - това е друго нещо. Малко по темата от UK, явно и там мненията са разнополюсни:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3484734/When-parents-s … -ll-never-up.html

# 217
Целувката всъщност повишава имунитета!
Целувам така голямото дете, когато той поиска. Но по принцип и на мен ми е странно.

Всъщност чрез целувка се предава вирусът Епщайн Бар, който се среща при децата и така може да се предаде на родителя Peace

# 218
  • До сърцето...
Уф, аман вече! ooooh!
Ако си водя детето за ръчичка к'ъв вирус/бактерия ще ми/му се предаде?
А ако дишаме един и същи въздух!?

# 219
  • Вестерос

Егати и тоалета си е спретнала Николета. Много подходящо за рожден ден... на собственото ти дете... в Дисниленд...  Whistling
Детето е с три различни тоалета или е преобличано там, или са ходили 3 дни в този Дисниленд  Mr. Green

# 220
Харесват ми.
И на мен са ми сладки, също ако бях дете предполагам това би бил рожден ден мечта за мен, да съм в Дисниленд.

# 221
  • Вестерос
Не мога да се въздържа да ви покажа Емил Конрад като Николета и моето момче златно мамино.
Joy хаха не го харесвам, но много добро хахах

# 222
Скрит текст:

Егати и тоалета си е спретнала Николета. Много подходящо за рожден ден... на собственото ти дете... в Дисниленд...  Whistling
Детето е с три различни тоалета или е преобличано там, или са ходили 3 дни в този Дисниленд  Mr. Green
[/spoiler]

Вероятно са отседнали в хотелите към самия Дисниленд.  Peace

# 223
  • Gotham City
Харесват ми.
И на мен са ми сладки, също ако бях дете предполагам това би бил рожден ден мечта за мен, да съм в Дисниленд.

Без да съм дете бих избухнала от щастие да отида в Дисниленд!

# 224
Скрит текст:
Уф, аман вече! ooooh!
Ако си водя детето за ръчичка к'ъв вирус/бактерия ще ми/му се предаде?
Скрит текст:
А ако дишаме един и същи въздух!?

Ако си кашляла или кихала в длан/и (както прието по нашите български ширини), а не в лакътната свивка (както е прието по други ширини), ще му предадеш всички бацилчета, излетели от теб.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт