Звездни компромати - 319 част

• 105 238
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Разтърсих се за инфо за съпруга на Даутцен Круз - Sunnery James (по повод на това, кои звезди са с "обикновени" хора до себе си). Оказа се, че и той е датчанин и заедно с още някакъв мъж (не запомних името му) са известнo DJ и продуцентско дуо. Ако правилно съм си превела...  Grinning

# 256
Конкретно за Николета ли се отнася или наистина не може да ви стане симпатичен човек, било то и неизвестен, които пътува по света и опознава различни култури, поддържа се в добър вид и т.н?
Извинявай ... не го приемай като подигравка към коментара ти, но израза "опознава различни култури" употребен за Николета Лозанова ме развесели искрено.  Joy  Тя ходи в чужбина само, за да прави чупки и стойки, да кара хората да й "завиждат" за луксозния живот и сигурно, за да срещне някой известен, за да пусне после слуха, че е бил запленен от нея /защо мислите по едно време се тагваше от Мадрид/.
Иначе да ... човек който пътува, за да опознава различни култури, поддържа се и т.н. би ми станал симпатичен, ако не е куха лейка като Николета.

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 23:27 от Boby_pl

# 257
  • Rock & Roll feeling ...
Конкретно за Николета ли се отнася или наистина не може да ви стане симпатичен човек, било то и неизвестен, които пътува по света и опознава различни култури, поддържа се в добър вид и т.н? Ако отговорът е "не", моля, пояснете по какви характеристики определяте дали ви допада някои.
И да е ясно, че не съм фен на Николета, по-скоро от любопитство питам

Как може да се съпоставят подобни хора  ? Човек,който пътува по света,за да опознава и да научава и Николета,която пътува  и пътуването не се е състояло,ако няма снимка с нацуцурено дупе и "дълбокомислено" послание в стил " завиждайтИ мИ дрисли мръсни "   Stop  На нея целта на живота й е да е номер едно и обезателно всички да са наясно  с това,както и с факта,че всичко,което  им остава е да завиждат ! Да де, ама с такива претенции и никой да не обръща внимание колко са ти дълги краката,то започва да се набива на очи. . .

Обичам хора,които са любопитни към света,пътуват и опознават,но Николета, за мен не влиза в това число.
Изтъкана е от претенция за нещо,което дори не притежава. Добрият й вид е само за жени,които без гримьор и фризьор не могат да живеят. Да, в контекста на кифлите и бръмчалките, има хубаво лице. Аз харесвам и балонестите й цици, но до там. И то само в този контекст.  Принципно ми допадат жени,които са естествено красиви - без грим,леко разрошени и неглиже и пак разкошни - Даутцен , любима ми е в последно време.

# 258
  • До сърцето...
Конкретно за Николета ли се отнася или наистина не може да ви стане симпатичен човек, било то и неизвестен, които пътува по света и опознава различни култури...

Това подчертаното към Николета ли се отнася?!?   Shocked Shocked Shocked

# 259
Вие разлика между такива, които пътуват и опознават други култури и такива, които просто отсядат в хотели в различни географски точки, правите ли? Аз харесвам хора, които искат да се самоусъвършенстват с всеки изминал ден, независимо дали това ще стане, като научат нов език, опознаят нова култура, прочетат нова книга, сдобият се с ново умение и т.н.. Плиткоумни нарциси, които се имат за съвършени и си мислят, че всеки друг на тази планета им завижда, не само не харесвам, но и се стремя да държа далеч от себе си.

Никол Кидмън и Юън Макгрегър

# 260
  • На топло
Аз пък много харесвам Николета! Twisted Evil Известна е, има добър стандарт на живот, пътува, често се шуми около нея... Инвестирала е в себе си, поддържа се, и мисля, че се справя много добре! Малката ѝ дъщеричка е голяма сладурана, а колкото до говорният ѝ дефект (някой го беше споменал), ще го израсте!
Слез на земята. Има добър стандарт, може да поспорим колко е добър, ама айде оттам където е излязла става, защото от малка си е разтваряла
краката, вместо да учи и да се образова. Инвестира, защото една тълпа млади чалгаджиики и дишат във врата.
Божкеее, колко са наивни младите момичета в България. И какви са им идолите... Sick

# 261
  • София
На Макгрегър, изобщо не му отива без коса  Mr. Green

Аз пък се захледах в
https://www.instagram.com/p/BSZQSXsly8-/
https://www.instagram.com/p/BSMgBzAjQ6k/
Намекът, че малко момиче е секси, и трябва да излъчва еротика не ми харесва.
Иначе е голяма красавица.

# 262
Е, Кристина Пименова е една в света, майка и също! На 9 години някъде направиха междугалактически скандал с еротика, сега на 11 вече е бабичка в еротиката и никой вече не и обръща внимание. Бита карта е. Сега е на мода Анастасия Князева на 5.

# 263
  • София
Денси, не съм сигурна дали ме иронизираш  Embarassed
Не съм чувала за този скандал  newsm78

# 264
Не, не те иронизирам вярно имаше страшен техен скандал прочети.

# 265
Имаше, имаше  Peace  На мен, като че ли, преди 2 години повече ми харесваше Крисина. Не казвам, че сега не е красива, но някак обикновено красива е станала  Mr. Green

# 266

Ракел Уелч колко хубава е била.

На тази снимка е с перфектно тяло.
Скрит текст:

И сега
Скрит текст:

# 267
Анастасия Князева е наистина много хубаво дете. Ама те и близначките Олсен бяха разкошни като малки, а какво излезе после...

# 268
  • София
Иха, Ракел,  е много хубава, дори и в днешни времена.

# 269
Ракел е прекрасна, дори и днес! На колко е? Помня я като момичето от плаката в "Изкушението Шоушенк".

Общи условия

Активация на акаунт