Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 251
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
  • Варна
Мили, момичета, easter easter easter
Още веднъж „Христос Воскресе!“ Бъдете живи и здрави! Обичайте и бъдете обичани! Мечтайте и сбъдвайте мечтите си! Дано Светлото Възкресение озари с блясъка си домовете ви и донесе щастие и благоденствие на всички ни!

Лу, честит празник, Слънчо! Бъди ми здрава! Нека всичко, за което мечтаеш бъде мое пожелание и нека се сбъдне с Божията благословия!
И сега и Бриз да почерпи за мама- Величка и за дъщеричката- Виолина.
Скрит текст:
Ааа, хич не ме подигравайте, че Виолина и Величка нямат нищо общо….  Joy Joy Joy JoyДнес пак имахме смешна ситуация: Идва познат у дома и казва- Ама, бабо Линке, ти наистина ли имаш днес имен ден? Казаха ми, че се казваш Величка. Верно ли е? Та мама всички я знаят Лина или Вили/в семейството/ Виоли носи име, което е съчетание на Величка и Лина. Да са ми живи и здрави и двете! Peace

Свет,
И аз като теб се озадачих от плодчетата, които яде Сю и се порових из нета. Сега да уточня, че Сю казва-йени дюня- това, в буквален превод значи „нов свят“, но плода е несполи.
В един сайт го срещнах като „анадолска мушмула“ И точно този турски сорт е по-дребен и не така тумбест, а тънък и с дребни костилки, разположени или по-скоро обвити със снопчеста структура, която наподобява торбичка.

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 23:19 от *¨*morski_briz*¨*

# 633
Бризче Hug,честити именнички!  Hug Hug
Да бъдат здрави и много щастливи!Още дълги години да бъдете заедно с мама,а дъщеричката ти (много интересно име  Wink),да те радва с успехите си! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Благодаря за почерпката и наздраве! Wine Glass

# 634
Мили, момичета, easter easter easter
Още веднъж „Христос Воскресе!“ Бъдете живи и здрави! Обичайте и бъдете обичани! Мечтайте и сбъдвайте мечтите си! Дано Светлото Възкресение озари с блясъка си домовете ви и донесе щастие и благоденствие на всички ни!

Лу, честит празник, Слънчо! Бъди ми здрава! Нека всичко, за което мечтаеш бъде мое пожелание и нека се сбъдне с Божията благословия!
И сега и Бриз да почерпи за мама- Величка и за дъщеричката- Виолина.
Скрит текст:
Ааа, хич не ме подигравайте, че Виолина и Величка нямат нищо общо….  Joy Joy Joy JoyДнес пак имахме смешна ситуация: Идва познат у дома и казва- Ама, бабо Линке, ти наистина ли имаш днес имен ден? Казаха ми, че се казваш Величка. Верно ли е? Та мама всички я знаят Лина или Вили/в семейството/ Виоли носи име, което е съчетание на Величка и Лина. Да са ми живи и здрави и двете! Peace

Свет,
И аз като теб се озадачих от плодчетата, които яде Сю и се порових из нета. Сега да уточня, че Сю казва-йени дюня- това, в буквален превод значи „нов свят“, но плода е несполи.
В един сайт го срещнах като „анадолска мушмула“ И точно този турски сорт е по-дребен и не така тумбест, а тънък и с дребни костилки, разположени или по-скоро обвити със снопчеста структура, която наподобява торбичка.

Слънчице, Честит Имен Ден на майчето и дъщеричката ти.
  Ти си щастливка с  тях.
Нека усмивките никога да не слизат от лицата ви. Радвайте се на  живота. Това е най-важното.
Бъдете всички млади и обичани.

# 635
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes

Благодаря за всичко споделено  Hug Heart Eyes bouquet

Бризче да са ти живи и здрави именячките и много много да те радват  и ти тях  bouquet bouquet bouquet

Злати изби рибата с бюлетината на Ози сега остава да гадаем какъв е гласът му  newsm78 ,че там станаха едни ........но както се казва в чужда къща да не се бъркам  smile3505

Бризче забравих  Embarassed Embarassed Embarassed безкрайни благодарности на екипа  за превода на Втори шанс  bouquet bouquet bouquet bouquet Страхотна е изненадата  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 636

На тия богаташи им трябваше да  минат  22 години, за да разберат, че се обичат.

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 22:42 от sisi55

# 637
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бризче, ама страхотна си - винаги може да се разчита на теб за информация. Ейвалла!

Да са ти честити именячките, живи и здрави да са! bouquet

# 638
Бризче, да са ти живи и здрави именичките!Пожелавам им да имат всичко,
което не се купува с пари, и пари за всичко останало!

За плода несполи на руски мушмула
https://www.youtube.com/watch?v=6--EWSwhWQY

# 639

Христос воскресе!  Да ви е на сладко.
Да се обичаме - това е най-важното.
Приятен празничен ден.

# 640
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси Hug,вече е наминала и заредила с кафенце! Wink Hug

Миме Hug Wink

Приятен ден,макар при нас да вали дъжд!  Hug

Лека и успешна нова седмица! bouquet

# 641
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси Hug,вече е наминала и заредила с кафенце! Wink Hug

Миме Hug Wink

Приятен ден,макар при нас да вали дъжд!  Hug

Лека и успешна нова седмица! bouquet

Златенце, любима моя, твоите постове са балсам за душата ми.
 Много ти благодаря. Изключително умно момиче си.

Скъпата ми ЛУ, здравей
. Нямаш си на представа колко  е интересен  поста ти за руската мушмула.  Ето, това искам аз......  Това искам....
Да  се учим по всичкология.  Нима може човек всичко да знае, независимо, че цял живот само с  наука се занимаваме.
Толкова ми е интересно  видеото ти.  Научих  много  неща, а и за кактусите.  Никога не съм  виждала толкова голям и с  толкова цветове кактус.
Благодаря ти. Благодаря ти от  все сърце. Благодаря ти за пожеланията.

Сладури, Ани не се обажда.  Дано всичко при нея да е наред. Дано се появи отнякъде, че ми е притеснено.

Гости, и теб те няма.  Добре ли си???   Пиши две думи: "Добре съм".

Аз си изпратих вече гостите. Имам да чистя, но вали дъжд и спирам. Когато пекне слънце - тогава.

Боби, любимо момиче,
сигурно си на работа. Спокойно. Каквото се случи - това ще е.
И да си на работа не се коси, после ще почиваш. Важното е ти и семейството ти да сте добре.
Другото не е важно.

Скрит текст:
Сладури, гледате ли телевизия?  Ердоган  спечели. Какво ли ще стане сега??? Той се отказва от НАТО   и  от  ЕС.  А ние сме  съседи ??? Дано ни пази  господ.

# 642
Здравейте, момичета!

На всички именници - честит имен ден! Много здраве, любов и светлина в сърцата!

Лу,  Hug!

Бризче,  Hug! И за твоите скъпи именници!

Изпратих си децата за Пловдив и седнах да ви видя.
Скрит текст:
Малко се поизморих, ама ми беше хубаво на душата. Празнувахме  с децата и приятели, беше чудесно,  весело . И времето ни позволи, бяхме на слънце на двора, та чак до късен следобед докато загърмя и затрещя.
При нас вали и е само да се завиеш с поларното одеялце и да гледаш нещо хубаво. Имам да наваксвам с българските преводи направо. На ИБ излезе ли бг-превода?  Дръзките и красивите и Втория шанс видях, че вече ги има...
Хубав ден, момичета!

# 643
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Христос Воскресе
Скрит текст:
Пожелавам ви благоденствие в сърцата и домовете Ви..... Heart Eyes
Бризче,Лу честито на патерица за личните ви празници...
Скрит текст:
Благодаря за преводите на Втори шанс, ДиК и за руския превод на серията от петък....
Сиси
Скрит текст:
добре съм, но задачките са ми в повечко ooooh! а не винаги имам време да седна на компютъра в къщи Peace
хубав ден на всички в темата Party

https://www.youtube.com/watch?v=sV35IY1jQM4&feature=youtu.be

# 644

Общи условия

Активация на акаунт