Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 275
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, сладури!

Първо, кафето -
 След него вече събудена да ви благодаря за всичко, което сте споделили. Снощи до късно успях да ви изчета и да изгледам Втори шанс. Много приятен , лежерен филм, Озджан ми хареса много.

Сиси,  Hug! Изчетох с интерес ститията ти. Много обичам да чета за старите родове с история.
Скрит текст:
Моя род  е от Търновско и като малка много обичах да ходя в Лясковец и да слушам историите от бабите. Има един запазен квартал с калдаръм и каменни плочи по улиците, стари къщи с асми и притихнали дворове, обожавам ги.... Отплеснах се Joy Joy Joy Joy Joy

Ани,  Hug! Времето е хубаво и ще се разхождате с малчо...
Днес дали ще пуснат някой нов фраг? На работа ще е пак много натоварено предпразнично и ще мога да ви чета през телефона.
Хубав ден, момичета!

# 556
Добро утро, сладури!

Първо, кафето -
 След него вече събудена да ви благодаря за всичко, което сте споделили. Снощи до късно успях да ви изчета и да изгледам Втори шанс. Много приятен , лежерен филм, Озджан ми хареса много.

Сиси,  Hug! Изчетох с интерес ститията ти. Много обичам да чета за старите родове с история.
Скрит текст:
Моя род  е от Търновско и като малка много обичах да ходя в Лясковец и да слушам историите от бабите. Има един запазен квартал с калдаръм и каменни плочи по улиците, стари къщи с асми и притихнали дворове, обожавам ги.... Отплеснах се Joy Joy Joy Joy Joy

Ани,  Hug! Времето е хубаво и ще се разхождате с малчо...
Днес дали ще пуснат някой нов фраг? На работа ще е пак много натоварено предпразнично и ще мога да ви чета през телефона.
Хубав ден, момичета!

История! Истинската история не я познаваме! Само разказите на очевидци! Но и тези разкази понякога са преувеличени в интерес на разказвача! Трудно е когато историците търсят доказателства! Тихи калдаръмени  улици, много стари, но красиви къщи с високи зидове и тишина - това ще намерите в стария Пловдив! Там се зареждам с енергия! Приятно е да пиеш кафе в такива къщи! Може би един ден всички, които обичате историята, ще бъдете в моя прекрасен град Пловдив!

Пловдив - древен и вечен!
Ох, Деси, така искам да се върна в този град! Но аз съм БАБА!

# 557
  • Стара Загора
Добро утро food010на Велики Четвъртък,момичета Hug Hug Hug

Днес, оцветете денят си с емоции.
Рисувайте с душата си.
Обичайте със сърцето си.
Раздавайте усмивки.
Нека удоволствието да изпълва часовете ви и всичко, до което се докоснете днес, ви прави безкрайно ЩАСТЛИВИ!

Деси Hugмерси за кафето Heart Eyes

Сиси HugЛу HugЗлати HugАни HugСлавена HugМиме Hug

# 558
Здравейте! Hug Hug Hug

Днес не успях да се разпиша сутринта!Пътувахме,после на лекар,багажи! Peace След обяд боядисах яйцата! easter
 Едва сега ми остана малко време и минавам в темата! Peace
Скрит текст:
Не съм се оправила и минах на антибиотик! ooooh!

Благодаря на всички за споделеното! Hug Hug Hug

# 559
Много назад е отишла нашата тема! Вероятно всички боядисват яйца!

# 560
Здравейте! Hug Hug Hug

Днес не успях да се разпиша сутринта!Пътувахме,после на лекар,багажи!

Злати, може би антибиотикът ще ти помогне да се оправиш по-бързо! Иначе може да стане по-лошо!  bouquet bouquet bouquet
Задължително вземи пробиотик и пребиотик!!!!!

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 20:27 от Лукреция

# 561
          Сладури, Сладурчета, здравейте на Велики Четвъртък. Тази вечер от 18 часа има служба, ама много съм изморена. Не мога да отида.
          Утре вечер е опелото на Иисус Христос. Минава се под плащеницата на Бог.
          В събота срещу неделя е възкресението. Обикаля се 3 пъти църквата  и  след полунощ се чука с  червени яйца  и се казва: "Христос воскресе! "
         Тогава е най-тържествената литургия.

Мили мои, вече съм на темата за  големия празник.

Скрит текст:
Докато си очервих  яйцата и си пуснах  концерта на Лили Иванова.  Голяма певица - наистина е
 примата на българската песен. А и двамата с Васко Василев  така хубаво  стана- той на цигулката, а Лили пее  от  филма  "Осъдени души".  Чек се просълзих.
Припомних си една нейна песен, която беше хит  много дълги години.

Лили Иванова

Сбогувам се със теб, любов.

Сбогувам се със теб,любов, сбогувам се
Ти не се завръщай пак при мен,  никога
Два пъти смъртта не пуска  никого...
Два пъти любов  в  живота няма.

Ти беше мойта първа и мойта най-последна обич.
Какъв бе моят грях, че те обикнах,  без да ме обичаш....
Ти беше моята  душа  и  мойта най-голяма вяра...
Какъв бе  моят сън, да те сънувам по-вече от  всичко.

Скъпата ми ЛУ,
  най-красивия средновековен град е  Филипополис, Полпудева, Тримонциум, /имаше още, но съм ги забравила, на времето, когато ги учех  гледах гаджетата, а не учебника по история.  Там е  историята на  Балканите. Дано всичко да е  нормално и това лято ще се срещнем с  теб  двете в  този невероятен  град.
Дай Боже - ще си направим  една  фантастична  разходка - ще  видиш  колко ще  бъде  хубава. Ще ни остане един  вълшебен  спомен.

Златенце, какво си болничка??
  Моля те, много те моля,  внимавай с антибиотиците - те ще те излекуват  бързо, но ще ти повредят  бъбреците,  черния  дроб и стомаха. Веднага  стените на стомаха ти се  дразнят.

Нашият патрон  какво прави при тези  слонове???  Ех, ако го подгони някой  мъжкар  ще види той  бял вълк по пладне.  Колкото са им  дълги  инструментите - по един метър.......  как ще  устои ???
Я да си идва тук в Европа, че няма слонове и лъвове.

Деси, нещо ми писа, ама го забравих, докато боядисвах яйцата.  Отивам да те изчета.

Ани, пазете се от настинките.
Моля те пиши след операциите как  е  Котьо???  И обещай да не  плачеш за него. И животните тук на Земята са на гости, както и ние.

Бобенце,  много ти  благодаря  за пожеланията. Ти си ни Ангел - Хранител.

Гостенце, къде си???
  Мамината тя - да го забравим  това  счетоводство тия  4  дни.  Тя нашата работа няма край.  Една колежка ме пита  по телефона какво е наказанието й, защото е пропуснала да  плати на Бюджета първата  авансова  вноска  по  Корпоративния    Данък печалба   по чл.92 ???
Успокоих я  -  ще  плати  лихва за просрочието.  Като не й я  одобрят  шефовете, да остане за нейна  сметка - няма как. Да я плати и толкова.  Няма да си  разваля  празника заради това  глупаво  счетоводство.
До после.

# 562
# 563
Здравейте сладурки  Hug Heart Eyes Днес времето ми беше много кът и нямах възможност да намина  Tired Tired Tired Благодаря за всичко споделено. bouquet bouquet bouquet Тези сценаристи ни оставиха без втори фраг  ooooh! дали по този начин не искат да засилят интереса към филма  Thinking и откъм снимчици са стиснати  Tired какви ли изненади ни предстоят утре Thinking дано утре има и озет то е ясно ,че ще закъснеем . Hug

# 564
# 565
  • Стара Загора
Добро утро на Разпети Петък,момичета Hug Hug Hug
Пожелавам ви всичко, което излиза от сърцето ви днес,
да го изпълните с любов, смисъл и доброта...
Бъдете смирени, вярвайте в доброто,
прощавайте и искайте прошка, дарявайте обич ...
и не забравяйте думите на този, който се е пожертвал за всички нас, нашият Бог - Иисус Христос:
„Тази е Моята заповед: да любите един другиго, както Аз ви възлюбих”

Светъл и смирен ПЕТЪК!

Лу Hugмерси за кафето Heart EyesПия си го с удоволствие

Злати Hugоправяй се бързо,мила  Peace

Скрит текст:
Злати waveyкато не се оправяш явно трябва да започваш антибиотик Naughty
Дано ти подейства бързо и да се оправиш скоро Praynig

Ани Hugне се е обаждала 2 дена Thinking Дано всичко при тях е наред Peace

Сиси Hugпристигнаха ли гостите или ги очакваш?  smile3503

Миме HugБризче HugДеси HugГости HugСлавена HugМорела Hug
и всички,които следят сериала Hug

довечера ще гледаме ли серията Heart Eyes Party

# 566
Здравейте и от мен! Wink Hug easter

Сиси HugЛу HugБоби Hug,благодаря за кафенцето,гифчетата и за съчувствието! Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ами обикновено го отбягвам антибиотика!Много години не съм вземала,тъй като не съм имала кашлица и хрема!Обикновено ме хваща само гърлото!Но явно сега като бяхме при дъщерята ни зарази с ММ.Тя ги имаше същите симптоми и беше към края на лечението!Ползва разни спреюве,но аз не искам!За това сега като се прибрах снощи правих разни лечения и започнах антибиотика!Вземам един,който е само от 3 хапчета по 1 на 24ч.!

Ани Hug,явно е имала занимавка с внука! Laughing От днес всички почиват и дано успее да намине в темата! Peace

Миме Hug

Довечера сме на кино!Защо така ни оставиха в един фрагман? Thinking

И клипче...

https://youtu.be/69WHxzr4Jlg

Хубав и спокоен ден! Hug
Скрит текст:

# 567
Привет!

Еркан и сем. му вече са в Истанбул! Peace

Тази вечер Директорът на Ендемол за Турция-Хакан Ерен  и ген.директор Гьокхан Татарер ще получат награда за Парампарча!Церемонията ще бъде в хотел-Four Seans Bosphorus. Peace

Цитат
Сериал Вдребезги стал самым экспортируемым сериалом за 2016 год!!
Сериал Вдребезги, был продан более 50 странам.Сериал был на телеэкранах целых 3 сезона, сделал финал на 97 серии, на данный покоряет все больше стран. Директор компании Endemol Shine Türkiye Хакан Эрен и генеральный директор Гекхан Татарер вечером 14 апреля получат награду в отеле Four Seans Bosphorus.

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 15:19 от Zlatina3

# 568
Здравейте сладурки  Hug Heart EyesБоби,Злати ,Лу  Hug и на всички момичета които ще наминат през темата  Hug

На мен ли ми се струва или наистина Фикрет е с нараняване под окото . newsm78 Може Ипек да му е отвърнала с някое круше  hahaha

Довечера серията нали си остава от 20 часа. newsm78

Момичета бъдете живи ,здрави ,весели щастливи  ,обичайте и бъдете обичани  . Heart Eyes Пожелавам ви Светли и весели великденски  празници на вас и семействата Ви .

# 569
Здравейте!

Минавам само да се обадя,че зарядното на лаптопа ми нещо прекъсва и не зарежда!Така,че ако не се появя да знаете! Laughing

Приятно гледане! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт