Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 746
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
На мен от грижите за детето не ми остава много време да поддържам външния си вид. Обмислям, честно казано, да се подложа на серия от  интервенции, за да спестя време от ежедневно гримиране, а и предпочитам да инвестирам в процедури, които да са с дълготраен ефект. Какво мислите? Има ли още някой, който да е на моето мнение?

Струва си, зависи какви процедури имаш предвид. Аз прибегнах към ботокса точно заради липсата на време, но не мога да си спестя грима - сенки, фон дьо тен и руж няма как да постигна по друг начин. Не мога да си позволя да ходя и със струпеи повече от 1-2 дни.
Сънят не ми достига, колкото и да ми се иска, компенсирам през уикендите, ако нямаме планирани неща.
Stardust@, хиалурон къде? При ботокса  колко трае ефектът? На едно място пишеше, че хиалурона действа  между 6 и 12 месеца. Ти къде си си слагала ботокс?

# 196
Момичета спорта е задължително условие за жени над 30г. възраст ако искат да изгледат добре,не говоря за слаби, а за стегнати жени с добре оформени дупета,стегната кожа и свеж вид.Аз не разбирам манията за слабост,защото това е САМО сред жените,но не и за мъжете.Няма нищо секси в две колчета забити в задник като тава,който става такъв в годините неминуемо ако жената не спортува( не искам никой да обидя).Аз се занимавам със спорт от 8 години,тази ще навърша 40г и определено това си личи и изглежда добре и през дрехите.Когато човек спортува сериозно и последователно организма му работи на съвсем други обороти-работа на органи,възстановяване,метаболизъм,имунна система.Аз не се разболявам от грип и настинки,но ако се случи ми минава за 3 дни( на две години веднъж).Добавките и естетическите процедури са си друго нещо, за тях всеки си взима решението доколко му"помагат" да изглежда добре.

Вярно е 100%, но когато никога не си си падала по спорта (пробвала съм), навън си по 11-12 часа и после започваш втора смяна с деца и семейство последното, което ще почна да правя е да ходя на финтес. Което съвсем ще ме събори след недоспиването през седмицата.
Писах в друга тема, че обмислям да си взема пътека, но наистина ненавиждам спорта и колкото и да съм се насилвала ми е скучно и броя минутите.

Като студентка ходех на фитнес и качих 3-4 кг за 1 месец, опънах дънките и въобще не ми се отрази добре.

Според мен резултат се постига с поне 3 пъти тренировки в седмицата.

Силвър, слагат хиалурон на назолабиалните и в устните (повлиява и кожата около устните, както и ъглите). Мисля че и в определени зони на бръчки, ако не се разреши проблемът с ботокс преди това. Моят ботокс виждам как се е резорбирал почти вече (3 месеца след поставяне). Знам че с натрупване ботоксът трябва да трае 6 месеца, но ще мога да кажа като подновя.
За ХФ моя приятелка сложи на назолабиални и каза, че са и казали да подновява веднъж годишно.
Искам и аз там да сложа, но аз имам бузки и не ми се иска да стана като щастлив хамстер, моята приятелка придоби едно такова пухкавко лице с леки бузки.

Погледни темата за Естетическите корекции на лице и тяло, там има много инфо и момичетата са много мили.

Моят ботокс е на чело, пачи крак, гневна - поставих и под долния клепач, но ефектът беше обратен и няма да повторя пак в тази зона, хлътване си имам и без това и торбички.

Момичета, защо така се получава така с ХФ на назолабиални - лицето става по-закръглено към носа?
Има ли алтернатива?

# 197
Stardus, не знаех, че и при ботокса има натрупване, мислех, че при хиалурона се получава.

За спорта си е така, задължителен е, защото гравитацията е безпощадна...

# 198
  • София
Лунна пътека, със сигурност не е хубаво да предозираш вит А.
За корекциите по лицето : " Седят две дами целите коригирани и си говорят: "Муцка, миналия месец си присадих кокоши мозък за 3000 евро" , "Айй, ти пък мило, в мол Копривщица го дават за 30..."
Според мен има една граница след коятпо всяка следваща корекция е съсипваща. По специалност съм имунолог, по диплома молекулярен биолог. Знам какво ви казвам. НЕ се унищожавайте зорлем. Ако беше така просто, първо щях да си махна диоптрите, после едни цици щях да си сложа...

# 199
Според мен има една граница след коятпо всяка следваща корекция е съсипваща. По специалност съм имунолог, по диплома молекулярен биолог. Знам какво ви казвам. НЕ се унищожавайте зорлем. Ако беше така просто, първо щях да си махна диоптрите, после едни цици щях да си сложа...

Именно  Peace
Около мен е пълно точно с такива съсипани млади жени. Щото аз съвсем млада си се чувствам на 40  Mr. Green  От първите процедури не си проличава - просто се чудиш колко са свежи и как добре изглеждат, после забелязваш разлика и разбираш, че от 2-3 години си слагат разни неща. Докато накрая ти се усмихва някаква жена и ти се чудиш откъде я познаваш и какво по ангелите е направила със себе си.

# 200
Искам нещо да пия за очи и намерих тези, но не разбирам каква е разликата (на едните има нарисувана сълза):
Кои да поръчам и колко време да пия за някакъв ефект?
Между другото бях взема гел с ХК за очи, по-зле ми ставаше от него.. #Crazy

За очите lutein with zeaxanthin,  трябва много време да се пие,

прави се малка пауза и после пак, не голяма пауза, защото се губи ефектът и някак си не може да се навакса,
купих опаковка от 120 таблетки и чак накрая видях значително подобрение,
първите три месеца- нищо,
но накрая на 4-тия усетих голям ефект- умората изчезна и погледът се избистри значително, така приех 2-3 опаковки,  не го приемах една година и сега като пия пак, не усещам този ефект, просто направих голяма пауза, а не трябваше,
бета каротин също е полезен витамин за очите и него съм го пила ...

# 201
Лунна пътека, със сигурност не е хубаво да предозираш вит А.
За корекциите по лицето : " Седят две дами целите коригирани и си говорят: "Муцка, миналия месец си присадих кокоши мозък за 3000 евро" , "Айй, ти пък мило, в мол Копривщица го дават за 30..."

Съгласна съм. За съжаление интернет и форумите заместват здравия разум и наученото по биология и химия в гимназията Whistling

# 202
Да, не трябва да се минава границата, то даже има такова заболяване на жени пристрастени към естетични процедури. Но от друга страна защо да не се възползва човек от напредването на естетичната медицина.
По тази логика, колко неща не трябва да правим...

# 203
 eau, може ли линк кои точно таблетки пи за очите? Тези, които аз показах ли?
Защото ще поръчвам тези дни и още се двоумя кои да са... newsm78 Но мисля да пия нещо, защото усещам тази умора в очите, все едно са ми натежели клепачите... Mr. Green

Лунна, Плодовата енергия ми действа добре за уморени очи  Peace
Ааа и това ли да включа в поръчката?!? За сега се оформят омегите, Flexibility, онова кремче и тази плодова енергия... Hug Довечера ще я разгледам... Божеее кога ще пия всичко това??? И други има освен тези... Joy

# 204
В тази връзка моята гневна бръчка започна да се появява отново (3 месеца след поставянето на ботокса) и много да ме дразни, но мисля да изчакам малко преди да повторя.
Имам чувството, че лесно мога да се превърна в наркоман и да започна да си слагам прекалено често ...  ooooh!
В свое оправдание ще кажа, че започнах сравнително късно (познавам момичета на 32-35г., които редовно 'се бодат'.

Силвър - хиалурон в назолабиални, чела съм също, че запълват бръчки (на мен ми предложиха за гневната, ако не се повлияе от ботокса). Но както писах някъде другаде нещо не ми харесва как се получава при някои жени с по-широки и 'бузести' лица, каквото е моето. Бих си сложила и в устните, но също съм виждала доста неуспешни 'устни' и ме е страх.

# 205
  • ВАРНА
То пристрастеноста към пластичните операции и производните им е вид наркотична зависимост и е нужно лечение в клиники както компютърната/интернет привързаност е болестно състояние.  

Има клиники за такива зависимости.

Колко по-бързо се прибегне до лечение на зависимоста толкова по -голям шанс за излекуване.

# 206
Ако ги има!

# 207
Eee, не смятам, че е чак наркомания... Просто някои жени по-трудно понасят вида си от остаряването... Mr. Green
Трябва да сме малко по-оптимистично настроени и по-широко скроени... Явно всеки ще мине по този път и колкото и да не искаме промените са неизбежни... Можем да забавим, да замаскираме бръчки, отпускане, петна, но рано или късно природата си казва думата... Laughing Важно е да сме в хармония със себе си и да приемаме нормално промените... За мен е много по-важно да сме здрави, красотата ще я оставим за младите... Peace

Поръчах си крем и серум на Алтея, много се хвалеха тук във форума и реших и аз да ги опитам... А и нямам нищо против българската козметика, особено с розово масло... Heart Eyes Като ми ги пратят, ще споделя отзиви... Peace

# 208

Поръчах си крем и серум на Алтея, много се хвалеха тук във форума и реших и аз да ги опитам... А и нямам нищо против българската козметика, особено с розово масло... Heart Eyes Като ми ги пратят, ще споделя отзиви... Peace
Може ли линк на серума и крема?

# 209
Това е серума:

А това е крема:

Общи условия

Активация на акаунт