Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 742
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Дааа,но с възрастта,зраенито прогресивно отслабва.Дължи се,при равни други фактори и на изгубване на еластичност на очния нерв и  на мн.други неща.В нашата възраст,нормално,зрението е отслабнало,без други органични увреди и преьпозтавки.

# 166
И аз барабар Петко с мъжете да не остана назад си взех астаксантин. Пия го от 2-3 дена. На опаковката пише резултати след 6 седмици. И аз не знам какво да очаквам точно, но данo ме огрее нещо положително. То спането от младини не ми върви, пък сега не е за говорене. Ще видим..

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 23:52 от vici75

# 167
Дааа,но с възрастта,зраенито прогресивно отслабва.Дължи се,при равни други фактори и на изгубване на еластичност на очния нерв и  на мн.други неща.В нашата възраст,нормално,зрението е отслабнало,без други органични увреди и преьпозтавки.
Възможен и обратният вариант Simple Smile. Понякога късогледството може да намалее. Преди години бях с -2.75, а в момента съм на -1.25  Mr. Green.

# 168
  • Canada
Възможен и обратният вариант Simple Smile. Понякога късогледството може да намалее. Преди години бях с -2.75, а в момента съм на -1.25  Mr. Green.

И аз с възрастта намалих диоптъра  Mr. Green Виж астигматизма освен с операция няма как да изчезне  Tired

Астаксантина го взех най-вече заради непрекъснатото взиране в компютъра и предстоящо излагане на силно слънце, но го пия от скоро и не мога да дам все още отзиви.

Като цяло съм от групата на kokona20, пия всичко чинно и прилежно  Mr. Green

Lanirema, при мен проблемите със съня се оказаха следствие на повишени нива на кортизол  Peace Една мацка (тук се води натуропат), страшно ми помогна с прием на подходящи добавки - магнезий, ашваганда и една комбинирана за сън. Помисли и над този вариант  Hug 

# 169
  • София
Да, зрението и при млади хора може да е зле. Аз съм със 7 диотъра късогледство. От дете още. Вечер като се смрачи и недовиждам и с лещи, и с очила... Като вляза в гаража с колата през деня, на слаба лампа нищо не виждам и се спъвам. Очите редовно ме болят от четене. Положението се подобрява като пия добавки за очи. Под очите винаги имам сенки...
За съня - спя си доколкото е възможно при толкова деца и бебе... Ако ме оставят на мира , мога да спя 15 часа. Ама за жалост спя по 5 с прекъсвания...

# 170
Пролет, какво пиеш за очите и на коя фирма?
очите са най-слабото ми място

# 171
Бях с 3 диоптъра на едното око и 4 на другото, в комплект с астигматизъм. Преди 6-7 години ми попадна книгата на Норбеков и почти на шега правих упражненията. Имаше резултат - свалих почти  2 диоптъра и от тогава не съм слагала очилата. Препоръчвам горещо  Peace

# 172
опитвала съм се да ги правя, не постигнах резултат

# 173
Според мен ключът е в настройката, която дава самата книга. Четях я с голямо удоволствие и без особени очаквания. Но наистина взех присърце упражненията - като се започне от "корсета", през усмивката, та до края  Wink

# 174
Lanirema, при мен проблемите със съня се оказаха следствие на повишени нива на кортизол   Peace Една мацка (тук се води натуропат), страшно ми помогна с прием на подходящи добавки - магнезий, ашваганда и една комбинирана за сън. Помисли и над този вариант  Hug                           Благодаря Fonce, bouquetотдавна ми се върти такава история и на мен из главата.Напълно е възможно кортизолът, по ред причини да е извън норма.

# 175
  • София
Бубе, пия най-различни. Всичко, което видя в аптеките. Също и от ДМ си купувам. Винаги ги комбинирам- една добавка с екстракт от боровинки и една с лутеин. Като ме заболят очите ги пия 2 пъти дневно , сутрин и вечер. Правя почивки. Пия 3 месеца, после почивам поне 1. И на мен очите са ми слабо място. Ама не са само те... Едното ухо със все органа за равновесие в него, дюстабан и оттам болки в краката и целия скелет. Зъбите... 14 пломби ми направиха след като родих второто дете. Имам и алергична кашлица от работата по лаборатории. И все пак с усилия още за пред хората изглеждам на 20 и...

# 176
вземи и гинко билоба за оросяването
за мен най-добрите, които се намират в нашите аптеки са /също точно тези не дразнят стомаха, което за мен е много важно/:

Скрит текст:

от ДМ си купувам долните, защото имат добро съотношение цена/качество

Скрит текст:

бонус - кожата ми е чудесна

# 177
На мен от грижите за детето не ми остава много време да поддържам външния си вид. Обмислям, честно казано, да се подложа на серия от  интервенции, за да спестя време от ежедневно гримиране, а и предпочитам да инвестирам в процедури, които да са с дълготраен ефект. Какво мислите? Има ли още някой, който да е на моето мнение?

# 178
перманентен грим ли имаш предвид? аз не бих го направила, но това не означава, че няма жени, които са подобрили външния си вид реално след подобни процедури
за сега избягвам и подмладяващи процедури в салони и клиники /знам, че е е грешка и вероятно скоро ще се замисля за тях/, антицелулитни правя у дома
филъри, силикон и т. н. също мисля да продължа да избягвам
за сега наблягам на превенция чрез козметика, сън и добавки
за спорт съм твърде мързелива, а и проблемите с очите са чудесно оправдание да не спортувам /разходките в планината не се броят за спорт дори и да са по 7-8 часа/
след време ще видим на какъв акъл ще бъда  Mr. Green

# 179
На мен от грижите за детето не ми остава много време да поддържам външния си вид. Обмислям, честно казано, да се подложа на серия от  интервенции, за да спестя време от ежедневно гримиране, а и предпочитам да инвестирам в процедури, които да са с дълготраен ефект. Какво мислите? Има ли още някой, който да е на моето мнение?

Струва си, зависи какви процедури имаш предвид. Аз прибегнах към ботокса точно заради липсата на време, но не мога да си спестя грима - сенки, фон дьо тен и руж няма как да постигна по друг начин. Не мога да си позволя да ходя и със струпеи повече от 1-2 дни.
Сънят не ми достига, колкото и да ми се иска, компенсирам през уикендите, ако нямаме планирани неща.

Общи условия

Активация на акаунт