Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 017
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Мариголд,няма подробен състав.Виж на тубата.Напиши процентното съдържание на титаниев диоксид и цинков оксид.😊

# 541
  • Варна
Мислех, че съм открила надеждна слънцезащита, от години съм с крема за лице на Eucerin с фактор 30. Петна не са ми ставали. Тази година откакто се появи някакво слънце, ми стават лунички и пигментации.

http://www.uriage.com/AA/en/products/bariesun-creme-minerale-spf50-1

Това дали е надеждно?

Ползвала съм го, но тонирания.
Много трудно го изразходих и не повторих.
Не беше за суха кожа, още повече подчертаваше сухотата.

# 542
Мацки, благодаря, че ми напомнихте за сярата и рибеното масло:) Ще съчетая пдобавките, като се надявам и да се разхубавя и ставите да подобря:) В момента, пия пробиотик и комплексни витамини за коса , кожа и нокти. За лицето, си правя маски с мед и кисело мляко. Спортувам за удоволствие, основно събота и неделя, ей така, за раздвижване и тонус:)

# 543
  • Бургас
Аз харесвам този слънцезащитен тониран крем за лице, но малко ми идва мазен.Преди имах флуид без тен, беше по-добре.
http://eu.feelunique.com/p/Eucerin-Sun-Face-Creme-Tinted-SPF-50-50ml

Имала съм Anthelios също ми харесваше и не беше мазен, но сега как е не знам.

# 544
Ести имат тониран овлажнител с фактор 30, не е мазен и покрива добре.

# 545
# 546
Миналото лято купих няколко слънцезащитни крема с висок фактор с физични филтри, уж да пробвам дали не са по-добри от другите, които ползвах до сега..; Нооо тези с физичните филтри въобще не можах да ги ползвам - много мазни и гъсти, не се нанасят лесно, не попиват и стоят като маска върху лицето... имах и за тяло като спрей, уж за децата, но и те не искаха да им мажа това "нещо"... Много неприятна химична миризма имат и децата не ги искаха въобще... Та тези кремове така си и останаха... Защото след тях си купих два други тонирани с химични филтри и си ползвах тях цяло лято...  Аз слагам малко от тонирания крем върху пръстите си и после слагам малко ФДТ или ВВ-крем, смесвам леко и нанасям на лицето... Така имам хем по-добра покривност, хем - слънцезащита... Тонираните кремове, които ползвах бяха

Смесвах с ФДТ на Виши и ми се получаваше перфектно, без лъщене и размазване...
За плажа ползвахме ето това и бях доволна, който не се маза с него почервеняваше и го болеше  Mr. Green
Сега имам един нетониран 50+ фактор на Биодерма и ползвам него, но за лятото ще взема пак тонирани... Peace

# 547

Този е, да.

Относно детските - ползвам Гарние' - не омазняват, не боядисват банските и предпазват - най-добрите, които съм позвала след Ланкастър, Лиерак, Лореал, Нивеа, Солтан и ПизБуйн (или там както се чете).

# 548
missNoir, бих взела нетонирания. Слънцезакитата я слагам върху моите си серум и крем, така че можи би няма да има проблем. Предпазва ли поне наистина от петна и лунички?

lunna pateka, имам този на Eucerin, но с фактор 30. Твоят с 50 предпази ли те от пигментации?

# 549
  • UK
И аз ползвам Гарние, за мен и децата. Всички сме, с мното бели кожи и бързо ни хващат, слънчевите лъчи. Този за лице, не омазнява, попива бързо и не лъщи.  Доволна съм.
Миналото лято, ползвах на Pizz bun, но нещо не намирам 50+ фактор, този сезон newsm78

# 550
  • Варна
Marigold, нямам лунички и петна и не знам.

# 551
  • София
Здравейте дами.
От няколко години започнах по-сериозно да се грижа за лицето си. Пробвам какво ли не, постоянно съм
в търсене на перфектния крем, серум, околоочен крем и т.н. Доста неща съм пробвала, ще се опитам набързо да опиша някои от продуктите които въртя в режима си. The Ordinary са първите за които ще пиша,
поръчвам от victoriahealth.com, сравнително евтини са и имат някои сполучливи продукти:
-част от колекцията ми  Grinning
1. Hyaluronic Acid 2% + B5 - страхотна, усещам стягане на кожата, попива бързо, ползвам го под крема;
2. Advanced Retinoid 2% - тук съм със смесени чувства, не дразни кожата но видим ефект няма;
3. Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%- ползвах го докато беше студено, вечер, харесва ми, избистря тена;
4. Lactic Acid 10% + HA - доста е силен серума, нарочно взех по голяма концентрация за да ми се изчистят петната от пъпки които постоянно боря. Имаше някакъв успех, редувах с витамин Ц вечер през
студените месеци.
5. 100% Plant-Derived Squalane - не можах да се сработя с този серум, уж е за хидратация, но го усещам някак мазен върху кожата си и след него лицето ми цял ден изглежда блажно. Може би за тези със суха кожа ще е чудесен, но аз с моята мазна  ooooh!
6. Niacinamide 10% + Zinc PCA 1% (не съм го снимала)-серум за проблемна кожа, не видях особен ефект,но го мъча още.

Имам още няколко, но съм ги изразходила. Buffet е страхотен, ще си го поръчам пак, както и Hyaluronic Acid  Heart Eyes.
Ще пиша и за други марки които ползвам като систематизирам морето от информация която
съм натрупала bouquet

# 552
Може ли да кажеш малко повече за Бюфет-а?  Flutter

# 553
Може ли да кажеш малко повече за Бюфет-а?  Flutter

Кой е този продукт, може ли линк?

marigold, Eucerin 50+ ползвам, защото е приятен за ползване, не е мазен, съчетава се по цвят с ФДТ-а ми и не стои като маска на лицето ми... Дали предпазва от петна, не съм на 100% сигурна, аз си имам няколко бледи от преди и не виждам да са се умножили... Но моята кожа е много склонна към петна, даже и с висок фактор... Точно петната ми излязоха преди години от един гръцки крем с 50+ фактор, купен по препоръка в аптека... Явно е бил пълен боклук, а аз се доверих на рекламата тогава и така.... Sick

# 554
Кой е този продукт, може ли линк?
Ето този серум “Buffet”

Аз съм много доволна от крема на Нютроджина драй тъч. 45 фактор е и доста добре матира кожата. Не знам на слънце как се държи за сега, но на текстура и усещане е доста добър. С химични филтри е.

Общи условия

Активация на акаунт