Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 339
  • 744
  •   1
Отговори
# 435

Здравейте мили момичета, честит Лазаровден. Да сте много щастливи,   весели и засмени.
Желая на всички ви и вашите семейства  много радости и сбъдване на мечтите ви.
Честит имен ден на именниците.
Боби, прости ми, ЧРД на  малкият Тано. Желая на всички в  семейството ви много, ама много радости и щастие.
Сладури, много, ама много сте написали - цели 10 страници. Просто няма изчитане.
А  време нямам никакво.

Скрит текст:
Вече сутринта започнах да свалям пердетата и да ги изпирам. Ама те са 2 етажа с по 4 прозореца трикрилни. И на двата етажа пералните ще работят. Ами после гладенето??? Ами чистенето на прозорците??   Жива да ме оплачете.
Не знам как ще успея?? Утре искам на всяка цена да отида на църква - Цветница ще бъде. Поповете раздават  върбови клонки за здраве.
Много искам да разбера какво е станало снощи, ама не мога.Довечера ще ми дойдат и гости. Трябва да готвя за тях.
А вие пишете, дано някога да имам време.
Обичам ви.

# 436

Забравих, предлагам ви празнична закуска с кафенце.
Да ви е на  здраве.  Всичко  хубаво.

# 437
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Лазаров ден...честито на всички, които празнуват днес bouquet
Сиси Hug благодаря за закуската,
Скрит текст:
но твоята мисия, която имаш днес  е почти невъзможна ....в един ден да направиш пролетно почистване на двуетажна къща и да срещаш гости....успех джанъм и спорна работа... Peace
Снощната серия ме остави в размисли....и на първи поглед от видяното и превода на Бризчето Heart Eyes ми се иска да вярвам, че Бегюм се връща в Бурса не да отмъщава...., е Есма наистина се зарадва на благата вест...но си поплака насаме....затова се чудя какво и каза Сюрея, че припадна и сипе люти закани във фрага Thinking
Ани от снимките , които сложи на прегледа на Сюрея....наистина има логика, че може да е приятелката на Бегюм...но тя пък нищо не и каза като се видяха...не че не може да и каже по късно Wink
Славенче Hug не се отказвай от сериала...мисля, че интересното престои...а и за сега СЦ не залитат много Joy Joy JoyНяма защо да си криеш мнението за героите от сериала...спокойно ...тук не се сърдим и обиждаме от различното мнение...все ме глождеше къде съм гледала актъора играещ Адем...ти ме "светна"....разбира се Ресул в щастливи заедно....там ми идваше да го хвана за гушата.....голяма вендета беше...
Фарук/Ози снощи беше просто уникален....не бях виждала такава реакция от мъж, че ще става баща Wink и не ми се мисли каква ще бъде реакцията му към Бегюм, ако се окаже, че е крила от него ако са създали дете двамата Peace ще и се види тясна не Бурса, а Турция няма да я побере Stop
Хубав ден...при нас духа доста Crossing Arms

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 10:11 от gostenka68

# 438
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит Лазаровден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Снощи успях към края на епизода да намина!Благодаря на Бризчето Hug за преводите,песните  и на всички за коментарите по време на излъчване на епизода! bouquet bouquet bouquetСега ще изчета останалото след края! Peace

Ани Hug,благодаря за фрагмана и превода! bouquet

Сиси Hug,благодаря за закуската! bouquet
Скрит текст:
С много неща си се заела!Аз няма да мога!На ден чистя по 1 стая!

Гости Hug

Рейтинга! newsm10

TOTAL
 1 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:46 23:44 8,55 18,66
2 ASK VE MAVI ATV 20:52 00:16 7,82 17,31
3 SURVIVOR TV8 20:47 00:15 5,53 12,26
4 ARKA SOKAKLAR (OZET) KANAL D 20:00 20:44 5,21 12,74
5 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:44 23:43 5,15 11,22

AB
 1 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:59 23:49 8,00 16,92
2 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:44 23:43 7,76 16,64
3 SURVIVOR TV8 20:47 00:15 6,82 14,85
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 19:59 5,03 16,25
5 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:46 23:44 4,74 10,20

20+ABC1
 1 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:59 23:49 7,55 15,43
2 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:44 23:43 6,79 14,08
3 SURVIVOR TV8 20:47 00:15 6,55 13,74
4 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:46 23:44 6,19 12,90
5 ASK VE MAVI ATV 20:52 00:16 5,74 12,06

Прекрасен празничен ден,момичета! bouquet

# 439
Привет момичета  Hug
И аз като Сиси
Скрит текст:
съм се хванала да правя пролетно почистване...Днес успях да почистя горните шкафове в кухмята и каталясах - качи се, слез и обратно...Добре, че ги свърших....След кратка почивка ще продължа....

Злати мерси за рейтинга....лошия озет е предизвикал интерес у комшиите....и рейтинга е много добре  newsm10 Изобщо не съм си помисляла, че може да се случи това, което стана в края на епизода...Есма си заслужи Сюрея да й каже в очите всичко това, ама ледената кралица се оказа неподготвена някой да й каже грешките в очите и се трупяса...Да беше хвърлила топа, пък то....сега ще стъжни живота на Сюрея.....
Имам притеснения...На кого Сюрея казва, че тя е виновна за всичко...на леля си, на Осман или на...патката Дилара.....Дано да е на леля си или на Осман, че Дилара ще изтропа всичко пред Адем....и той в най-неподходящия момент ще го каже на Фарук или на Фикрет......
Интересно, дали Гюлистан подслушва Сюрея, когато се обвинява, или подслушва Ипек и майка й....

За това става въпрос...

Ето го и фрагмана с руски субки....

https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456239094%2Ffa2d8946a6f … 2Fpl_-78538620_-2

Гости

Цитат
ми се иска да вярвам, че Бегюм се връща в Бурса не да отмъщава

Може би се е върнала, за да си върне Фарук....Желанието за отмъщение може да се появи по-късно....

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 13:55 от MAMA-AN

# 440
  • Варна

Привет, сладуранки! Hug Hug Hug Hug И да ни е честит Лазаровден! Дано е светло в душите ни и весело и леко на сърцата ни!

Боби, Hug Hug Hug

Прости ми, Слънчице, че снощи пропуснах да те поздравя за вашия семеен празник! Praynig Praynig Praynig
От цялото си сърце и душа, пожелавам на вашето мъничко Слънчице безгрижно детство и много късмет в живота!
Скрит текст:

И дано всеки ден да ни радват хубави новини като днешната: Peace Peace Peace Peace Peace

Най-сетне "Втори шанс" е на екран в нет пространството и ако е рекъл Бог/т.е. интернета не ни изиграе някоя лоша шега/ ще можем да го проследим. Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 441
  • Плевен / София
Скрит текст:

Привет, сладуранки! Hug Hug Hug Hug И да ни е честит Лазаровден! Дано е светло в душите ни и весело и леко на сърцата ни!

Боби, Hug Hug Hug

Прости ми, Слънчице, че снощи пропуснах да те поздравя за вашия семеен празник! Praynig Praynig Praynig
От цялото си сърце и душа, пожелавам на вашето мъничко Слънчице безгрижно детство и много късмет в живота!
Скрит текст:
И дано всеки ден да ни радват хубави новини като днешната: Peace Peace Peace Peace Peace

Най-сетне "Втори шанс" е на екран в нет пространството и ако е рекъл Бог/т.е. интернета не ни изиграе някоя лоша шега/ ще можем да го проследим. Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
newsm44 newsm68 newsm44
Бризче Hug благодаря за хубавата вест Party
Погледнах набързо руския превод....ами Сюрея не каза нищо фрапиращо...просто напомни на Есма, че опитвайки се да ги разведе ги е направила по-силни...че тя е жената накарала Фарук да плаче от щастие и думите от фрага разбира се...накрая и каза, че ако иска война ще я има....това което я впечатли Есма според мен е че Сюрея и каза , че няма да позволи да бъде унижавана... Peace

# 442
Привет момичета  Hug
И аз изгледах края на епизода - любопитството да разбера какво толкова каза Сюрея на Есма, че тя не можа да го понесе и се трупяса, ме гъделичкаше....Ами истината й каза Сюрея...ама тя истината най-много боли...Заболя я, че Сюрея знае, че тя, великата Есма е подготвила документите за развода, без съгласието на Фарук. Заболя я, че именно тази стъпка на Есма е направила любовта на Фарук и Сюрея още по-силна....Есма знае, че след като Сюрея носи детето на Фарук, тя вече няма власт да ги раздели....Есма каза за Бегюм, че е имала гордост и си е тръгнала...Сега каза на Сюрея, че няма гордост и затова е останала....Есма изобщо не си мери приказките и сипе злобата си, но не може да преживее, че някой е разгадал истинската й същност. Почувства се като прочетена книга в ръцете на Сюрея...Това не можа да понесе Есма и се срина....
Сюрея може би за втори път ще допусне грешка, като не каже на Фарук какво се е случило. Есма ще разбере и ще се възползва от мълчанието на Сюрея и ще продължи да я тероризира. Ако Фарук отново се опита да защити Сюрея, случилото се ще излезе на яве....И то разказано от Есма, както на нея й е угодно...За последствията не искам да мисля  ooooh!

PS - Чудех се, дали да напиша едно мое съмнение или не...много е жестоко, но не го изключвам и ще го споделя - Мисля си, че може би Есма не е получила удар, а е инсценирала такъв, защото усеща, че ще загуби войната....Така, че няма да се изненадам, ако това е поредния номер на султанката....

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 18:10 от MAMA-AN

# 443
Нови снимки, но не пише от къде са и от кога....

# 444
  • Плевен / София
Привет момичета  Hug
И аз изгледах края на епизода - любопитството да разбера какво толкова каза Сюрея на Есма, че тя не можа да го понесе и се трупяса, ме гъделичкаше....Ами истината й каза Сюрея...ама тя истината най-много боли...Заболя я, че Сюрея знае, че тя, великата Есма е подготвила документите за развода, без съгласието на Фарук. Заболя я, че именно тази стъпка на Есма е направила любовта на Фарук и Сюрея още по-силна....Есма знае, че след като Сюрея носи детето на Фарук, тя вече няма власт да ги раздели....Есма каза за Бегюм, че е имала гордост и си е тръгнала...Сега каза на Сюрея, че няма гордост и затова е останала....Есма изобщо не си мери приказките и сипе злобата си, но не може да преживее, че някой е разгадал истинската й същност. Почувства се като прочетена книга в ръцете на Сюрея...Това не можа да понесе Есма и се срина....
Сюрея може би за втори път ще допусне грешка, като не каже на Фарук какво се е случило. Есма ще разбере и ще се възползва от мълчанието на Сюрея и ще продължи да я тероризира. Ако Фарук отново се опита да защити Сюрея, случилото се ще излезе на яве....И то разказано от Есма, както на нея й е угодно...За последствията не искам да мисля  ooooh!
Ани, не знам ще дойде ли момент в който Сюрея ще каже за разговора си с Есма на Фарук... Peace иска ми се обаче СЦ да не залитат и да доведат тази бременност до естествен край...и това е раждането на бебе...конака има нужда от дъщеря....а защо не второто да е момче...въпреки, че продължителя на рода Есма го чака от Ипек, която не може да изтърпи да из танцува един танц със "съпруга си", но се тръшкаше, че е нямала сватбен танц... Peace най трагичното ще бъде  , ако от "първата брачна нощ" на Фикрет и Ипек се появи дете....при всички случаи няма да е заченато с любов Peace а майката на Ипек и даде съвет, че щом не може да търпи съпруга си ....трябва да се научи да го върти на пръста си/това от фрага/...Ще видим дали ще успеее Thinking

# 445
Гости - за Ипек си мисля, че дори и без съветите на майка си, тя ще върти Фикрет на пръста си, а той ще става още по-озлобен към брат си....Дали ще имат бебе или не зависи от нуждите на сценария и ние само можем да предполагаме...
А за Сюрея съм почти сигурна, че няма да каже на Фарук за разговора им с Есма...Но пък сценаристите може да ме изненадат - дано  Praynig
Допълних си поста с едно мое предположение....И мисля, че не е невъзможно....

# 446
 Hug

Маме, относно добавеното ти предположение, може и да е вярно, защото след като затвори вратата Сюрея, Есма се доближи до  скрина си с една злобна усмивка / макар на Ипек мимиките само тя си ги разбира/ и после пирует на килима, но да заблуди и лекарите, освен и там ако някой не играе комбина с нея..

Гости, не обичам дългите постове, затова слагам в спойлер, а не че се притеснявам, който иска да чете.

# 447
Славенче - това са такива болести, че ако човек иска може да заблуди и докторите, само трябва да има мярка....тоест, да не се прави дълго на много болен....И мисля, че Есма ще разиграе този театър блестящо....Много подозрителни са ми думите на Есма към Сюрея, че не знае с кого се е захванала на война....А като я гледах как лапа в леглото, съмненията ми се виждат много правдоподобни... Thinking
Начина по който се повдигна и седна в леглото сама, как грабна масичката и си я нагласи пред нея...как започна да лапа, като гладен човек...Сори ама виждали сме болни хора, как имат нужда някой да им помогне да седнат в леглото...дори имат нужда да им се помогне да се хранят....
Съжалявам, че не мога да правя гифчета, но това може да се види и от фрагмана....

# 448
6-та серия с руски субтитри

https://vk.com/kyg_club

https://tureckie-seriali.ru/video/tureckie-serialy/nevesta-iz-st … ke.html#movie_box

СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СЕ ПОВТАРЯМ! Сега видях, че е сложен 6-ти епизод! Не мога да изтрия публикацията си!

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 19:21 от Лукреция

# 449
Значи, ще имаме честа да гледаме болна е Есма легнала, снахата на куку направила, интересно в колко действия ще е тази драма. А колко опасен противник може да бъде Сюрея?

Общи условия

Активация на акаунт