Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 142 774
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 285
Наистина. А когато беше играта с Дрона регистрирах много повече вафли и спечелих само чаша. От тази имам и миксерче и кафе. ☺
Късмет. Hug

Аз се спрях с регистрирането на кодове, имам чашата, която изобщо не ми харесва, а толкова зор давах.

# 286
  • София
Днес си взех чашите и другите играчки от Орео. Даже вече пих фрапе в тях. Много са удобни. Харесвам практични награди. 😊

# 287
Днес толкова игри чаках, а от нито една не се обадиха  Laughing Чудя се дали да не почакам още един час и да регна някой код в Куинс...Още не знам кога се падат най-много флашки...

Впрочем, като споменахте Орео - аз там на два пъти изпуснах бисквитката докато имаше ръка - мина на на милиметри от чашата.  Embarassed А веднъж имаше анимация не с една, а с две ръце...Сайтът е интересен, занимателен.
Ако ви интересува цената на дънкерите - ето един пример - комплект от 5 за 13,50 долара - значи един е към 5 лв  Laughing

# 288
  • София
Тези дни ме нямаше и едвам ви изчетох - кога изписахте 20 страници?  Shocked
Ето една игра с покупка на Рекс - https://www.rexpromo.bg/
Скрит текст:

# 289
Идвам в новата темичка да се похваля, че печеля кафе за една година от Престиж. Някой знае ли на каква стойност е това количество? Също да спомена, че съм с 2 участия  (10 вафли) и се изненадах от наградата. Успех на всички!
Честито!

# 290
Че той по-скъп от миксерчето на Престиж. Laughing

# 291
Аз нещо не мога да видя наградите.

# 292
На Рекс, нали?
И аз не мога.
В правилата ги пише.
Има кухненски роботи, хлебопекарни и стерео слушалки, печелившите се теглят накрая на играта. Забравих по колко броя бяха наградите.....

# 293
  • София
На Рекс, нали?
И аз не мога.
В правилата ги пише.
Има кухненски роботи, хлебопекарни и стерео слушалки, печелившите се теглят накрая на играта. Забравих по колко броя бяха наградите.....
10 робота, 10 хлебопекарни и 100 слушалки.

# 294
Ивекс, така излиза  Joy

Благодаря за линка на играта на Рекс; преди няколко часа купих нов прах за пране, но тази игра май е само за течен? От дълго време не съм използвала такъв, може да взема  Simple Smile
Отдавна не съм печелила слушалки (нещо изгубих надежда за големите награди..мрън..)   Confused

# 295
Да, вярно.

Наградите са малко, но зависи колко хора ще участват....

# 296
Sonnenliht, ако в имейла имаш сканиран оригинал на бележката, мисля че можеш да подадеш декларацията по интернет с ПИК ( или електронен подпис-твой или на упълномощено лице). Не знам дали ще ти е по-лесно, но е вариант.
Бележката е сканирана в оригинал, но нямам такива екстри.
Утре ще им пиша и после ще реша, дали изобщо да продължавам да се занимавам с тях.

# 297
  • Пловдив
Забелязахте ли, че не пише нищо за деклариране на наградите на Рекс?Дали няма да се появи по-късно в правилата?

# 298
Аз се замислих дали да участвам, не че имам шанс да спечеля, но ако е пак хлебопекарна да речем, нямам какво да я правя.

# 299
  • Пловдив
Ивекс ти само я спечели после я дай насам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт