Пазаруване от Amazon - тема №65

• 96 079
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Имам такава чанта
http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B018ERXNBI&cAsin=B012W0K46U&fc=1

ще я освободя, ако някой има интерес - да ми пише да я пусна.
Аз имам интерес Simple Smile

# 571
# 572
  • София
Скрит текст:

Разликата от вчера или онзи ден е че тогава бяха намалени от 179Е а днес са намалени от 219 Е  Simple Smile

Това не е вярно. И тогава бяха намалени от 219, специално обърнах внимание, защото аз поръчах други, намалени от 179 и оглеждах внимателно двата модела.

pastir, имам чувството, че някой е опрял нож на гърлото ти и насила те кара да следиш този омразен сайт. Само дай знак и веднага ще ти помогнем! Crazy

кой "омразен" сайт? 
Още повече  - спори колкото си искаш, че са били 219, но бяха 179 - специално ми стана интересно поради простичкия факт, че исках да разбера каква точно е разликата с едни други които аз купих и бяха намалени от 499Е.
Аз поръчах тези куфари на 10 април и бяха намалени от 219 Е.

# 573
Пуснах чантата, не знаех че на живо е толкова хубава Simple Smile дано някой е успял да я хване.

# 574
Пуснах чантата, не знаех че на живо е толкова хубава Simple Smile дано някой е успял да я хване.

Току що я хванах  Hug bouquet

# 575
  • София
Току-що  получих това яке Chyston, в сиво, размер S и M. Много е хубаво. Според мен не е умалено. S-ката е за колежка, която толкова си носи и и е точно. Аз нося М - точно ми е.

# 576
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Скрит текст:

Разликата от вчера или онзи ден е че тогава бяха намалени от 179Е а днес са намалени от 219 Е  Simple Smile

Това не е вярно. И тогава бяха намалени от 219, специално обърнах внимание, защото аз поръчах други, намалени от 179 и оглеждах внимателно двата модела.

pastir, имам чувството, че някой е опрял нож на гърлото ти и насила те кара да следиш този омразен сайт. Само дай знак и веднага ще ти помогнем! Crazy

кой "омразен" сайт? 
Още повече  - спори колкото си искаш, че са били 219, но бяха 179 - специално ми стана интересно поради простичкия факт, че исках да разбера каква точно е разликата с едни други които аз купих и бяха намалени от 499Е.
Аз поръчах тези куфари на 10 април и бяха намалени от 219 Е.
На 6 април поръчах за 50 евро, намалени от 179.
Според мен спора е абсолютно безпредметен - дали са били 219 или 179,все едно! При всички положения са насметка!

# 577
  • София
Току-що  получих това яке Chyston, в сиво, размер S и M. Много е хубаво. Според мен не е умалено. S-ката е за колежка, която толкова си носи и и е точно. Аз нося М - точно ми е.

Е, супер, че си отговаря на номера! Това и аз го бях взела, после вместо него взех две черни, накрая вместо едното кожено взех пухкавото Joy
Имам навика всичко, което купя,  да сменям, та и тук така.

# 578
Тези планински обувки стават ли за жена?!?

# 579
Здравейте, да попитам за съвет, че имам не пристигнала доставка изпратена на 09.03, според вас дали да контактна Амазон Испания, или проблемът е най-вероятно в нашите пощи и съответно Амазон не носи отговорност?

# 580
  • Бургас
Здравейте, да попитам за съвет, че имам не пристигнала доставка изпратена на 09.03, според вас дали да контактна Амазон Испания, или проблемът е най-вероятно в нашите пощи и съответно Амазон не носи отговорност?

Носи отговорност. Те са тези, които трябва да издирят къде се изгубила пратката. Пиши им.

# 581
На мен италианците ми върнаха парите за пратка от 10-ти, чаках чаках, няма я
всичко друго пристигна за 7-10 дни

# 582
Благодаря за съвета, писах им  bouquet Simple Smile

Отговориха супер бързо, че ще върнат сумата Simple Smile

# 583
  • Пловдив
Този часовник дали е с кожена каишка?
https://www.amazon.de/gp/product/B00NXX80BC/ref=ox_sc_act_title_ … mid=A8KICS1PHF7ZO

# 584
Някъде по виповете да сте срещали мноооого намалени кухненски  уреди и  посуда?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт