Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 021
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Как си избра цвета? Кой поръча, лосиона или покривния? Аз ги гледам и им се чудя. Не обичам много фон дьо тен, но трябва да имам един за всеки случай та ги оглеждам.

На око Joy.

http://deciem.com/product/rdn-coverage-foundation-21-y-eu-30ml

2.1 У цвят. по-жълтеникав нюанс съм аз. бяла кожа на мен не ми отива, косата ми е светла и съм като мъртвец. Винаги залитам на пясъчни - бежови нюанси.

# 571
 bouquet И аз така пуснах, ама търся по-светло, че все са ми по-тъмни от шията и съм като пекла се на слънце ама само лицето  hahaha

# 572
Някой да е ползвал това кремче за торбички и сенки под очите?!

Рекламата му е страхотна, но като знам, че от няколко кремчета не виждам никакъв ефект....

https://remedium.bg/eye-contour/remescar-bags-dark-circles-8ml.html

# 573
bouquet И аз така пуснах, ама търся по-светло, че все са ми по-тъмни от шията и съм като пекла се на слънце ама само лицето  hahaha

Гримирам и към шията, като преливам бавно към по-светло до средата някъде, за да не получа този ефект. Фон дьо тен и аз от години май не съм ползвала, почти и само тониран овлажнител на Ести.

# 574
  • в огледалото на живота
Някой да е ползвал това кремче за торбички и сенки под очите?!

Рекламата му е страхотна, но като знам, че от няколко кремчета не виждам никакъв ефект....

https://remedium.bg/eye-contour/remescar-bags-dark-circles-8ml.html
Уау!
За тия пари такъв ефект  Crazy

# 575
Много ми цапа дрехите, за това не обичам много да се клепам и надолу. Обикновено нося яки или поло или по-датворени деколтета и е ужас.

utro77, зависи какви са ти торбичките. Ако са по рождение, като моите, това е повече мазнини под очите и няма спасение май. Гледах няколко клипа за такъв крем, който действа мигновено почти и държи няколко часа. Не знам колко често може да се ползва, не съм правила повече проучване. По принцип не вярвам в чудеса и малко ме притеснява дали няма да се окаже вреден за дългосрочна употреба. Иначе звучи доста добре и клиповете са впечатляващи.

# 576
Ясно, аз явно съм точно обратното - не нося поло яки, имам чувството, че не мога да дищам с тях. Ако се изцапа от вътрешната страна се изпира идеално. Естествено с бели дрехи трябва да се внимава. Но от средата на врата към деколтето не слагам и не се е случвало, имам доста бели ризи и блузи, сака.

# 577

utro77, зависи какви са ти торбичките. Ако са по рождение, като моите, това е повече мазнини под очите и няма спасение май.

Ами... нещо такова.
 Confused

# 578
Филър с канюла ти е спасението тогава. Процедурата ще ти излезе вероятно колкото 3 крема.

# 579
Stardust@, да, явно проблемът е в мен, не в дрехите или фон дьо тена  Grinning
Както и да е, ще видим като пристигне когато и да е това, че са на пре ордър.

Аз се предобрих нещо с ретироловите продукти и киселините. Уж не ми е чувствителна кожата но шията ми е червена и сърбяща, също и бузите и под очите също чувствам неразположение.
Не знам какво точно се случи, но вчера сутринта всичко беше наред и вечерта като се опитах да си намажа под очите крема и започна едно парене и щипане и като се погледнах, шията зачервена и малки червени петънца по бузите. 
Спрях всички мазила за сега и само почистване, хилауронова киселина и крем с фактор. Дори слънцезащитен не смея да сложа. Добре че тия дни е облачно и не ми се налага да излизам.  Rolling Eyes

utro77, ако ти се дават толкова пари и чувстваш, че проблемът ти е сериозен, пробвай. Аз за сега съм ги приела като част от себе си и не им се вглеждам прекалено. Винаги съм имала, дори като дете. Все още не са увиснали, та ги моря с конвенционални методи. Може да пробваш на The Ordinary кофеиновия серум. Добре прибира подпухнали "под очи" но не очаквай чудеса.

# 580

Ползвай четка (на МАС са хубави) за нанасяне на фон дьо тена, докато овлажнителя ти не е попил съвсем. Има клипчета в нета за гримиране с врата, потърси - не е трудно. Щом носиш поло и високи яки те разбирам.

Канселирах поръчката за Ordinary. За какво да си правя експерименти - ще изкачакам да ги пуснат в буутс и до тогава може да си взема Double Wear Light на EL - харесвам го.

Ползвах преди месец ретин А и имах лилавия серум на Пола - не са моите продукти и ги спрях. Моите ретинолови продукти са по-слаби - сивия серум и един червен в тубичка. От години ги ползвам - нямам зачервяване, лющене и добре се сработват с грима ми. През деня на работа пръскам от серума на унгарската кралица - ако съм базирана в офиса за деня климатикът ми изсушава много лицето.

# 581

Ползвай четка (на МАС са хубави) за нанасяне на фон дьо тена, докато овлажнителя ти не е попил съвсем. Има клипчета в нета за гримиране на врата, потърси - не е трудно. Щом носиш поло и високи яки те разбирам. Понякога слагам бронзиращ тен (уж отслабващ  Joy) и не винаги се налага да смъквам грим към варата. Напоследък обаче много ме мързи ...

Канселирах поръчката за Ordinary. За какво да си правя експерименти - ще изкачакам да ги пуснат в буутс и до тогава може да си взема Double Wear Light на EL - харесвам го.

Ползвах преди месец ретин А и имах лилавия серум на Пола - не са моите продукти и ги спрях. Моите ретинолови продукти са по-слаби - сивия серум и един червен в тубичка. От години ги ползвам - нямам зачервяване, лющене и добре се сработват с грима ми. През деня на работа пръскам от серума на унгарската кралица - ако съм базирана в офиса за деня климатикът ми изсушава много лицето.

# 582
Аз ретинол не слагам на шията, много е финна там кожата ми и ще имам проблеми с беленето... Само с друг крем (такъв за лице, хидратиращ или анти-ейдж) мажа и с масла... Peace

# 583
Ползвай четка (на МАС са хубави) за нанасяне на фон дьо тена, докато овлажнителя ти не е попил съвсем. Има клипчета в нета за гримиране с врата, потърси - не е трудно. Щом носиш поло и високи яки те разбирам.

Имаш ли представа кога ще ги пуснат в Буутс?
Ако мога да не слагам почти никакъв фдт ще съм най-доволна Simple Smile

Лилавия още не съм го пробвала още. Ще го оставя за по-натам като ми свършат другите дето накупих. Взех еднин пробен 7мл от сивия серум и с него се мазах, но явно ми дойде в повече с киселините и вит.С + Redermic R на La Roche Posay + 2% ретиноида на The Ordinary
Не слагам всичко на веднъж, а ги комбинирам сутрин и вечер, но явно трябва по-полека. Не ми се иска да се беля от друго освен от химичен пилинг, който също планувам.

lunna pateka, и аз ще спра да мажа шията, само с хидратиращи и млечна киселина. Явно там е по-чувствителна кожата а е и по-тънка. Навреме се усетих и спрях с мазането, днес е по-добре.

# 584

Имаш ли представа кога ще ги пуснат в Буутс?
Ако мога да не слагам почти никакъв фдт ще съм най-доволна Simple Smile

Лилавия още не съм го пробвала още. Ще го оставя за по-натам като ми свършат другите дето накупих. Взех еднин пробен 7мл от сивия серум и с него се мазах, но явно ми дойде в повече с киселините и вит.С + Redermic R на La Roche Posay + 2% ретиноида на The Ordinary
Не слагам всичко на веднъж, а ги комбинирам сутрин и вечер, но явно трябва по-полека. Не ми се иска да се беля от друго освен от химичен пилинг, който също планувам.

Миоки, нямам идея. Пробвала съм какви ли не продукти, но на моето лице най-добре стоят Ести. Май ще си ползвам него засега, достатъчно разходи имам да си създавам излишни, не съм първа младост да експериментирам с грим. Други, от които съм била доволна са на Боби Браун, Шарлот Тилбъри, Тарт, Армани и ... Макс Фактор. Бях купила на Пола, когато излезе, но не михареса, сега го ползвам под очите.

Май си посмесила съставките, може нещо като алергична реакция да си получила.

Общи условия

Активация на акаунт