Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 337
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Да пусна и песничките. Hug Hug Hug Hug

Едната :

Nazan Öncel - Gitme Kal Bu Şehirde

# 421

Боби е на ход да направи гифчета, че от снимките нищо не се вижда....

# 422
Момичета благодаря ви за прекрасната компания  Hug Heart Eyes Бризче за преводите  bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesне успях да видя отново новия фраг  но поне стана ясно ,че султанката е жива  Hug от мен лека и спокойна нощ  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
За съжаление утре няма да мога да взема участие  тъй като след няколко часа ще пътувам .Утрешния ден ще ми е натоварен .Имаме да отслужим  една панахида и имам доста задължения по нея .  

На всички Ви желая един прекрасен уикенд  Hug Heart Eyes

# 423
Лу

Цитат
Много тънко сценаристите ни показаха външния вид на Бегюм и на Сюрея. Едната с висок ток, елегантна, другата с кубинки и облечена съвсем обикновено. Фарук се държи съвсем обикновено с всеки, който го уважава. Това, че е богат не му попречи да седне на външно заведение и да се храни с дюнер!

Да направиха го два пъти...и това разминаване - Сюрея пътува на горе, Бегюм слиза на долу...Видях символика в това. Сюрея е в сърцето на Фарук, Бегюм си отива.....

Миме - наиситна беше излишно разминаването, ама карай....
Докторката която преглежда Сюрея на видеозона, не беше ли Пелин - приятелката на Бегюм...Но пък Фарук доколкото разбрах я познава...Може да съм се заблудила.... Thinking

# 424
  • Варна
Ето и втората песничка: Peace Peace Peace Peace Peace

Ezginin Günlüğü - Eksik Bir Şey

# 425
Фрагмана го видях, отново има напрежение...Фарук хвана за гушата Адем и го притисна към стената...Ипек е напуздрена....А вещицата е жива и яде като ламя след като сюрея й сервира в леглото... Joy Joy Joy Joy Joy

Бризче благодаря за песните - много са хубави  Hug Hug Hug Hug Hug сега ще ги изгледам на спокойствие....

# 426
  • Варна
Славенче - той и Фарук полудя, чак направи земетресение  #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha

Маме , гледах го, фамилията си помисли , че тресат креват от страст, безсрамици

Не, мило, според мен фамилията изпадна в шок, защото Фарук беше бесен от скарването с Фикрет и според мен те решиха, че сега пък се кара със Сюрея. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 427
İstanbullu Gelin - 7. Bölüm Fragmanı

видео тук

# 428
Първоначално сериала ми бе много тежък и се бях отказала да го гледам, но последите два епизода не могат да ме накарат да се натъжа хич, образите са много интересни и колоритни. Да се изкажа, може да обидя някой любимец, но сори Mr. Green

Скрит текст:
Есма- стожера на фамилията Боран и лицето на конака Crazy. На визия я докарват на кралица Елизабет, може би и
да правят сц някаква асоциация с нея ooooh!, с желязна ръка управлява своето кралство- конака Sick, но самата Ипек Билгин е толкова натъпкана с ботокс, че не можеш да и разбереш мимиките, дали се смее и страда, все едно че е с маска, и не знам с лещи ли е, но очите и са като копчета за панталон. И как до сега не е разбрала, че външно може да е корава и с излъскана визия, но отвътре е мъртва, изпълнена с толкова много жлъч и отрова, та чак да ти подгорчи само като я погледнеш. Интересно защо е станала такава? И хич не може играта на актрисата да ме убеди колко е студена, а пък движенията и са точно на човек с ментални проблеми,резки и гледа странно, не знаеш центъра на погледа къде е . Като цяло ми е неубедителна играта и.

Фарук- Една птичка пролет не прави. С визия на застаряващ плейбой, някак минава за по малкия брат на майка си, а не за големия син. Но си играе Йозджан Денис,малко е рязък в движенията и е все напрегнат. Все едно се страхува да не обърка текста или режисьора няма да му пише шестица, ако не си изиграе добре сцената. Но моментите със  Сюрея най му се получават.

Сюрея- светъл лъч в това сборище на тъмни сили. Стои си на краката, но до кога ще издържи... Актрисата играе добре, нежна и земна, не съм гледала в друг проект и ми харесва. Има някаква топлина в себе си и се усеща и от зрителя.

Фикрет- Салих си го харесвам от Ашка. Но тук ще е черната овца на фамилията, дано се осъзнае, преди да посегне на живота си, защото в един момент тотално ще изперка под натиска на събитията и изкрейзала си по любов по бати жена.

Ипек - не знам коя е актрисата, но толкова ми е неубедителна и безлична в играта си, че чак не я отразявам на екрана. Макар тя ще е другия извор на нещастия в така подредения до тук живот на дом Боран....

Имам предчувствието, че Сюрея ще загуби по нечия вина бебето, а Ипек ще забременее и няма да иска това дете. то хладилник бебе да гледа не съм чувала още. И накрая май леля ще се занимава с него. Есмата ще дойде един момент когато няма да може и носа си да обърше и кой ще е до нея, най омразния човек Сюрея Боран, а Ипек отдавна ще се е изнесла ...

Осман- тихата вода, не знам до кога ще издържи на това да гледа любимата жена щастлива с друг, пък бил той и бати и да строи въздушни кули около нея. Но все пак ще остане един момент в който той ще е най добрия приятел на снаха си и единствени човек  до нея, но с какви подбуди...Ако до тогава не се сдуши с леля Синем...Е, тогава на Есма ханъм не и мърда още един инсулт или направо да скача от прозореца...

Мурат- китка на витка, докато не обърка конците тотално и бате Фарук не тича и след него... Неориентиран ми е и лековат, но в един момент ще порасте за една нощ както се казва.  А дали със слугинчето нещо вече не е объркано... О да, и снаха на мотор в двора на конака, Есма мога да я видя на трикрако колело да кара в кръг и да рецитира стихове Crazy....

Адем- синът в сянка. Фърат Танъш ми е любимец още от Щастливи заедно където направи страхотен образ на Ресул Шахвар. Много добър актьор,но образа му за сега ми е тъмна Индия. Ще е гадното копеле то се знае, ще търси възмездие, но защо не от починалия си баща, ами от фамилията му...освен, ако не претърпи някаква метаморфоза, логично е да бъде гръмнат...

Прислугата- слухти зад всяка врата и тези кадъни 4 бр все готвят ли, за 7 човека, малко са множко и май трябва да се редуцира, но Есмата като заета да плете интриги за снахите така ще е...
Приказка безкрай....

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 00:36 от Slawena

# 429
Гложди ме мисълта, че докторката, която преглежда Сюрея е приятелката на Бегюм...
На вас как ви се струва...

# 430
Славенче хубав анализ си направила на героите и актьорите в сериала.
За Ипек Белгин - Есма ханъм, бях леко резервирана. Казват, че е голяма актриса, но аз не виждам това...Не знам как да определя движенията й в някой сцени, но те са едни резки и неподхождащи за героинята, която искат да ни представят сценаристите и режисьора - кралицата на конака. И с това опулване, което прави постоянно не ме кефи.....

За Осман вече два дни си мисля и го отхвърлям като вариант, за някаква връзка със Сенем - имам предвид разликата във възрастта на двамата в полза на Сенем....Но и това се случва в живота.....

Нищо не си писала за Дилара - тази девойка първо ми прилича на травестит в определени моменти, а не мога да повярвам, че може да бъде толкова глупава....

# 431
Най после си намерих очилата Crazy

Диларчето- вярно, че е с визията на травестит / има много по красиви от нея и нежни/, толкова ми е изкуствена изпълнителката в стремежа си да придаде леко фриволното и поведение, безгрижие и т. н. Тя ще е скрития извор на злото, без задни мисли, снасяйки всичко на бат'Адем , докато или той не хлътне по нея или пък използва, защото тя май вече е очарована от този мачо с посивели коси, който започна да и сваля звезди още на втората дума от запознанството им, май ще се окаже голяма бяла птица, сиреч патка...

Пък и защо Осман да не се омеша с кака Санем, да няма само той да стои на сухо я, то си е природа, физиологична необходимост. Всъщност лелята ми харесва, вкарва някакво равновесие във душата на Сюрея, но и тя си има своята тайна, да види от там какъв заек ще излезе.

Самата Ипек Белгин има такъв странен поглед, интересно

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 01:21 от Slawena

# 432
Добро утро на Лазаровден

Честит празник на всички християни Честит празник на именниците, които празнуват на днешния ден  smile3525

Много здраве, усмивки и успех във всяко начинание

İstanbullu Gelin 7. Bölüm Fragman

https://youtu.be/AIKJMAdgUAk

Цитат
Фрагман к 7 серии с нашим переводом 🦋 #IstanbulluGelin

- Все будет хорошо.
- Если бы не ты...
- Это моя вина. Не знаю, что бы со мной было, если бы с ней что-то случилось. Как бы я смогла смотреть Фаруку в глаза?

- Мама, это Сурейа тебя нашла. Спасибо ей, что мы вовремя успели отвезти тебя в больницу.
- Правда?...
- Ладно, Ипек... Я согласен со всем, но, прошу, давай поговорим.
- Фикрет, в этом доме не разговаривают, а подчиняются.
- Ты должна научиться крутить Фикретом как тебе нужно.
- Кто ты такой, что постоянно появляешься передо мной, а?
- Говори, что тебе нужно от меня! Сейчас же говори!
- Ту думаешь, что победила меня? Ты настолько глупа, что не представляешь кому объявила войну!

Славенче  Hug

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 07:56 от MAMA-AN

# 433

Дано Сюрея да разкаже на Фарук какво се е случило....защото в противен случай Есма ще я притиска да стената и живота на Сюрея ще се превърне в ад......

# 434
Излязъл е руския превод на 6-ти епизод.....

видео тук

Общи условия

Активация на акаунт