Звездни компромати - 319 част

• 105 205
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Gotham City
Принципно сте прави, но ми се иска да видя някои по-натурални снимки. Вижте световни манекенки какви снимки качват в Инстаграм, усмихнати, играещи с децата си, без поза, без фалш. Ако и Николета започне да качва такива бих се учудила, но явно нейните примери за подражание са руските бръмчалки, които са също с толкова изкуствени снимки.

# 286
Backstreet boys с какво се занимават в момента?

# 287
Продължават да са група и ходят по участия.

# 288
Ракел е прекрасна, дори и днес! На колко е? Помня я като момичето от плаката в "Изкушението Шоушенк".
Ракел Уелч е една от най-красивите актриси за всички времена, но и тя вече има много пластики.
Ето я днес
Скрит текст:
Тя и Бо Дерек имаха тела за чудо и приказ!
Ракел е на 77 години!

# 289
Ракел е прекрасна, дори и днес! На колко е? Помня я като момичето от плаката в "Изкушението Шоушенк".
Ракел Уелч е една от най-красивите актриси за всички времена, но и тя вече има много пластики.
Ето я днес
Скрит текст:
Леле  #Crazy
Ама какво да е, наближава 80-те

# 290
# 291
Принципно сте прави, но ми се иска да видя някои по-натурални снимки. Вижте световни манекенки какви снимки качват в Инстаграм, усмихнати, играещи с децата си, без поза, без фалш. Ако и Николета започне да качва такива бих се учудила, но явно нейните примери за подражание са руските бръмчалки, които са също с толкова изкуствени снимки.
Снимки без поза и фалш и обикновените жени не пускат. Да кажем, че позират така, че да изглеждат естествени.
А натурални снимки трудно някой ще си позволи да пусне, особено днес. Толкова сме свикнали с филтрите и обработките, че естественото ни изглежда неестествено.

# 292

Егати и тоалета си е спретнала Николета. Много подходящо за рожден ден... на собственото ти дете... в Дисниленд...  Whistling
Детето е с три различни тоалета или е преобличано там, или са ходили 3 дни в този Дисниленд  Mr. Green
Има си хотел .Дисни ленд е огромен и за един ден не можеш да обиколиш всичко с дете. bowuu
Много поза..пък с тия тоалетчета...са като румънски ц...ки Joy

# 293
  • Gotham City
Снимки без поза и фалш и обикновените жени не пускат. Да кажем, че позират така, че да изглеждат естествени.
А натурални снимки трудно някой ще си позволи да пусне, особено днес. Толкова сме свикнали с филтрите и обработките, че естественото ни изглежда неестествено.

Така е, да, имам предвид по-скоро позьорство, за снимки разбира се всички позираме

# 294
Ау, разсеяхте ме с тази Николета и съм пропуснала юбилея на Фасбендър  Laughing Вчера е навършил 40 години.
Да е жив и здрав. Искам да го видя като Хари Хуле вече.
 Една стара снимка  Heart Eyes
Скрит текст:

Има една ужасна поза, която е завладяла мрежата, тип Ванчето - крачето издадено напред, главата свенливо сведена надолу все едно се търсят монети по пода. Така ме разсмива. То може и да е стара, но сега като бях болна се задържах повече онлайн.

# 295
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А натурални снимки трудно някой ще си позволи да пусне, особено днес.
Аз други освен натурални нямам, трябва да си ги скрия през девет папки в десета на супер тайното юесби ли? Laughing
Учудвате ме с тази категоричност за "всички" жени. Особено пък погледнато през свръхизкривената призма на мегасуетност и кич, които масовата българска кифла налага поне от десетилетие.

Гуинет е прекрасна! И краката и са прекрасни без разтегляне на снимката, и усмивката и е прекрасна, че и младото гадже тоже Laughing

п.п. Валия, тази поза я гледаме в 'Покажи се" поне година вече, явно модата се е позадържала Wink

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 13:07 от Лимонадената Джо

# 296
Позата е от най- малко 7-8 години, от блогърките тръгна.

# 297
  • София
А натурални снимки трудно някой ще си позволи да пусне, особено днес.
Аз други освен натурални нямам, трябва да си ги скрия през девет папки в десета на супер тайното юесби ли? Laughing
Учудвате ме с тази категоричност за "всички" жени. Особено пък погледнато през свръхизкривената призма на мегасуетност и кич, които масовата българска кифла налага поне от десетилетие.

Мерси! Казах си, че само аз не си обработвам снимките и нямам нито една обработена, та реших да си затрая да не се излагам, ама щом има и поне един друг човек ми е по-спокойно.  Grinning

# 298
Николетка съм я заподозряла ,че е с фризьора Grinning
В Париж са заедно..той има снимки с детето й(на други места) все са насам на там..заедно

# 299
Детето колко години навършва? На Николета.

Общи условия

Активация на акаунт