Пазаруване от Amazon - тема №65

• 96 057
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Коженото яке ми е пратено по въздух, без проследяващ номер. В пощата ще трябва да го търся, нали?

# 526
  • Бургас
Коженото яке ми е пратено по въздух, без проследяващ номер. В пощата ще трябва да го търся, нали?

Да.

# 527

Разликата от вчера или онзи ден е че тогава бяха намалени от 179Е а днес са намалени от 219 Е  Simple Smile

Това не е вярно. И тогава бяха намалени от 219, специално обърнах внимание, защото аз поръчах други, намалени от 179 и оглеждах внимателно двата модела.

pastir, имам чувството, че някой е опрял нож на гърлото ти и насила те кара да следиш този омразен сайт. Само дай знак и веднага ще ти помогнем! Crazy

# 528
Скрит текст:

Разликата от вчера или онзи ден е че тогава бяха намалени от 179Е а днес са намалени от 219 Е  Simple Smile

Това не е вярно. И тогава бяха намалени от 219, специално обърнах внимание, защото аз поръчах други, намалени от 179 и оглеждах внимателно двата модела.

pastir, имам чувството, че някой е опрял нож на гърлото ти и насила те кара да следиш този омразен сайт. Само дай знак и веднага ще ти помогнем! Crazy

кой "омразен" сайт? 
Още повече  - спори колкото си искаш, че са били 219, но бяха 179 - специално ми стана интересно поради простичкия факт, че исках да разбера каква точно е разликата с едни други които аз купих и бяха намалени от 499Е.

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 14:32 от pastir

# 529
Скрит текст:
Идеи защо ми е пратен този мейл:
Пуснах две поръчки, като има пари само за едната, но и тя не е шипната.
Това не разбрах какво ще рече:
- die gespeicherte Rechnungsadresse
Номера е 16-цифрения предполагам.

Скрит текст:
um Ihre Bestellung weiter bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Unterstützung beim Abgleich Ihrer Zahlungsdaten. Der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist während dieser Prüfung vorübergehend nicht möglich. Bitte eröffnen Sie bis zum Abschluss der Überprüfung kein neues Kundenkonto.

Ihre Bestellung wird 3 Tage für den Datenabgleich aufrechterhalten. Nach Ablauf dieser Frist wird Ihre aktuelle Bestellung automatisch storniert.

Bitte lassen Sie uns eine aktuelle Kreditkartenabrechnung zukommen, aus der Folgendes hervorgeht:

- der Karteninhaber
- die Kreditkartennummer

Geben Sie bitte Ihre Bestellnummer und Ihre E-Mail-Adresse an, um die Bearbeitung innerhalb von 24 Stunden zu gewährleisten.

Искат ти потвърждение за картата - данни от банката ти, номер на картата, картодържател и адрес за фактуриране. Ще ти пазят поръчката три дни до представяне на доказателства и ти казват да не отваряш нов акаунт, докато не приключи тази проверка.
Какви данни за банката - името им?
Потвърждение от банката с името ти, номера на сметката, адреса за фактуриране (Rechnungsadresse)... С каква цел ги искат напоследък тия потвърждения се чудя...

# 530
  • Бургас
Явно имат някакъв проблем напоследък. Аз изтрих всички карти от профила си. Оставих само виртуалната да стои запаметена.

# 531
тамарис отговарят ли си на номерата?

Търся високи ботуши до коляното, но за дебел прасец...как да ги разпозная по снимките newsm78

Според мен отговарят

# 532
  • ВАРНА
Аз пък ги изпразних и двете карти, така е още по-сигурно  Joy
Днес взех още 2 пратки от пощата - http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B019NB6HEO&cAsin=B014DAAK2A&fc=1  Ванс 38 номер,страхотни,красив син цвят,естествена кожа,малко тесни при обуването,но ще се поочупят предполагам.Малко са ми големи (37 номер нося),ще ги помисля...
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01D9Y7G5K&cAsin=B00H480UMY&fc=1  дънки Гас,умалени ми се струват,едва влязох в 28номер,а ТХ нося 27  newsm78  Или последната седмица с козунаци си казва думата  Mr. Green Светли,нежни,тип винтидж,идеални за топлите месеци
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01FJWNL5O&cAsin=B01FJW5XJQ&fc=1  панталон Есприт,спрахотна мека материя,преди взех 38 ,което се оказа Ук12 и е в размените,сега и 36 Ук 10 ми е широчко и отива също там за съжаление Crossing Arms

# 533
  • София
Скрит текст:
Идеи защо ми е пратен този мейл:
Пуснах две поръчки, като има пари само за едната, но и тя не е шипната.
Това не разбрах какво ще рече:
Номера е 16-цифрения предполагам.

Скрит текст:
um Ihre Bestellung weiter bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Unterstützung beim Abgleich Ihrer Zahlungsdaten. Der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist während dieser Prüfung vorübergehend nicht möglich. Bitte eröffnen Sie bis zum Abschluss der Überprüfung kein neues Kundenkonto.

Ihre Bestellung wird 3 Tage für den Datenabgleich aufrechterhalten. Nach Ablauf dieser Frist wird Ihre aktuelle Bestellung automatisch storniert.

Bitte lassen Sie uns eine aktuelle Kreditkartenabrechnung zukommen, aus der Folgendes hervorgeht:

- der Karteninhaber
- die Kreditkartennummer

Geben Sie bitte Ihre Bestellnummer und Ihre E-Mail-Adresse an, um die Bearbeitung innerhalb von 24 Stunden zu gewährleisten.

Искат ти потвърждение за картата - данни от банката ти, номер на картата, картодържател и адрес за фактуриране. Ще ти пазят поръчката три дни до представяне на доказателства и ти казват да не отваряш нов акаунт, докато не приключи тази проверка.
Какви данни за банката - името им?
Потвърждение от банката с името ти, номера на сметката, адреса за фактуриране (Rechnungsadresse)... С каква цел ги искат напоследък тия потвърждения се чудя...
Значи ли че трябва от банката да изискам документ, а не аз да ги пиша „на ръка”?

# 534
Много пишете, не мога да ви смогна.
Не съм чела тази тема, но моля за препоръка за момичешка раница за първолак. Трябва ми за подарък. Благодаря. Simple Smile

# 535
# 536
никой ли не може да ми измери талия на мъжки дънки на Hilfiger W29 или W30Rolling Eyes останах с впечатлението, че доста поръчаха от тях?
Моля за размер на талията на дамските W28 или W29
 Hug Hug Hug
На W 32 от този модел талията е 45см.
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00MXEXTT0&cAsin=B00MUWVZD2&fc=1
Отговарят си точно на дънковата номерация.Разликата между номерата е 1 инч. На синът ми му стои свободно този размер(като на манекена),би влязъл спокойно и в по-малък,но предпочита да не стягат дънките. Иначе модела е по-широк,по-скоро е прав,крачола долу е 20см.,което не го кефи много. Но дънките са много хубави,отлично качество,цвят и кройка.

# 537
# 538
  • София

http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01D9Y7G5K&cAsin=B00H480UMY&fc=1  дънки Гас,умалени ми се струват,едва влязох в 28номер,а ТХ нося 27 ................

колко е талията?  bouquet

# 539
  • Варна
Дамско кожено яке, L размер, 18 евро.

За това яке някакви отзиви? Умалено, уголемено? Че съм пуснала на празна карта точен номер и не знам дали да го плащам:
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00YAHUMXY&cAsin=B00YAHUWD4&fc=1

Общи условия

Активация на акаунт