Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 310
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Пловдив

Моята е жълта Grinning А какъв напушен вид има бонбончето hahaha

# 2 251
Само аз ли имам проблем с Лео Експрес?
От понеделник имам СМС за пратка, а още ги няма  #2gunfire

# 2 252

Ехаа, много е яка топката. Честито на всички  Hug

# 2 253
И аз получих топката и хавлията, много са хубави.
Сникърс днес ли ги теглят?

# 2 254
  • Varna
Здравейте,
искам да попитам Ариана с коя куриерска фирма работят, защото чакаме награда

# 2 255
От понеделник имам СМС за пратка, а още ги няма  #2gunfire
Звънни им или отиди от офиса да я вземеш. Разнасят другите пратки и накрая ако има време разнасят тези от игри.
Сникърс теглят другия петък

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 15:48 от buba.123

# 2 256
  • Пловдив
Сникърс теглят на две седмици. Тази седмици пропускат Peace

# 2 257
  • Под Слънцето
 Joy Joy Joy Моята топка е същата от ММ , смешно ми е. Вече я  донапомпихме и в събота ще я пробваме на поляната.

Боже, някой да дойде да ме набие! Хем ми писахте, че топките от сникърса ги носят спиди, кво ми влезе в главата тип топ и ся звънях на кварталния куриер да си искам топката.. Емотикон с блъскане на главата в стена няма май...

# 2 258
Поправям се за сникърс мислех че е всяка седмица

# 2 259
Едва сега от куинс са ми изпратили новата парола. Регистрирах един код за флашка и един за възглавница. Довечера ще купя още две бутилки. Много гадно е това с флашките. Хем не печелиш, хем кодът ти заминава на кино. Тъпо е, че не се включват за другите награди, да можеш да ги регистрираш и за друго, ако не печели.

# 2 260
  • Телиш/Плевен
Тип Топ ги носят. На мен са ми изключително неприятни, без малко да ме карат да ходя до офис да си ги взимам, защото ги мързи...
Доскоро това беше редовен номер при тях, но мен не ме бъркаше особено, че живея наблизо, но да видиш след един скандал как послушно ми ги носят. Mr. Green Не беше отдавна времето, когато само аз се оплаквах от тях и съжалявам да науча, че има и други недоволни. Confused

От понеделник имам СМС за пратка, а още ги няма  #2gunfire
Писах още вчера, че имат проблеми със системите, а вероятно и с това, че са претоварени с пратки.

Боже, някой да дойде да ме набие! Хем ми писахте, че топките от сникърса ги носят спиди, кво ми влезе в главата тип топ и ся звънях на кварталния куриер да си искам топката.. Емотикон с блъскане на главата в стена няма май...
hahaha Joy
Иначе има емотикон - Banghead

# 2 261
  • Под Слънцето
Да , да , ш'си го намеря за другия път тоз емотикон  Joy

А ся да кажете и покажете как изглежда опаковката на дъвка 5 с предизвикателство  newsm78

# 2 262
  • Телиш/Плевен
А ся да кажете и покажете как изглежда опаковката на дъвка 5 с предизвикателство  newsm78
Хм, това не са ли стандартните опаковки? Thinking Поне аз като съм си купувала пакетче и на обвивката на всяка дъвка е имало написано предизвикателство. Скоро не съм, де, та не знам дали още е така. Ако се сетя да купя, ще кажа. Hug

# 2 263
  • София
Хм, това не са ли стандартните опаковки? Thinking Поне аз като съм си купувала пакетче и на обвивката на всяка дъвка е имало написано предизвикателство. Скоро не съм, де, та не знам дали още е така. Ако се сетя да купя, ще кажа. Hug

И на кутийката пише нещо от сорта на "Участвай и спечели награди!"...Днес я видях,но не запомних точно надписа.
Аз лично предпочитам игри като предишните на 5-пак на лотариен принцип,но се участваше с код от опаковката.Не съм фен на игрите със снимки и видеоклипове....

# 2 264
  • Под Слънцето
Тръгвам на лов утре по улиците със списък у джоба.
Тъкмо закръгля 3ка на куин'с , намеря шише с етикет и пак трябва търча до Била... 2 пъти вече така..
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт