Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 945
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте сладурки  Hug Heart Eyes Докато ви изчета ще стане утре
 HugАни за теб но на руски  Hug

https://vk.com/feed?z=video-78538620_456239081%2F7ace60386958888a43

# 46
Мерси Миме  Hug

Съмненията ми се сбъдват...Фикрет ще работи с Адем....

Сюрея получава съобщение...и е изненадана  Thinking Дали не са снимки  Thinking

Тук предполагам Бегюн разглежда стари снимки...Някой я пита....

Thinking Thinking Thinking Thinking

# 47
Момичета прекрасни неща сте сътворили от писане  Hug Heart Eyes много размисли и страсти сте хвърлили днес в Борановия конак  Hug та дет се вика чак до девето коляно сте ударили . Joy Бай Февзи сте го разкостили  Joy преди още да знаем какви ги е вършил  Joy то е ясно де мирен не е стоял все до мъжко ги е докарвал  hahaha може би затова на Фарук му е писнало и иска дъщеря  Joy Joy Joy.
Бризче безкрайни благодарности за всички преводи за откъса от най-хубавия момент. bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes Абе снощи гадаехме ама друго си е да си по прочетеш по нашенски както се казва. Heart Eyes bouquet Видях ,че сте постнали и рейтинга  bouquet само не ми е ясно има го на второ на десето място кое е по-важното щото аз с тези техни рейтинги направо съм в шах и мат  #Crazy #Crazy и нищо неразбирам. Embarassed С две думи има ли напредък сериала   Thinking съседите поодобрили ли са го или  Thinking се разминаваме по вкусове  Embarassed Ани  с тази нова мацка Баадето няма да може да се пребори  newsm78 само горкото дано не е бременно ,че много наследници ще са в конака и Есмата ще трябва да се спретне в плетенето на терлички. hahaha hahaha От фрага се зарадвахме за Оуз или Мукаддер.... ама при Фикрет още снощи писах там май май нещата ще са насила. ooooh! Тази Ипек  ще промени в лоша насока Фикрет не ,че в него си нямаше заложена  омразата но това девойче непрекъснато ще налива масло в огъня . ooooh!На Фарук наведнъж му се струпват всички неприятности ще има изненади от засада  нито Адем нито Фикрет нито Ипек нито Бегюм нито Есма  в това число за жалост  ще е и Сюрея няма да могат да се спрат навреме. Thinking Незнам защо но аз отначало имам усещането ,че  в един момент Сюрея ще може да разчита само и единствено на Осман  Thinking дано не се окажа права . Thinking Да в момента ни дават прекрасни моменти но това няма да е за дълго . ooooh! Тепърва всичко започва  Thinking

# 48
  • Варна
Ани,
Първата ми теория беше, че конака е на Есма и родата и. Февзи се е залюбил с Рейхан, а после отива при богатата господарка на конака. Обаче не се вързва. Фа каза баща ми и дядо ми са направили …… После фамилията Боран чия е? Ако не е на Февзи, а на Есма, което не е изключено, то тогава Адем вероятно носи фамилията на Февзи, но това пък не може да не го знаят братята и щеше да им направи впечатление. Ама пък може да е фамилията на майка му. Хубаво ама тогава пък Есма би трябвало да знае, че това е моминската фамилия на Къймет и ако наистина са приятелки от детинство щеше да и светне някоя лампичка. Според мен Февзи е син. Есма или визираше свекърва си – нали и на нея би трябвало да казва „анне“ или пък е привнесла някой неща от своя род. А това, че е обикаляла с кон наоколо- ми тя може и четиримата да ги е родила и пак да се прави на мъжкарана, нали затова ги е гледала Нургюл.
                   Ако конакът е бил собственост на фамилията на Есма, не виждам защо Рейхан ще си мисли, че и той и принадлежи. Нали дори и да се разведе със султанката Февзи не може да я изгони от собствения и дом, в който той е влязъл и да доведе там Рейхан, която обича.
      Ама ето я и моята фантасмагория по въпроса:
Рейхан е била слугинче в конака. Февзи я е забърсал и като се е вдигнала патърдията или като е разбрал, че е бременна, я е отвел в оная къщичка, където я е залъгвал, че ще се ожени за нея. Пък може и наистина да я е обичал. Междувременно са го оженили за Есма. Вероятно, страхувайки се от гнева на баща си, той е продлжил да я залъгва, че ще намери начин да се разведе с Есма и да я заведе в конака като своя стопанка. И в този момент се появява Фарук, Есма обявява, че е бременна или пък се ражда Фа и вече всички знаят, че се е родил наследника на фамилия Боран. Тогава Февзи „решава“ или баща му му „помага“ да реши, че тази връзка не може повече да просъществува и той къса конците набързо. Така или иначе Рейхан остава с нагласата, че тя е истинската, че тя го е обичала истински, че той е искал нея, но е бил принуден да живее с Есма.

# 49
Бризче има много логика в последния ти пост.При спомена на Мустафа  наистина Рейхан я дават младо девойче  Thinking Току виж излезе ,че Адем е най големия  син и всичко трябвало да му се полага на него  newsm78 затова изпитва такава омраза към Фарук  newsm78 щото като гледам основно в насоката за съсипването на Боранови  целите са му насочени точно срещу Фарук не и към останалите братя . Thinking и той ще използва максимално Фикрет  за да върши мръсните си работи а пък Фи горкия  ще е толкова озлобен към абито си ,че нищо няма да вижда пред очите си и всичко това ще работи в полза на Адем. newsm78

# 50
Бризче и аз си блъскам главата със същите въпроси....Веднъж казват едно, след това друго, което няма връзка с първото...Но историята, която си описала като последна е напълно реалистична....Както Мурат преспа с Бааде, така може да е направил Февзи и да се е появил на бял свят Адем....След няколко епизода се надявам да разберем....

Миме - сигурно Фарук ще стане като боксова круша - ще бъде атакуван от всякъде. Най-тежко обаче ще преживее, ако Сюрея го предаде...А  съм 99.99% сигурна, че това ще стане ако не в следващия в по-следващия епизод.

# 51
  • Варна
Мими,
аз вече написах защо смятам, че се е насочил към Фа и Есма. Факта, че Есма вероятно е родила или че е бременна е нещото, заради което Февзи ги изоставя. А че той е най-големият е видно. Той ги изоставя, когато Адем е на 5-6-7 години. Ако са на една възраст с Фа, би трябвало той да има някакъв спомен за случилото се и няма да е с толкова чисти спомени за баща си. Та той го боготвори и пред Фикрет и пред Сю. Ако скандалите между родителите му са ставали пред него все нещичко ще е подочул.

# 52
Бризче и аз си блъскам главата със същите въпроси....Веднъж казват едно, след това друго, което няма връзка с първото...Но историята, която си описала като последна е напълно реалистична....Както Мурат преспа с Бааде, така може да е направил Февзи и да се е появил на бял свят Адем....След няколко епизода се надявам да разберем....

Миме - сигурно Фарук ще стане като боксова круша - ще бъде атакуван от всякъде. Най-тежко обаче ще преживее, ако Сюрея го предаде...А  съм 99.99% сигурна, че това ще стане ако не в следващия в по-следващия епизод.

Ани  то се знае ,че всичко няма да е цветя и рози  ooooh! и Дилара ще има голям принос за това  Naughty   струва ми се ,че много ще навреди на Сюрея  Thinking

# 53
  • Варна
Да, Thinking Мурат повтаря вероятно историята на баща си и затова Нур е толкова строга с Бааде. Няма начин Нур да не знае подробности. Жалко е за Бааде! Като го гледам Мурат дори няма да и обърне внимание ако не дай Бог е бременна. Ще я остави в лапите на Есма султан и ..... каквото е писано с момичето ще стане. ooooh!

# 54
Бризче - и аз снощи се изненадах, че Адем е толкова голям...И е напълно естествено, ако и Фарук е бил долу-горе на неговата възраст, както си спомня Адем, така и Фарук би си спомнял....Или е бил бебе, или ако се е случвало нещо пред него, той не е казал на никой, защото е боготворял баща си и е искал у всички да остане само доброто за Февзи.....Но по-вероятно е първото - или е бил бебе, или още не е бил роден.....

Миме

Цитат
Дилара ще има голям принос за това  Naughty   струва ми се ,че много ще навреди на Сюрея  Thinking

Дилара ще бъде в основата на всичко....Фарук ще е зает с Адем с Фикрет с проблемите около  акциите и Сюрея ще сметне, че не трябва да го натоварва с школата и както взе решение за Йомер сама да се справи, така ще влезе в съдружие с Дилара по проект финансиран от Адем....и когато Фарук разбере ще стане патакламата...
Дано да не съм права  Praynig защото не ми се иска да се карат.....

# 55
Мими,
аз вече написах защо смятам, че се е насочил към Фа и Есма. Факта, че Есма вероятно е родила или че е бременна е нещото, заради което Февзи ги изоставя. А че той е най-големият е видно. Той ги изоставя, когато Адем е на 5-6-7 години. Ако са на една възраст с Фа, би трябвало той да има някакъв спомен за случилото се и няма да е с толкова чисти спомени за баща си. Та той го боготвори и пред Фикрет и пред Сю. Ако скандалите между родителите му са ставали пред него все нещичко ще е подочул.

Бризче  фрага за 5 серия много ме подведе  Embarassed относно срещата на Есма и Рейхан  Thinking казах си край тези двете се засякоха но то не било  newsm78 така направо останах шокирана когато двете застанаха лице в лице и Есма беше напълно спокойна дори дружелюбно настроена ако мога да се изразя така към новите съседите  напрежението при Каймет беше доста осезаемо седеше като на тръни и Ипек се включи в играта защото позна жената която дни преди това беше на вратата им. Thinking интересно тя е толкова любопитна как така остава без отговор от майка си като я вижда два пъти и двата пъти майка  и е толкова притеснена  или мозакът  и е по плиткоумен за да не получи отговор. newsm78

# 56
Да, Thinking Мурат повтаря вероятно историята на баща си и затова Нур е толкова строга с Бааде. Няма начин Нур да не знае подробности. Жалко е за Бааде! Като го гледам Мурат дори няма да и обърне внимание ако не дай Бог е бременна. Ще я остави в лапите на Есма султан и ..... каквото е писано с момичето ще стане. ooooh!

Точно  newsm10
Само да не се окаже, че Бааде ако е бременна само тя ще роди момче, а останалите невести момичета...както си пожела Фарук......В следващия епизод трябва да разберем ако Бааде е бременна...Защото това стана горе долу по същото време, когато Фарук и Сюрея се ожениха....След като Сюрея е бременна, значи и Бааде трябва да е.....
Сега ми идва друга мисъл....Ами ако Ипек или Бегюм направят нещо на Сюрея и тя роди недай боже мъртво дете и ако Бааде роди по същото време напълно е възможно да разменят бебетата....

# 57
  • Варна
Лелеееееееееее, Ани, сценарист си ни ти, сценарист love001

Ама пак ли това ще гледаме?!Бактън - в"Парченцата" наистина се нагледах на простотии с разменени бебета, а и не само там Naughty

# 58
Не, не....не става въпрос за разменени бебета като в Парченцата - дори не си помислих за тях, защото там историята е съвсем различна.....
Като гледам тези стъпала в конака, имам непрекъснато притеснения, че някой ще бутне Сюрея когато вече е бременна и ще загуби бебето...И този някой ще е Ипек разбира се...За да не роди Сюрея първият внук....
Това с падането по стълбите е от Дила ханъм....

Нищо не пишем за Бегюм....А тя предполагам няма да е много кротка....Особено ако се съюзи с Ипек..... Thinking

# 59

Замислих се над думите на Нур, когато говореше на Бааде. По смисъл ще я цитирам: По този път, по който си тръгнала, аз вече съм минала.......

Общи условия

Активация на акаунт