Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 240
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Оф, бееее, ама най-мразя така като започнат 10 мин серия, 15 реклама и след това час и половина без реклами - да се изчанчи човек. Що не я направят тая реклама на равни интервали в сериала #Cussing out

# 721
  • Плевен / София
Интересно от колко време Дилара познава Адем, че му вярва, а Сюрея не трябвало да вярва на Фарук....

нали ...Ани...присмял се хърбел на щърбел Stop

# 722
Интересно от колко време Дилара познава Адем, че му вярва, а Сюрея не трябвало да вярва на Фарук....

абе тя жената влюбена та чак загубена  Joy Joy Joy

# 723
  • Плевен / София

Аз не вярвам Дилара да е влюбена....просто си гледа интереса.... Peace

# 724
Момичета, само като разбрах кой е актьора, който играе Адем, разбрах, че ще ни трови живота и той барабар с вещиците и змиите.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И като си тръска главата като кон, направо ме изважда от обувките  smile3511 smile3511

Давайте да свършим тази тема докато свършат рекламите....

# 725
# 726
  • Варна
Между другото вярвам на Ди- мисля, че схвана играта, макар да не знае кой знае колко много. Все пак и тя познава Фа, при това от преди да се запознае с Адем. А и като видя Сю толкова убедена и съсипана няма как да не се държи по този начин. Все пак, самия факт, че се обади да се извини на Сю за предния ден, според мен говори, че е осъзнала че е сгрешила по отношение на Сю и може и да изпорти приятелството с нея. Може и докато си е прехвърляла държанието на Сю към Адем и предупрежденията и да и е светнала някоя лампичка, че той не иска  Сю да знае за неговото участие. Това пък -близко е до акъла - може и да е игра на Адем. Абе вярвам и за сега. А да видим до кога. newsm78

# 727

Аз не вярвам Дилара да е влюбена....просто си гледа интереса.... Peace

Възможно е  Peace но ако е така не и прави чест. Naughty Значи завижда на  Сюрея ,че се е омъжила за хубав и богат мъж  Thinking но има голяма разлика между тях Сюрея просто обикна преди всичко мъжът Фарук не богатството му което изобщо не я вълнува . Naughty

# 728
# 729
# 730
Дилара попита Адем защо обвинява Фа...,който почти не го познава..

# 731
Есмата как пъшка и нарежда  ooooh! кой ще и намери хапчето  newsm78

# 732
  • Плевен / София
Ани, Адем ще е същото зрънце като Ресул в Щастливи заедно....където не го сееш там никне #2gunfire #2gunfire #2gunfire айде нашите гълъбчета пак се срънкаха Mr. Green

# 733
Есма веднага отиде с Ипек при Рейхан....нарежда какво сем. били в Бурса..и всички ще кажат че Фа не може да извърши това...

Ох,Баде...

# 734
Ох...горката Бааде  Tired дано само незабременее  Praynig щото Мурат вятър го вее на бял кон в случая руса мацка на мотор  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт