Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 287
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 420
  • Телиш/Плевен
В тази връзка и Нестле от поне 2-3 години нищо не правят  Whistling
И да похваля нашия управител на магазин КООП, който /живея в многооо малко населено място/ беше абсолютно подготвен за темата стоки, участващи в игри, обясни ми кога ще има ментина, Бритос, натика ми и един Сникърс в ръцете и ме изпрати доволна Flutter
Така,ч е явно е до желание, а не до размер на магазина Grinning
Ее, браво на този управител! Дано и други вземат пример. В селото, в което живеят сестра ми и зет ми, също има магазин КООП, но мнооого рядко зареждат промоционални продукти.

Да ви покажа още една (малко по-интересна) опаковка на промоционален Сникърс. Mr. Green
Скрит текст:

# 421
  • Русе
И да похваля нашия управител на магазин КООП, който /живея в многооо малко населено място/ беше абсолютно подготвен за темата стоки, участващи в игри, обясни ми кога ще има ментина, Бритос, натика ми и един Сникърс в ръцете и ме изпрати доволна Flutter
Сникърса подарък ли беше Simple Smile
Ххахах..не Simple Smile

# 422
  • Сандански
Да ви покажа още една (малко по-интересна) опаковка на промоционален Сникърс. Mr. Green
Скрит текст:
Интересен избор да махнат логото си с името и да ги заменят с други надписи аз днес се учудих че пише Number 70 отпред Simple Smile

# 423
  • Телиш/Плевен
Интересен избор да махнат логото си с името и да ги заменят с други надписи аз днес се учудих че пише Number 70 отпред Simple Smile
Значи и други разновидности има. Grinning Аз имам купени 5-6 Сникърса, само тази опаковка е различна.

# 424
  • Пловдив
Някой регистрирал ли е Нескафе от сайта? Не мога да прикача снимка Rolling Eyes

# 425
Значи и други разновидности има. Grinning Аз имам купени 5-6 Сникърса, само тази опаковка е различна.

Малко съм го разкъсала, но пак се вижда какво пише.

# 426
  • София

Значи шанса ще е минимален, всеки ако регистрира с една касова бележка цялото си семейство....

И лошото е, че наградите ще останат нераздадени, защото с една бележка могат да се спечелят няколко награди, но ще се вземе само една. Останалите вместо да отидат при други участници, ще останат при организаторите. Е, може да има и резервно теглене, но наблюденията са ми, че само в част от игрите го правят.

Днес ходих до Кауфланд и купих бонбонки. Simple Smile Дано спечеля кърпа. Представям си я много пъстра и носеща настроение. Исках да купя и Лакалут, но нямаше кутия със зодии. Дали във всички магазини Кауфланд е така? В брошурата точно такава кутия е снимана, а да я няма ... Sad Чудя се дали да се разходя и до друг техен магазин?

# 427
  • sofia

Значи шанса ще е минимален, всеки ако регистрира с една касова бележка цялото си семейство....

И лошото е, че наградите ще останат нераздадени, защото с една бележка могат да се спечелят няколко награди, но ще се вземе само една. Останалите вместо да отидат при други участници, ще останат при организаторите. Е, може да има и резервно теглене, но наблюденията са ми, че само в част от игрите го правят.

Днес ходих до Кауфланд и купих бонбонки. Simple Smile Дано спечеля кърпа. Представям си я много пъстра и носеща настроение. Исках да купя и Лакалут, но нямаше кутия със зодии. Дали във всички магазини Кауфланд е така? В брошурата точно такава кутия е снимана, а да я няма ... Sad Чудя се дали да се разходя и до друг техен магазин?
   И според мен това с бележките е кофти работа, по този начин не позволяваш на други хора да спечелят, но всеки си има мнение и си решава за себе си. Лакалут със зодии има по големите аптеки, там видях, но не взех за сега.

# 428
Таня, днес ще ходя до нашият Кауфланд да взема още едни бонбони, тъкмо да ми станат 3 бележки, ще погледна за пастата за зъби. Peace

# 429
Може ли линк към играта с бонбоните за кърпи?
Тотално се обърках вчера пазарувам из Кауфланд то брашна,то бонбони ли да търся ..луда работа  Mr. Green
Синът ми само ме ръчка виж това е с код виж за това има игра побърках и детето покрай мен.

# 430
# 431
Благодаря Ивекс!

# 432
Зева сега са ми писали, че касовата бележка е одобрена, зарадваха ме, не се налага да им изпращам повече снимки  Simple Smile

# 433
  • при късмета
Може ли линк към играта с бонбоните за кърпи?
Тотално се обърках вчера пазарувам из Кауфланд то брашна,то бонбони ли да търся ..луда работа  Mr. Green
Синът ми само ме ръчка виж това е с код виж за това има игра побърках и детето покрай мен.
Моите вкъщи като изядат нещо, вече ги е страх да хвърлят опаковка. Идват и питат за всеки биклук дали ми трябва  ooooh! Мъжа ми каза, че скоро и с циганките при кофите ще се конкурирам за опаковки за хвърляне   hahaha

# 434
 Joy

И при нас е така, мм отначало се мръщеше, но вече и той ми помага. Онзи ден в Кауфланд го гледам търчи с едни вафли Троя, взел ми бил за играта, да, но те бяха от старата игра с термо чашата, нищо, ще се научи. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт