Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 949
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Гости по-голям "Тома неверни" си от мен....Вече си казах мнението по въпроса, различава се от твоето, но нали и ние сме различни. За преподавателя на Сюрея, мисля, че всичко беше в кръга на шегата, но във всяка шега има малко истина - тоест, Фарук напомни, че ревнува младата си и съпруга....

# 241
  • Плевен / София
Гости по-голям "Тома неверни" си от мен....Вече си казах мнението по въпроса, различава се от твоето, но нали и ние сме различни. За преподавателя на Сюрея, мисля, че всичко беше в кръга на шегата, но във всяка шега има малко истина - тоест, Фарук напомни, че ревнува младата си и съпруга....

анджак...както тя му напомни, че е "луда"... Joy Joy Joy
Ани, шегата настрани..ще видим какво са ни подготвили...за сега няма пресилени ситуации....нашите гълъбчета бързо се карат и бързо се сдобряват...като всички влюбени Peace но около тях ври и кипи...не оставят зрителя безразличен Naughty а думите на Сюрея, че Фарук и е поверен и тя ще бъде до него и ще го защитава ми дават надежда , че няма да избяга при първата трудност....не знам защо Есма "похвали" Бегюм с гордостта и....може би защото е избягала....но аз си мисля, че по трудното е да се бориш за това, което искаш от колкото да бягаш...може Сюрея да е припряна...импулсивна...но Фарук я обича точно такава, защото вижда в нея себе си от миналото, когато и на него баща му е казвал "спокойно"....така, че противоположностите се привличат и дай боже да е все така....борейки се за любовта си Фарук и Сюрея ще я ценят и пазят..... Stop надявам се да е така...

# 242
Цитат
За преподавателя на Сюрея, мисля, че всичко беше в кръга на шегата, но във всяка шега има малко истина - тоест, Фарук напомни, че ревнува младата си и съпруга....

Гости, Hug ! Ани,  Hug! Злати,  Hug! Морела,   Hug! Бризче,  Hug! Миме,  Hug! Тио,  Hug!

Дано не съм изпуснала някоя сладурана... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Ох, бил ревнив Фарук.... Ами той е лудо ревнив... Не му беше удобно да разказва за старата голяма любов. С плакатното измъкване от въпроса за това дали е имал голяма любов и защо са се разделили, даде на Сурея да разбере, че не желае да споделя старите си любови, авантюри, или там както и да ги наречем.
Според мен новата любов към Сурея го е превзела, много е скорошна и затова много силна. Сигурно внезапното появяване на старата голяма любов пред него ще го извади от релсите. Мисля, че е нормално...
Скрит текст:
Колкото и да си мислиш , че нещо старо си е заминало завинаги, винаги те бодва някъде. Връхлитат те старите преживяни моменти и те поразтреперват. Ако е силна връзката ти  в момента, това преминава много бързо. Ноооо ако нещо  куца, не се знае накъде ще тогеглят нещата... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мисля си, че Сурея първо ще се срещне в болницата с Бегюн, която ще разбере, че Фарук е женен за Сурея Thinking Thinking Thinking Thinking

# 243
  • Плевен / София
Деси  Hug да не чуе дявола.....е това няма да простя на Фарук, ако остави Сюрея заради Бегюм....нали каза на майка си , че никога няма да се разведе...а да го видим....че те много се "канят" и го чакат да се разведе Есма...Ипек..ако  и бегям се нареди ...спукана и е работата на нашата невеста ooooh! Wink
Ани ,
Скрит текст:
надявам си поспала.... Peace

# 244
От комшийките:
"Новый кризис в любви Фарука и Сурейи.
Адем Сезгин внедрился в особняк Боранов и представил себя. Конкурент Фарука, о котором он расспрашивал повсюду, теперь сидит за его столом. Фарук, поняв, что их новый сосед Адем нечто большее, чем владелец конкурирующей фирмы, еле старается сдержать свой гнев. Весь особняк получает свою часть холодной войны, которая началась за столом между Адемом и Фаруком.
Но Фарук не знает того, что его бывшая любовь - Бегюм, с которой их разлучила г-жа Эсма, вернулась в Бурсу. В период, когда любовь Сурейи и Фарука разгорается с новой силой, эта гостья повлияет на их будущее.
А Эсма Султан направляет все свои стрелы на Ипек после услышанного от Киймет. Драгоценная невестка особняка - Ипек переживает период потрясений после сюрприза, который для неё подготовила Эсма Султан.
А самый счастливый день Сурейи и Фарука неожиданно превращается в самый ужасный кошмар."

# 245
Няма,  Гости, споко Naughty Naughty Нали знаеш ,  че  нашия човек  е железен. Няма страшно! Непрекъснато го сравнявам с Караман. Но тук Фарук до този момент е това които искахме да е Героя baby_neutral baby_neutral
Есма ще помага на Бегюн както и колкото може. Есма иска от Ипек да й роди наследникът,  но ще роди дъщеря според мен. За Сурея не смея да прогнозирам. 
Скрит текст:
Сю хан от КиД сякаш направи аборт, при Елиф се опитаха насила,тук също очаквам някакви усложнения...

. Относно музикалната школа Фарук ще отложи това за след раждането на детето. Той нали каза че е съгласен но след като му роди дете ще откриват школата..

# 246
Гости и аз се надявам на това за което пишеш.....Да се карат, да се разделят, да се събират, но да се обичат...Двамата са много различни по характери и докато се напаснат...хората казват, че трябва да изядат един чувал сол....Но мисля, че дуетните изпълнения на Сюрея с Дилара ще им създадат много проблеми на Фарук и Сюрея....и от там ще тръгне всичко.
Съгласна съм за бягството...По-лесно е да избягаш и да се направиш на жертва. Трудно е да се бориш и да отстояваш любовта си....
Сигурна съм, че няма да харесам ако Бегюм се опита да раздели Фарук и Сюрея, каквато и тайна да крие....Сигурна съм, че Фарук не я е изгонил. Че тя си е тръгнала за да му докаже, че той не може без нея....Гордост и предрасъдъци...И сега ако се е върнала, за да си вземе това, което според нея й принадлежи ще бъде много жалко.....
Но ще изчакаме да видим какво са измислили сценаристите.....
Сега видях въпроса към мен в скрития текст...
Скрит текст:
Да около 2 часа спах...но едва сега дойдох на мене си...Дано тази нощ да нямам сюрпризи....

Деси - завръщането на Бегюм е нормално да предизвика сътресение в иначе уравновесения Фарук. Но се надявам той бързо да се съвземе. И да продължи пътя по който тръгна със Сюрея. Дано да не ме разочарова......

Лу мерси за преведения озет..... Hug

# 247
Привет сладурки  Hug Heart Eyes и мамашите са се развихрили в сценария  Hug на мен ми допада това което искат  Praynig

Люди кто нибудь знает что это на узи, там в другой группе, говорят что двойня, есть врачи, которые понимают в этом ?

Мар'яна, Невеста из Стамбула,там говорят что два эмбриона на узи,видимо понимающая в этих делах

Галина, да вот бы это случилась,Кадрие ханум сума бы сошла от радости

Ако има при нас генеколози да си кажат тежката дума иначе при нас счетитата давайте да хвърляме на боб  hahaha hahaha

# 248
Лу, благодаря за превода на озета!  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 249
Миме май ще преминем направо във хвърляне на боб  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ако бебчетата са две ще бъде чудесно...нали Фарук иска момиче, Сюрея момче - въпроса ще се разреши от раз - момиченце и момченце - супер  newsm74
Обаче мамашите много ми харесват..Много са позитивни и се забавляват наистина....Чак са намесили Кадрие ханъм - майката на Ози  Joy Joy Joy Joy Joy

# 250
Здравейте мили момичета,  приятна вечер.

Скрит текст:
Моля ви да ми простите, но снощи и   тази нощ ще правя ДДС-то, защото шефката ми заминава на голяма екскурзия и ще си дойде на 14.04. А тръгва утре вечерта. Така, че нямам време. Не съм ви изчела и едва ли ще успея. Тази събота и неделя и другата седмица ще имам много гости. Имам много домакинска работа и не знам как ще я  свърша.
Така, че пишете си каквото си искате, нека да ви е хубаво тук. Това се иска.

Злати, Златенце,
някъде по трасето прочетох - ЧРД на твоето мило съкровище  внученцето. Нали за тях се  блъскаме  да ни радват винаги. Радвам се за теб и семейството ти. С мислите си представям  щастието ви. Бъдете много щастливи. И аз нали за това  ще  работя  толкова много у нас - за да е хубаво на децата ми когато си дойдат.  Хиляди  мили привети.

# 251
Сиси така ме стресна...
Скрит текст:
С ДД-то, чак погледнах датата на компа...Оф... от тези срокове аман...Как не можах да спечеля някоя прилична сума от тотото, че да захвърля тези бумаги....Цял живот счети  #Crazy #Crazy #Crazy
Приятно посрещане на гостите....Когато си заминат ще ни изчетеш....

# 252
Здравейте мили момичета,  приятна вечер.

Скрит текст:
Моля ви да ми простите, но снощи и   тази нощ ще правя ДДС-то, защото шефката ми заминава на голяма екскурзия и ще си дойде на 14.04. А тръгва утре вечерта. Така, че нямам време. Не съм ви изчела и едва ли ще успея. Тази събота и неделя и другата седмица ще имам много гости. Имам много домакинска работа и не знам как ще я  свърша.
Така, че пишете си каквото си искате, нека да ви е хубаво тук. Това се иска.

Злати, Златенце,
някъде по трасето прочетох - ЧРД на твоето мило съкровище  внученцето. Нали за тях се  блъскаме  да ни радват винаги. Радвам се за теб и семейството ти. С мислите си представям  щастието ви. Бъдете много щастливи. И аз нали за това  ще  работя  толкова много у нас - за да е хубаво на децата ми когато си дойдат.  Хиляди  мили привети.

Сиси докато се оттървем от едно идва следващо  и пак следващо и така си минават дните ни в писане на сметки ,проверки .... ooooh! ooooh! ooooh! като в един омагьосан кръговрат сме. #Crazy страшно много се смях на една снимка във фейса на която беше написано ,че животът на  счетоводителя се дели на два периода изготвяне на годишния отчет  и възстановяването на спомените  за това  Joy Joy а колежка отдолу бе допълнила :Приключена-плахо с молив,НСИ-черв.химикал,ГДД-син химикал,проверка-жълт маркер  Joy Понякога възстановяването на спомените е твърде трудно и то за всичко, което е вършено по време на Годишно приключване Joy Joy Joy

# 253
За всички финансистки:
Скрит текст:
Нямате спиране! Все смятате! Декларации един куп - годишни, авансови. Ведомости, ДДС, данъци и т.н. Никак не ви е леко. По едно време и аз бях финансистка, но само 2 години. После водих малко фирми. И винаги мислех за сроковете /после плащаш глобите от джоба си/. Разбирам Ви напълно и се чудя кога смогвате да влизате във форума? Голяма работа сте! Винаги се съобразявате със собствениците и мислите много! Пожелавам Ви да сте здрави и търпеливи и по-малко нерви. Това се отнася и за моята дъщеря.

# 254
Лу форума е прекрасно място да отпуснеш напрежение  Hug иначе повярвай на моменти сме  newsm57 newsm57 newsm57 изпетясали / така казваше малкия племенник  вместо изкукуригали /

Ето я и новата сценаристка Дениз Акчай Hug

Общи условия

Активация на акаунт