Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 281
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 265
Имаше игра на njoy и Светът на мебелите, с награди ваучери. Никъде не виждам да са публикували печеливши. Някой да знае?

# 2 266
  • София
Намерих куинс! Регистрирах за флашка, но нищо.

# 2 267
  • Телиш/Плевен
И на кутийката пише нещо от сорта на "Участвай и спечели награди!"...Днес я видях,но не запомних точно надписа.
Аз лично предпочитам игри като предишните на 5-пак на лотариен принцип,но се участваше с код от опаковката.Не съм фен на игрите със снимки и видеоклипове....
Е, значи си е промоционална опаковката, а не е от тези обикновените. Peace
Аз също не съм фен на такива игри и макар да съм участвала в някоя и друга, тази ще я пропусна.

# 2 268
Здравейте! Получих си наградите от Скитълс, М&М и Сникърс.
Разменям блузата от Скитълс. 
Подарявам 1 стики - лилав смърф с червени очи.

# 2 269
  • Варна
Много благодаря момичета Hug
Иначе така се надявам и на кафенце от Троя,регистрирах си и последните кодове.
Имам и два на ментина,те на томболен принцип ли са? Thinking

# 2 270
  • София
Днес си получихме куфара от Теди, с любезното съдействие на нашето прекрасно Лаленце.  Heart Eyes Сега остава Лео да доставят и моята поръчка от Теди, както и кърпата от бонбонките.  Twisted Evil

# 2 271
  • Телиш/Плевен
Днес си получихме куфара от Теди, с любезното съдействие на нашето прекрасно ЛаленцеHeart Eyes
Hug Heart Eyes

В тази връзка, нали някой питаше за кодовете на Теди - само една опаковка със стикер ми искаха (това пишеше и на товарителницата). Но наистина при всеки е различно, понякога искат всички кодове, даже и с опаковките. Peace

Бисквитка - да, регистрираш кодовете и чакаш седмичното теглене. Hug

# 2 272
  • София
Здравейте! Получих си наградите от Скитълс, М&М и Сникърс.
Разменям блузата от Скитълс. 
Подарявам 1 стики - лилав смърф с червени очи.

Писах на лични Simple Smile

# 2 273
  • Varna
Здравейте, регистрирах код на Троя, но ми пратиха емайл, че е успешно регистриран.Как да разбера дали печеля

# 2 274
  • София
Получих и аз смс от Лео, че ще ми носят топката. Най-накрая Simple Smile

# 2 275
  • София
Аз попаднах на капачка от кола с печалба значка и реших да мина да се похваля, че даже успях да си я взема!

# 2 276
А опаковка на сникърс искат ли?

# 2 277
Не искат опаковки от сникърс. Да не говорим, че моята топка куриерът я е дал на колегата. Видял го, че пуши пред сградата и му я връчил да ми я предаде. Mr. Green

# 2 278
Здравейте, регистрирах код на Троя, но ми пратиха емайл, че е успешно регистриран.Как да разбера дали печеля
Не печелиш.

# 2 279
  • Под Слънцето
  Дара,а топката каква е -футболна, каквато показа някой тук, или волейболна бяла с надпис сникърс като в сайта?

Общи условия

Активация на акаунт