Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 349
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 235
И аз още нямам СМС от Лео за кърпата. Не, че бързам, но съм любопитна.
Вчера вечерта в Билла драконовия плод също беше намален на 0,65, но имаха само 2 бутилки. Вече само драконов плод иска да пие дечко.

# 2 236
  • Пловдив
Днес ми се обадих за чашата на Орео. Естествено, точно днес опаковката не е в мен Joy Разбрахме се да ми я доставят в друг ден, когато имат път към мен.

# 2 237
Вчера взех две сокчета куинс, но не можах да си вляза в профила. Сигурна съм, че това ми е паролата, защото слагам една и съща навсякъде, не мога да помня и такива глупости. Непрекъснато ми изписва - "невалиден мейл/грешна парола". Поисках нова парола, пак ми изписва "невалиден мейл". На десетия път стана, били ми изпратили на електронната поща новата парола. Само дето нищо не са ми изпратили. Crossing Arms Поисках да се регистрирам отново, вече имало такъв мейл и телефон. Сега писах на организаторите, баси бъгнатия сайт и неоправията.
Иначе съм с 15 лв. от дракона, ама имат още да ми дават, че досега все бях капо. Mr. Green
Честито за таблета, дано има повече такива награди в темата. bouquet

# 2 238
Честито момичета за страхотните награди  bouquet аз сутринта ходих до офиса на лео за кърпата и ми каза, че имал много работа и затова не ми я е донесъл. Както и друг писа гледат да си раздадат другите пратки и после тия от игри, защото жената която беше в офиса веднага попита куриера за промоционална ли става въпрос.

# 2 239
Миналият ден нямах време, но сега да кажа, чашата на Престиж много ми харесва, само чакам да стане малко по-топло и започвам с фрапетата /знам, че на други изобщо не им харесваше/, хавлиите от M&M също ми харесват, даже повече от хавлиите от другите игри, защото са тънички и леки, а това е важно за хавлия за плажа - съхне по-бързо и не тежи много. Само ми се искаше да е по-тъмна /в кафяво например/, но пълно щастие няма.Само не знам това огромно чудо от Skittles какво ще го правя, добре че не играх с повече бележки!

Честито за таблета!!!

# 2 240
Куинс и Тедитата в седмичната брошура на Била са с 25% намаление с Била карта. (27.04.-03.05.)

# 2 241
  • Сандански
Намерих куйнс в билла награбих няколко бутилки  Joy  Joy Добре, че видях на касата една жена та се върнах иначе пак щях да забравя  Joy
ПП: Кокос и Ананас ми допадна много Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 13:18 от Ivaylo77

# 2 242
Някой получи ли си билетите за кино от Мастъркарт?

# 2 243
Не и аз ги чакам и се чудя какво толкова се бавят Rolling Eyes

# 2 244
На мен ми казаха, че ще ги разнасят Тип-топ куриер, а тях хич не ги обичам...

# 2 245
  • София
Като казахте кино, във вторник вечерта в Арена The Mall ми казаха, че ако платя с Виза, тегля талонче и може да спечеля. Не попитах нищо - нито какви са условията, нито какви са наградите. Спечелих калъф за документи Boss Baby. Симпатично е, добре направено, made in UK. Не намирам снимка, а не мога да снимам...

# 2 246
  • Перник
Кой куриер носи Каменица?
Два пъти звънят, че са пред вратата, а в къщи няма никой. Защо не звънкат 10 минути по-рано, да пратят СМС... По някакъв начин да уведомят, че да има човек който да ги чака на адреса.
Аз пък забравих да попитам коя е куриерската фирма, а и те не се представиха.

# 2 247
  • София
Тип Топ ги носят. На мен са ми изключително неприятни, без малко да ме карат да ходя до офис да си ги взимам, защото ги мързи...

# 2 248
  • Перник
Мерси, сега ще търся начин да се свържа с тях.

# 2 249
току що ми донесоха хавлията от бонбоните мм .Много ми харесва ,много е свежа.

Общи условия

Активация на акаунт