Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 364
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Лу, както е казала Мими - добре, че е форума... Praynig
А пък и компютрите са ни винаги под ръце и като ни писне, вместо да изкукуригваме, влизаме да се разсеем и пак отново...Сигурно половината от пишещите във форума са счетита...

# 256
Добро утро  Hug
Прекрасен ден, макар и мрачен....може би в унисон с нашите очаквания за утрешният епизод на Невестата.... Thinking
Скрит текст:
Нощес някой ми изключи бушона на таблото и отново го включи...компа ми беше включен и тази сутрин рестартирах неколкократно за да ми се появят иконите на работния плод, така, както бяха разположени преди...

Да мислим позитивно, за да се случват само хубави неща.....

# 257
Здравейте сладурки  Hug Heart Eyes Желая ви един прекрасен ден  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Ани разни хора разни идеали дето  се вика намират се за всичко най вече за лошотия  ooooh!

# 258
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug

Благодаря на всички наминали в темата и споделили мненията си за предстоящия епизод! bouquet bouquet
Сиси Hug,благодаря за пожеланието за РД на внучката ми! Peace

Ани Hug
Скрит текст:
Съжалявам за случилото се!При нас електромерите на етажа за заключени и се наблюдават за отчитане през отрязани прозорчета!А за бушоните си има приспособление и се заключват с катинарче,ключ имат само живущите на етажа! Peace

Миме Hug

Еркан е открил канал в ЮТУБ и е пуснал клипчета от Танзания! Peace
https://youtu.be/Nd83RDmwVak
https://youtu.be/H90k6bQWLAE

Приятен и успешен ден! bouquet

# 259
Мими  Hug Злати  Hug и на вас хубав ден момичета  Hug

Скрит текст:
Злати и нашите табла на етажа са заключени и има прозорчета за електромерите. Но има едни капачета за предпазителя на главния бушон, които се вдигат и смъкват, ако се случи нещо да си пуснеш тока...но тези капачета не се заключват. И нощес тъкмо излизах от банята, чух, че някой тича по стълбите, отвори се вратата на площадката, тока спря и веднага след това светна, и отново тичане по стълбите на горе....Разбира се не излизах, защото ме е страх...а пък и какво ще направя...Това е само комшията който живее над нас - хапе го щъркела човека и все нещо му пречи.....

# 260
Привет следобедно! Hug

Ани Hug

# 261
Злати тъкмо направих един колаж и се чудех как да го сложа - добре, че се появи  Praynig

Колаж с любимите пролетни цветя на всички момичета в темата....

# 262
Ани Hug,когато имам възможност наминавам!А и като има твой пост се досещам,че може да пуснеш нещо ново! Wink
Благодаря за красивия колаж! Hug

Аслъ и Гювен в промо-фото за Сускунлар! Peace

колко са щастливи...

# 263
Злати  Hug
Значи и Дамир не помня името на актьора от Парченцата е играл в игралния филм с Мурат и Аслъ....
Между другото на него много му върви да е с гола глава....Има някакъв чар....Повече си падам по мъже с коси, но на Дамир му отива голата глава....

# 264
Нещо ни секна ентусиазма да пишем сценарии... Thinking В тази криза със сценаристите, може пък да ни одобрят...а и не трябва такива таланти като нас да останат извън сериала.....

# 265
Нещо ни секна ентусиазма да пишем сценарии... Thinking В тази криза със сценаристите, може пък да ни одобрят...а и не трябва такива таланти като нас да останат извън сериала.....

Ани , затаили сме дъх и чакаме утрешния ден hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 18:29 от dessislawa1

# 266
Ето така си представям Сюрея след години като ''госпожата'' на конака.

# 267
  • Плевен / София
Злати  Hug
Значи и Дамир не помня името на актьора от Парченцата е играл в игралния филм с Мурат и Аслъ....
Между другото на него много му върви да е с гола глава....Има някакъв чар....Повече си падам по мъже с коси, но на Дамир му отива голата глава....

мисля, че игра и в Езел Thinking
аз съм с ДиК Peace

# 268
Морела много ми харесва  newsm10 и ми се иска така да изглежда Сюрея Боран  newsm10 smile3521

Гости - гледах част от Езел и не си го спомням....

Деси - така е...в очакване сме и лоши мисли минават през главата ми, по-добре да не ги изричам  Thinking

# 269
Здравейте сладурки  Hug Heart Eyes Благодаря за всички ви за колажчета и снимчици  Hug Heart Eyes
Ани геройте са уморени  Tired Tired Tired Tired

Скрит текст:
Момичета днес имах труден ден изпълнен с много служебни проблеми  ooooh! ooooh! които тепърва ще имат неблагоприятно  развитие  което ще засегне много хора  а времената са трудни. Tired  но Поне се успокоих защото от по-висшестоящите  най-сетне проумяха ,че проблема не е при нас  макар ,че последните два дни изтърпях много критики щото в нашата държава началниците са в повече от работниците. Thinking Днес в късния следобяд  настъпи манна небесна и проумяха ,че ако не съм била  аз в последните 4-5 години до  това е щяло да се стигне  преди много много години  Tired  Не ми се извиниха  а получих само един тиквен медал  Thinking но пък аз за себе си съм доволна тъй като толкова години много хора са разчитали на мен и малко или много съм допринесла за техните работни места и хората са имали подсигурена работа и заплащане. Embarassed Жалкото е ,че идва един момент в които и висшите институции те оставят накъдето те отведе  течението  Tired Tired Tired  

А......я наборът каква музика слуша  Hug

https://vk.com/feed?z=video-43059533_456239657%2Fba60bdd76e3327ee95

Общи условия

Активация на акаунт