Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 010
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Чак сега видях въпроса Crazy.
Относно “Buffet” като го ползвах усещах стягане на кожата, леко заглаждане (ползвах и на околоочния контур) и за моя радост не предизвиква
запушване на пори или поява на пъпки. Като лек серум е, водниста консистенция е, бързо попива и добре се съчетава с другите ми кремове.Освен това цената му е чудесна за това което прави. Кожата ми е суперчувствителна и от повечето антиейдж продукти
се изпъпчвам  Sick. Сега се сетих, че имам и Cold-Pressed Virgin Marula Oil, което още разучавам.
Момичето ако мога с нещо да бъда полезна съм насреща Hug

# 556
 bouquet
Забелязала съм че по пълните, имат по малко бръчки и изглеждат някак си по свежи...предполагам причината е повече подкожна мазнина.
Докато слабите имат по измъчен и сбръчкан вид с по "увехнала"  кожа.
Та човек какво да избере заоблен или съсухрен.

# 557
По средата  Laughing
Аз като отслабва много много ми се изпива лицето, за това гледам да съм в норма ама към долната граница. Друг е въпросът колко ми се получава напоследък  hahaha

# 558
  • Prismatica Aerie
bouquet
Забелязала съм че по пълните, имат по малко бръчки и изглеждат някак си по свежи...предполагам причината е повече подкожна мазнина.
Докато слабите имат по измъчен и сбръчкан вид с по "увехнала"  кожа.
Та човек какво да избере заоблен или съсухрен.
Ама много е индивидуално. Зависи и от структурата на черепа даже Laughing
Имам познати хора на по 30 години и заради наднорменото си тегло изглеждат на доста повече. Иначе да, лицето опнато и гладко, но цялостното излъчване някак не е младежко. Меки и пухкави бузки... мне, само на бебета Heart Eyes

# 559
Едно мнение на Мерил Стрийп-любимата ми актриса и една от мъдрите известни жени 😊
  "Винаги си спомням думите на Катрин Деньов": "На определена възраст жената трябва да избира – или лицето, или фигурата“. Избрах лицето. А останалото… Седя върху останалата   част!🤗

# 560
С това изречение за избора на Катрин Деньов - цитирано от Мерил Стрийп не съм съгласна. По-скоро ми звучи като оправдание, защото лицете е много по-лесно за поддръжка. Дебелината и сланините и бричовете и увисналите ръце над лактите не могат да се гримират  Wink

# 561
Ама много е индивидуално. Зависи и от структурата на черепа даже Laughing
Имам познати хора на по 30 години и заради наднорменото си тегло изглеждат на доста повече. Иначе да, лицето опнато и гладко, но цялостното излъчване някак не е младежко. Меки и пухкави бузки... мне, само на бебета Heart Eyes

И при мен се получава като отслабна много и лицето ми става по-изпито, измъчено и уморено. Лично аз предпочитам да съм слаба отколкото 5 кила по-пълна с опънато лице. Има начини вече как да се изглаждат бръчки и да си слаб.

Поръчах фон дьо тен на The Ordinary, доставка 2 седмици, много евтин - ще видим като получа.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 12:19 от Stardust@

# 562
Приемате нещата много серозно ,крайно и буквално ,без хумор😉

# 563
Поръчах фон дьо тен на The Ordinary, доставка 2 седмици, много евтин - ще видим като получа.
Как си избра цвета? Кой поръча, лосиона или покривния? Аз ги гледам и им се чудя. Не обичам много фон дьо тен, но трябва да имам един за всеки случай та ги оглеждам.

# 564
  • Prismatica Aerie
Лично аз предпочитам да съм слаба отколкото 5 кила по-пълна с опънато лице.
Абсолютно Peace
Имала съм дебел период в живота си,  на 27-28 изглеждах на 40, нямах скули, приличах на хамстер. За тялото не искам да се сещам. За щастие беше за кратко и не искам да се връщам в този вид, предпочитам си "уморения" скумрийски Laughing

Миоки, то с тия цени, можеш да си вземеш 2-3 нюанса.
На мен обичайно и най-светлите цветове на ФДТ-те са ми тъмни, но с Colours не вярвам да е така. И все пак поръчах и трите very fair - 1.0N, 1.0NS, 1.0P. Особено ми е любoпитен втория, silver highlights.

# 565
Миоки, то с тия цени, можеш да си вземеш 2-3 нюанса.
На мен обичайно и най-светлите цветове на ФДТ-те са ми тъмни, но с Colours не вярвам да е така. И все пак поръчах и трите very fair - 1.0N, 1.0NS, 1.0P. Особено ми е любoпитен втория, silver highlights.

И при мен е така, все най-светлите избирам, но понякога са с розов под тон, а аз съм с жълт и за това се чудих. Мисля, че 1.1N ще ми пасне  Thinking ще взема за пробвам и този silver highlights
То сайта ли ги поръча?

# 566
  • Prismatica Aerie
Да, аз винаги оттам поръчвам Peace

Бях се засилила преди време от victoriahealth, с pre-order,  мислех, че по-скоро ще ги получа, но се разколебах.

# 567
Не ми дава да поръчам от сайта, защото не са налични. Пуснах през victoriahealth когато дойдат, тогава.

# 568
Абе има слаби жени, но с пухкави лица и опъната кожа...  Heart Eyes Аз не съм от тях, деее...  Mr. Green И все се заглеждам по белите кожи без нито една бенка или петно... Как става така, направо се чудя.... #Crazy

# 569
Ген си е явно.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт