Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 333
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Дъртата вещица не пукна...за жалост.....
Любопитна съм какво й каза Сюрея...... tantrum tantrum tantrum

# 406
  • Плевен / София
Ужас...сега ще изкарат Сюрея виновна, че Есма се гътна ooooh!

# 407
Ужас...сега ще изкарат Сюрея виновна, че Есма се гътна ooooh!
Не се е гътнала - жива е вещицата.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Само получи удар от инат......

17 Потребители и 29 Гости преглежда(т) тази тема.

Бризчееееееееееее благодаря за преводите  Hug Hug Връщам се да ги изчета  - преводите и коментарите...
Благодаря ви момичета, че отново бяхме заедно...Озета излизи кьор фишек  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 408
Сенем идва при Осман. Пита го и музика ли слушал. Той каза, че обичал музика. Сенем направила пуканки и го кани да гледат някой стар филм.
Фикрет казва, че му харесвало да са само двамата с Ипек.
Сенем и Осман обсъждат филма- няма да пиша какво става в него обаче.
Фа казва, че майка му не го показвала обаче много се зарадвала и сега щяла сама да види как ще се грижи даже какво яде. Сю каза, че и липсвала майка и. Фа каза да не тъжи, тя я гледала отгоре и щяла да и помага за да стане най-добрата майка. Айде ще правят най-хубавия концерт на света.
Фи наредил масата, пуска и музика, кани я на танце- изобщо романтика- ама няма кой да го оцени. Айде главата я боляло и спря музиката. Вино бил приготвил ама тя не искала, просто била гладна.
Сю пита какъв е този концерт. Фа казва- търпениееее ще ти правя сюрприз. Фикрет пита Ипек какво иска да спре да нервничи. Айде и доктор намериха посред нощите. Фа каза, че това е най-хубавата песен на света- тоновете на детето.
Бегюм обаче и тя е тук- говорила с приятели, подредила си нещата и чакала Пелин. Тръгнаха си ама и фа и Сю си тръгнаха. Е пак се разминаха.
Фикретчо май се понапи. Тя обаче продължава да му трие сол на главата, че заради скандала с Фа били тук. Фи стана настъпателен. Ипек казва, че и обещал да и даде време. Фикрет каза, че това време никога нямало да дойде ако така го чакат без дори да правят опит да се сближат.
 Фа е устроил и голямо посрещане вкъщи. Есма им се усмихва ама май си мисли, че не я виждат. Сю се прибира в къщата. Влиза при Есма. Тя пита още ли продължава празненството. Сю каза, че братята празнуват. Есма каза, че това било нейна идея- как можело с тъпани да се празнува посред нощ. Ооооо добре я нареди Сю. Ама и тя не си остави магарето- била дошла тук за да използва богатството и славата на боран. Сю я пита война ли иска. Ако искала ще я получи.
Лелееееееееееееееееее тая от злоба удар ли получи?

Бризче черен голган не се губи  Naughty тая ще е до последната серия да ядосва момичето ни. ooooh! Пък може и да се оправи кат чуе за Ипек знаем ли я  hahaha

# 409
Голяма вещица е Есма, но и тя ще си намери майстора. Така си и помислих, че Фикрет ще си предиви съпружеските права- насила, след като мамзелата се прави на девица хубавица... Егати изчанчената фамилия, едната снаха влюбена в девера си, другия пък влюбен в снаха си, свекървата невменяема, последния изтърсак витае в облаците, прислугата нахални и слухтят като дърти свахи...Един Фарук луд да стане да ги оправи пак няма да може.

# 410
Бризче, благодаря ти , мила за преводите!

# 411
  • Плевен / София
Бризче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за преводите love001 love001 love001
Не съм се вълнувала така от серията в Съдбата, когато се роди Топрак Party но и там ни поляха бързо със студена вода....да видим тук каква война ще почне smile3514
лека нощ... newsm46 newsm46
Благодаря на всички момичета за коментарите и компанията Laughing

# 412
момичета тази вечер сценаристите малко ни направиха на  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy с Бегюм   ooooh! но инак ни накараха да и изучим походката обувките  hahaha hahaha това разминаване ми дойде в повечко .Мислех ,че поне малко завесата ще бъде повдигната поне първа среща  Thinking  на първо гледане се подразних малко повечко и на Дилара  Crossing Arms много лекомислена ми дойде  NaughtyИначе шока за Фарук бе на ниво  Hug казах ви аз ,че ще вика та цялата къща ще се тресе. Joy Joy Joy Joy пожелавам на  всички бъдещи татковци да се объркваха така сладко сладко . Hug Heart Eyes Страхотен момент  Hug

# 413
# 414
Голяма вещица е Есма, но и тя ще си намери майстора. Така си и помислих, че Фикрет ще си предиви съпружеските права- насила, след като мамзелата се прави на девица хубавица... Егати изчанчената фамилия, едната снаха влюбена в девера си, другия пък влюбен в снаха си, свекървата невменяема, последния изтърсак витае в облаците, прислугата нахални и слухтят като дърти свахи...Един Фарук луд да стане да ги оправи пак няма да може.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 415
Бризче, думите са излишни! Без теб, ще гледам картинки! newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря, че бяхме заедно - Ани, Деси, Славена, Гости, Мария-72 love001

# 416
Славенче - той и Фарук полудя, чак направи земетресение  #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha

# 417
Славенче - той и Фарук полудя, чак направи земетресение  #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha

Маме , гледах го, фамилията си помисли , че тресат креват от страст, безсрамици

# 418
момичета тази вечер сценаристите малко ни направиха на  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy с Бегюм   ooooh! но инак ни накараха да и изучим походката обувките  hahaha hahaha това разминаване ми дойде в повечко .Мислех ,че поне малко завесата ще бъде повдигната поне първа среща  Thinking  на първо гледане се подразних малко повечко и на Дилара  Crossing Arms много лекомислена ми дойде  NaughtyИначе шока за Фарук бе на ниво  Hug казах ви аз ,че ще вика та цялата къща ще се тресе. Joy Joy Joy Joy пожелавам на  всички бъдещи татковци да се объркваха така сладко сладко . Hug Heart Eyes Страхотен момент  Hug

Много тънко сценаристите ни показаха външния вид на Бегюм и на Сюрея. Едната с висок ток, елегантна, другата с кубинки и облечена съвсем обикновено. Фарук се държи съвсем обикновено с всеки, който го уважава. Това, че е богат не му попречи да седне на външно заведение и да се храни с дюнер!

# 419
Момичета, благодаря ви за компанията както  по времето на Съдбата! Хареса ми серията и не ни поляха с кофата. Ще му мислим в следващите серии...

Защо започвам да си мисля, че Фарук е бил по-влюбения от Бегюн в минялого... Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт