Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 220
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 280
Същата като тази, която показа някой тук. Има оранжево на нея и надписи, единият беше "Пеле". Не съм от паметливите и наблюдателните, та толкова помня. Mr. Green
Иначе е много лека топката за футболна, но според мен, а като такава я водят в играта.

# 2 281
  • при късмета
Сутринта тъкмо реших да мина за пореден път, да видя дали в Била са заредили лебрес с кодове. Едно момиче ги лепеше на вече заредените пакети. Тъкмо навреме. Обясних, че ги търся точно за играта, но на тези, които исках да взема нямаше. Залепи ми момичето и си взех. Малките пакети даже са на промоция. Но пак не излиза по-евтино от големите.

# 2 282
И аз трябва да се задействам за Либрес, но никакво време нямам. ooooh!

# 2 283
И аз имам за днес смс от Лео,дано дойдат наистина днес...
Подарявам два кода от сивите капачки на Кола,на някой ако му влязат в употреба ще се радвам -нямам регистрация в спаркса...

# 2 284
  • София
Подарявам два кода от сивите капачки на Кола,на някой ако му влязат в употреба ще се радвам -нямам регистрация в спаркса...
Може ли за мен? Благодаря много предварително.

# 2 285
Аз като си купих либрес ми направи впечатление че се отлепят лесно и не остават следи че е имало нещо залепено
Ще потърся и аз тези дни още някой пакет, сигурно скоро ще пуснат сайта да видим от кое колко ще са наградите

# 2 286
Може ли за мен? Благодаря много предварително.
Готово,изпратени са!

# 2 287
Забравих да се оплача, вчера успях да ида набързо до Лидл, но имаше само от бонбоните с мента, но всичките бяха с кодове, не взех, защото не ги харесвам, надявам се в предстоящото теглене да ме огрее хавлийката, но съм с 2 кода. Rolling Eyes Mr. Green

# 2 288
  • Пловдив
Аз при Ментина съм със седем кода, Бритос- четири. Купила съм още една бира, та до вторник ще регистрирам поне още един.

# 2 289
А при нас имаше само три опаковки с касис..
Аз съм с регнати 3, в процес на четвърти код(довечера като попитат домашните за десерт ще го регна...)

# 2 290
  • София
Ментина кога теглят? Още нямам кодове де, ама да питам.  Laughing

# 2 291
Края на седмицата, но не съм сигурна.

# 2 292
Сега погледнах в правилата на Ментина-теглят на 01.05;08.05;15.05 и така всеки понеделник до края на играта-това за кърпите и колонките,за круиза не погледнах,не вярвам някой да успее с 33 кода...

# 2 293
Кой ще регистрира 33 кода само затова?
Напълно излишно упражнение, освен ако не консумират постоянно такъв вид продукти или пък много искат да ходят на круиз, вярвам че желаещи ще се намерят и то с повече кодове. Laughing

# 2 294
  • Пловдив
Аз преди година и нещо доста се бях заребила по Ментината. Една-две седмици кажи-речи всеки ден съм си взимала по пакетче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт