Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 748
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Признавам си, че всички тези трайни разкрасителни "процедури" ме хвърлят в тих ужас  Crazy
Всички момичета са с еднакви по форма и обем вежди, които имат странен цвят. Освен това последно време се стряскам как изглеждат познати с ботокс и разни филъри - даже и не искам да знам различните разновидности. Толкова красиви жени около мен се съсипаха (лично мое мнение) и ми изглеждат абсолютно обезличени и някак... пластмасови.
Предварително се извинявам, не искам да засегна никой  Peace

# 181
На мен от грижите за детето не ми остава много време да поддържам външния си вид. Обмислям, честно казано, да се подложа на серия от  интервенции, за да спестя време от ежедневно гримиране, а и предпочитам да инвестирам в процедури, които да са с дълготраен ефект. Какво мислите? Има ли още някой, който да е на моето мнение?

Ако е например вградени мигли наистина спестява много време от гримирането Peace

# 182
Явно зависи от количеството.
При мен ботоксът не личи, както и който съм виждала и е слагал. Изглеждат просто свежи лицата, имат си мимики, всичко.

На мен изрисуваните вежди с резки граници в стил стършел не ми харесват. Аз съм светла и стоят меко казано смешно на лицето ми.
Моите ги 'рисувам' с четка и сенки колкото да ги оформя. Харесват ми устни направени с ХФ, които са подходящи за лицето. Иначе мисля, че прекалено големи устни състаряват лицата на жени над 35г.

От време на време поставям индивидуални мигли, но ми се късат естествените, така че не го правя често. Време не ми спестяват кой знае колко от гримирането - дали ще сложа спирала или че реша миглите - същата работа. Но изглеждат много красиво, моите мигли са руси не изглеждат добре без спирала иначе.

# 183
Не знам от какво зависи. като си сложат 1-2 пъти е добре и стои свежо. После сякаш нещо се прецаква и става страшно. Лични наблюдения са ми това.

# 184
  • София
Бубе, ако помнех как се казваха всичките кутийки, които съм изпила, щях да кача линкове Simple Smile)))) Ама виж гинко не съм пила, а ако пия може и да си спомня. Рибеното масло не ми допада... Като се... оригна ми мирише на риба.  Joy
Естетични корекции никога не съм си правила. НЕ смея. Смятам, че и перфектни да са, ще са до време и после... ко прайм?
Гледах искуствените мигли напоследък, но... видях и жени с доста проскубани такива. Мързи ли си го човек , ако ще не за 100 , а за 1000 лев амигли да си сложи, и те се прецакват. Моите мигли са нормални, а как искам обемни гъсти дълги, черни... Мисля тази корекция не би следвало да има дългосрочни вреди, каквито имат филърите и тем подобни.
Загледах уредите за грижа за кожата на Талика. Има ги в Дъглас. Имате ли някакви впечатления? Малко ме е страх. Кой знае какви проучвания са минали и за колко време и впослдствие да не вземе да се окаже, че правят бели... Иначе това, което състарява лицето ми е околоочната зона. Не бръчки, а сенки и подпухване, един остър такъв уморен поглед имам, особено привечер.

# 185
  • София
Другото, което забелязвам е, че с годините се губи обем от мускулна маса. Особено на дупето и особено на трицепса... Само дето... тооолкова ме намързява. Колко му е само едни клекове и кофички да прави човек и по няколко коремни преси... Но... мързел, мързеел

# 186
При мен също никой не разбира, че имам ботокс и филър. Трудно се реших, даже ме беше страх, но се получи добре. Важно е какво, как и колко ти слагат.

# 187
И при мен така.
Колко време се чудех и не знаех, че 90% от жените, които познавам си слагат от години.
Бих искала да ми блокират мускулите и да спра да мърдъм нагоре надолу, но първоначалното 'гипсиране' отмина след около 2 седмици.

# 188
Момичета спорта е задължително условие за жени над 30г. възраст ако искат да изгледат добре,не говоря за слаби, а за стегнати жени с добре оформени дупета,стегната кожа и свеж вид.Аз не разбирам манията за слабост,защото това е САМО сред жените,но не и за мъжете.Няма нищо секси в две колчета забити в задник като тава,който става такъв в годините неминуемо ако жената не спортува( не искам никой да обидя).Аз се занимавам със спорт от 8 години,тази ще навърша 40г и определено това си личи и изглежда добре и през дрехите.Когато човек спортува сериозно и последователно организма му работи на съвсем други обороти-работа на органи,възстановяване,метаболизъм,имунна система.Аз не се разболявам от грип и настинки,но ако се случи ми минава за 3 дни( на две години веднъж).Добавките и естетическите процедури са си друго нещо, за тях всеки си взима решението доколко му"помагат" да изглежда добре.

# 189
Като ме заболят очите ги пия 2 пъти дневно , сутрин и вечер. Правя почивки. Пия 3 месеца, после почивам поне 1. И на мен очите са ми слабо място.

Малко глупав въпрос ама как те болят очите? Питам те защото от много време ми сълзи едното око, почти непрекъснато... Минах на козметика за чувствителни очи, но това не помогна.. Докторката ми казва, че е запушен слъзен канал, но с игла не успя да го отпуши... Whistling Каза да правя масаж на окото, сълзенето малко намаля, но мисля, че е временно... Сега обаче си чуствам очите уморени, натежели едни такива... Работя на компутър, не нося очила, но имам астигматизъм... Дали са преуморени, не знам, но и тъмни кръгове ми се явиха от скоро... Искам нещо да пия за очи и намерих тези, но не разбирам каква е разликата (на едните има нарисувана сълза):

Кои да поръчам и колко време да пия за някакъв ефект?
Между другото бях взема гел с ХК за очи, по-зле ми ставаше от него.. #Crazy

# 190
  • Добрич
На последните страници от първата тема се коментираше състоянието на ноктите. И аз отдавна имам "трудности" с тях. Сега ги мажа с арганово масло и мисля, че има полза.

# 191
  • София
Болят очните ябълки, при веждите и челото. Ако от двата витамина избираш, избери тези със сълзата заради омегите. Но ако ме питаш, потърси такива с лутеин и зеаксантин , а не просто с вит А.
 Ноктите не се развалят особено с възрастта, а с лака и домакинстването.

# 192
 P-r-o-l-e-t, благодаря ти,  те и тези имат лутеин и зеаксантин (отдолу където е нарисувана таблетката пише какво съдържа)...
Друго обаче не ми е ясно, ако започна да пия тези таблетки с какви други е добре да комбинирам или да избягвам? Например тези имат омеги, значи ли, че не трябва да пия други добавки с омеги и вит.А например? За Astaxanthin разбрах, че няма проблем да се взима...

# 193
Лунна, Плодовата енергия ми действа добре за уморени очи  Peace

# 194
перманентен грим ли имаш предвид? аз не бих го направила, но това не означава, че няма жени, които са подобрили външния си вид реално след подобни процедури
за сега избягвам и подмладяващи процедури в салони и клиники /знам, че е е грешка и вероятно скоро ще се замисля за тях/, антицелулитни правя у дома
филъри, силикон и т. н. също мисля да продължа да избягвам
за сега наблягам на превенция чрез козметика, сън и добавки
за спорт съм твърде мързелива, а и проблемите с очите са чудесно оправдание да не спортувам /разходките в планината не се броят за спорт дори и да са по 7-8 часа/
след време ще видим на какъв акъл ще бъда  Mr. Green
Не, не, Бубанка. Нямам предвид перманентен грим, че ме е страх като си сложа после как ще седи ако кожата ми увисне повече. Замислям се за филъри. За какви добавки говориш, защото за достатъчно сън нямам време? Само с кремове не става, по-скоро бих ги използвала като добавка след процедура.  Ако сложа хиалурон, дълго време няма да мисля как изглеждам, дали съм сбръчкана или с увиснала кожа.

Общи условия

Активация на акаунт