Докато ви изчета ще стане утре
Ани за теб но на руски 
https://vk.com/feed?z=video-78538620_456239081%2F7ace60386958888a43
Докато ви изчета ще стане утре
Ани за теб но на руски 
много размисли и страсти сте хвърлили днес в Борановия конак
та дет се вика чак до девето коляно сте ударили .
Бай Февзи сте го разкостили
преди още да знаем какви ги е вършил
то е ясно де мирен не е стоял все до мъжко ги е докарвал
може би затова на Фарук му е писнало и иска дъщеря
.
Абе снощи гадаехме ама друго си е да си по прочетеш по нашенски както се казва.
Видях ,че сте постнали и рейтинга
само не ми е ясно има го на второ на десето място кое е по-важното щото аз с тези техни рейтинги направо съм в шах и мат
и нищо неразбирам.
съседите поодобрили ли са го или
се разминаваме по вкусове
само горкото дано не е бременно ,че много наследници ще са в конака и Есмата ще трябва да се спретне в плетенето на терлички.
От фрага се зарадвахме за Оуз или Мукаддер.... ама при Фикрет още снощи писах там май май нещата ще са насила.
Тази Ипек ще промени в лоша насока Фикрет не ,че в него си нямаше заложена омразата но това девойче непрекъснато ще налива масло в огъня .
На Фарук наведнъж му се струпват всички неприятности ще има изненади от засада нито Адем нито Фикрет нито Ипек нито Бегюм нито Есма в това число за жалост ще е и Сюрея няма да могат да се спрат навреме.
Незнам защо но аз отначало имам усещането ,че в един момент Сюрея ще може да разчита само и единствено на Осман
дано не се окажа права .
Да в момента ни дават прекрасни моменти но това няма да е за дълго .
Тепърва всичко започва
Току виж излезе ,че Адем е най големия син и всичко трябвало да му се полага на него
затова изпитва такава омраза към Фарук
щото като гледам основно в насоката за съсипването на Боранови целите са му насочени точно срещу Фарук не и към останалите братя .
и той ще използва максимално Фикрет за да върши мръсните си работи а пък Фи горкия ще е толкова озлобен към абито си ,че нищо няма да вижда пред очите си и всичко това ще работи в полза на Адем. 
и Дилара ще има голям принос за това
струва ми се ,че много ще навреди на Сюрея
Мурат повтаря вероятно историята на баща си и затова Нур е толкова строга с Бааде. Няма начин Нур да не знае подробности. Жалко е за Бааде! Като го гледам Мурат дори няма да и обърне внимание ако не дай Бог е бременна. Ще я остави в лапите на Есма султан и ..... каквото е писано с момичето ще стане.
защото не ми се иска да се карат.....
казах си край тези двете се засякоха но то не било
така направо останах шокирана когато двете застанаха лице в лице и Есма беше напълно спокойна дори дружелюбно настроена ако мога да се изразя така към новите съседите напрежението при Каймет беше доста осезаемо седеше като на тръни и Ипек се включи в играта защото позна жената която дни преди това беше на вратата им.
интересно тя е толкова любопитна как така остава без отговор от майка си като я вижда два пъти и двата пъти майка и е толкова притеснена или мозакът и е по плиткоумен за да не получи отговор.
Мурат повтаря вероятно историята на баща си и затова Нур е толкова строга с Бааде. Няма начин Нур да не знае подробности. Жалко е за Бааде! Като го гледам Мурат дори няма да и обърне внимание ако не дай Бог е бременна. Ще я остави в лапите на Есма султан и ..... каквото е писано с момичето ще стане. 

Препоръчани теми