Звездни компромати - 319 част

• 105 229
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Позата е от най- малко 7-8 години, от блогърките тръгна.

Кои блогърки имаш предвид? Стана ми интересно.

# 301
Николетка съм я заподозряла ,че е с фризьора Grinning
В Париж са заедно..той има снимки с детето й(на други места) все са насам на там..заедно
Мне, той е на друг бряг. А Николета вече живяла официално с Никиту.

# 302
Позата е от най- малко 7-8 години, от блогърките тръгна.
Кои блогърки имаш предвид? Стана ми интересно.

Конкретни имена не мога да ти кажа, аз за първи път я видях от една американка, която има блог основно за обзавеждане на детски стаи, но и малко мода и храна показва, та себе си показваше в разни тоалетчета в тази поза. Но е масово или поне беше, не знам дали вече не е отминала даже.

# 303

Леле...
Много бързо заряза перлите и Шанелчетата.
Май ще се потвърди клюката за развода.

# 304
  • Once there was a Hushpuppy...
Принципно сте прави, но ми се иска да видя някои по-натурални снимки. Вижте световни манекенки какви снимки качват в Инстаграм, усмихнати, играещи с децата си, без поза, без фалш. Ако и Николета започне да качва такива бих се учудила, но явно нейните примери за подражание са руските бръмчалки, които са също с толкова изкуствени снимки.

При не малка част от българките манталитета, възпитанието и цялостния живот изиграват важна роля в последващите им изяви и въобще начин на живот. Дали ще е облечена претруфено, предимно в черно, със силен грим и платформи през деня може да се види най-вече в България. Дали ще се снима в провокативна поза с детенцето си, също е характерно за нашите ширини...и още много примери.

Рязко се разграничавам от така лансирания курвенски модел за изглед, който се налага в България без да съм глиган при това Mr. Green  Сметнала съм, че нямам нужда от перо в гъза, за да бъда забелязана или свалена и тн.т.

Видях 10-11 годишно момиченце с изрусена половин коса. Майката, майката.....това харесва ли й!?
И после в абитуриентската тема се вайкаме и чудим как така еди си коя майка допуска дъщеря й да излезе по гъз и силиконови цици на бала. Ами, то не е станало изведнъж, тя майката се старае години наред да докара дъщеря си до положение, в което да й се смее половин България Tired

Скрит текст:
Питам в книжарницата за подарък за момиченце какво е актуално, въпреки, че бях решила книга да купя. И купих.. Та, отговора беше - ето, тук имаме едни много хубави книжки за това как се става модел Shocked еее, добре й казах на продавачката, това добре. Те, "сегашните момиченца ще станат модели и манекенки и без книжки, а имате ли книжка за как да станат нещо различно!?"............ Rolling Eyes

# 305
  • На топло
Снимки без поза и фалш и обикновените жени не пускат. Да кажем, че позират така, че да изглеждат естествени.
А натурални снимки трудно някой ще си позволи да пусне, особено днес. Толкова сме свикнали с филтрите и обработките, че естественото ни изглежда неестествено.

Особено ако е известна актриса, като знаем колко са суетни  Laughing
Но ето, Еманюел Беар ( френска актриса) често пуска наистина кофти селфита без грим.
https://www.instagram.com/p/BRiJBDIjAy7/?taken-by=emmanuellebeart&hl=fr
Някои хора наблягат на това което са, на това което са постигнали в живота, а не как изглеждат. Шото с тонове грим и фотошоп и най-големият вампир ще хваща око  Mr. Green
И една вдъхновяваща снимка на баба и, която е починала на 107г.
https://www.instagram.com/p/BCr-TwGEOJY/?taken-by=emmanuellebeart&hl=fr

# 306
Но ето, Еманюел Беар ( френска актриса) често пуска наистина кофти селфита без грим.
https://www.instagram.com/p/BRiJBDIjAy7/?taken-by=emmanuellebeart&hl=fr
Тя вече и с грим е кофти, след като незнайно защо и тя отиде на пластичен хирург... ooooh!
Скрит текст:

Джени и Алекс Родригес
http://life.dir.bg/gallery.php?id=25546357#topnav

# 307
  • Once there was a Hushpuppy...
Ау, е това е много грозна работа по нея свършената... Tired

# 308
Много е хубава Еманюел Беар, страхотна е тази френска хубост! Най- хубави са ми такива типажи. (разбира се нямам предвид актуалната ѝ уста)
Макар, че и сега си я бива на 53
http://images.rdujour.com/wp-content/uploads/2009/08/1492252cray … 28200994603pm.jpg

http://s3.amazonaws.com/auteurs_production/images/cast_member/4579/original.jpg

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 14:50 от pina

# 309
  • На топло
Бижу, ти избираш най-грозните снимки както винаги  Crazy
Така извадено от контекста наистина изглежда като някаква луда, която всичко си е променила.
Но тя се е обяснявала в хиляди интервюта, че тази операция на устата е правена когато е била много млада, на 25г. и е била най-голямата и грешка в живота.
След това никога повече не е пипала нищо по лицето си.

# 310

И за друго и завиждам. Недай си Боже, да има някакъв сериозен здравословен проблем, страшна болест, онко болест, може да си позволи най - добрите лекари, най - добрите болници, най - добрите лекарства, скъпо струващи изследвания.
Скрит текст:
Тук, за съжаление, онко болни жени, не могат да си позволят най - хубавите перуки, не знам за реконструкция на гърди как е, но и там сигурно е трудно.
Да не говорим за скъпото изследване дали назначената химиотерапия е подходящата или трябва да се сменят лекарствата, и още много примери...
Или нещо ако стане с Никол, може спокойно да й осигури най - доброто лечение.
Това изобщо не го разбрах  Shocked

Пари - тези "работни" хотели и т.н. струват колкото една перука примерно, ама колко хора могат да си позволят перука. "Работните" цици са задължителен аксесоар, а ако наистина жена заболее от това - докторите режат гърдата и оставят тялото деформирано. Даже има умрели заради това, че не могат /или мъжете им забраняват/ да се оперират, защото това значи да имаш само една гърда, другото белег или вдлъбнатина направо, и ако по природа не си бил плосък като мъж, деформацията почти не може да се скрие под дрехи, забрави за бански, басейни и т.н.
Дори оплювана жена като Николета има по-висок стандарт от много хора, и осигурява по-висок стандарт на детето си.  Пак казвам - просто вижте средната цена за хотелска стая и ще ви стане горе-долу ясно.  

# 311
# 312
Преди години устата ѝ е съвсем спретната, макар вече оперирана, а сега виси, това как става? Сякаш има и нови намеси или деформацията се случва с възрастта, с времето ли, как? Макар, че с годините и не оперирани с цел красота, части от човека, доста се обезформят, при едни почти никак, при други много.

# 313
  • На топло
Преди години устата ѝ е съвсем спретната, макар вече оперирана, а сега виси, това как става? Сякаш има и нови намеси или деформацията се случва с възрастта, с времето ли, как? Макар, че с годините и не оперирани с цел красота, части от човека, доста се обезформят, при едни почти никак, при други много.
Естествено, че е от възрастта. Челюстта започва да се променя, устните също....

# 314

Общи условия

Активация на акаунт