Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 105
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 295
Аз затова и не запомних датите...който се е засилил за крииза,със сигурност ще ги погледне Wink

# 2 296
Аз участвам в Ментина (до тук с 6 кода) и ако не спечеля от първите тегления кърпа и колонка, ще регистрирам нови и нови кодове до края (не си падам много по желето, но харесвам тези бонбони - особено ментата). Може и да се съберат 33 Simple Smile Сигурна съм, че за круиза (5 награди) ще има стотици участници - за такава награда винаги се намират желаещи, а бонбоните са евтини.

Спечелих лична астрологична прогноза - поне мисля, че съм аз, но още нямам имейл (от играта на Списание Sunglasses. Не съм сигурна какво означава това - любопитна съм да разбера Simple Smile

# 2 297
  • София
Благодаря  Hug

О разбира се, че ще има такива с 33 опаковки, даже и с повече.

А във фантастико дали има промоционални? Някой намирал ли е?

# 2 298
Както има събрали по 35 кода от сокчетата Теди за куфар, така и тук ще има. На мен наградите на Теди не ми харесаха, за куфарите се замислих, но не пием този сок и да дам 35 лв. за сок, който не пием, няма как да стане. По-добре да ида да си купя един куфар. Ментина ги харесваме, но специално за круиз не бих играла. Дано се сетя на обяд да взема още две пакетчета, че в СВА до нас няма, а само в това до работата. Има де, но не участват в играта.

# 2 299
  • София
Както има събрали по 35 кода от сокчетата Теди за куфар, така и тук ще има. На мен наградите на Теди не ми харесаха, за куфарите се замислих, но не пием този сок и да дам 35 лв. за сок, който не пием, няма как да стане. По-добре да ида да си купя един куфар. Ментина ги харесваме, но специално за круиз не бих играла. Дано се сетя на обяд да взема още две пакетчета, че в СВА до нас няма, а само в това до работата. Има де, но не участват в играта.

50 кода са куфарите  Mr. Green и на мен ми се досвидяха. Ще се надявам на Куинс.

# 2 300
Много ми харесва куфара на Куинс,но още не намирам промоционални етикети Sad Имам 4 капачки от колата с награда значка,но нямам време да ходя да си ги взема.Тези,които вече са ходили за значките-само един вид ли са,или има разновидности?Надявам се на хавлия от Ментина-ако спечеля,ще имаме всички нови кърпи за морето Simple Smile

# 2 301
  • при късмета
За куфар на Теди са 50 кода, а 35 са за спалния комплект.
Аз ги събирам още от края на януари, а в Била, често са на промоция с карта и винаги има много време преди да започне изобщо играта. Като са на промоция взимам по повече, срока не им е толкова къс. Като са на промоция всеки пети сок ти излиза безплатен на редовна цена, което не е малко. Детето ги харесва нектарите, в стъклените шишета и малките сокчета със сламка. Стъклените шишета ги ползвам после пак, а картонените са удобни за носене навън.
На Ментина обаче не знам дали ще събра и за едно участие за круиза. Иначе харесваме бонбоните и аз и детето.
На Бритос тази седмица само 1 код ще добавя

# 2 302
И на мен ми хареса куфара на Теди, но детето не харесва соковете, затова не играя.
Как пък да не купувам само за един куфар. Stop

# 2 303
На мен пък ми харесва куфара на Куинс - надявам се, че не е детски, че отдавна събирам етикети и искам да го спечеля за себе си  Simple Smile

# 2 304
На картинката изглежда добре, аз имам едно участие за него и с него и ще си остана.

# 2 305
  • при късмета
Моя пък не пиеше тези на куинс, но взех 3 сока, различни вкусове и сега ги хареса. Още се чудя дали да играя за нещо в там и да взимам още или да ги пробвам наличните за флашка и каквото стане. От другите награди обаче имам и пуф и куфар, а другите май не ми трябват особено, та още разсъждавам  hahaha

# 2 306
  • София
В играта на Теди участват и бисквитките.  Peace

Петя, поне на снимката, куфарът на Куинс изглежда голям.  Peace

# 2 307
Аз от играта на Куинс искам възглавничка, с 5 участия съм за първото теглене.

# 2 308
И моите деца не харесват Теди, а бозата куинс я пият. Tired Добре, че в кварталния магазин са заредили куинс, та след работа минавам оттам и им вземам по едно сокче. За тях шишето, за мен етикета. Снощи детето ме попита какъв сок съм му взела, от какъв плод, че му няма етикета. hahaha
Вярно бяха 50 кода за куфар. Аз реших, че и спално бельо ще си купя за тези пари, които ще дам, а пък куфар - хептен. Обичам да играя в игри като бонбонките, брашното и сникърс. С малка сума има шанс да спечелиш хубава награда. А ако си я "купя", я няма тръпката. Mr. Green

# 2 309
Искам да споделя,че може би има бъг в Спаркса.Имах 10 капачки от белите и черните,забравени в шкафа.Току що ги регистрирах и всичките ми ги отчете като специални кодове Simple Smile Ако имате и вие стари капачки-регистрирайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт