Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 255
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, най- накрая и аз да се похваля с бира от Каменица, но проблема е че не откривам името си сред списъка със печеливши, но вече получих имейл и потвърдих наградата си. Сигурно съм била резерва поне аз така мисля.

# 481
Вкарах бележка за бонбоните от Кауфланд, обаче съм разменила 2 цифри, например вместо 38 съм написала 83. Къде да им пиша да анулират сгрешената бележка? Ще ме е яд ако спечеля със грешна бележка и не мога да си взема наградата. По-добре въобще да не ме теглят.

# 482
  • София
3:0 за СофияМел. Ще взема още брашно, че ми трябва за козунаци.

# 483
Списание 8 има игра с награди, условието е участникът да се снима с колекцията си от броеве на списанието и да я изпрати. Чудя се дали да участвам - нямам броеве от последната половин година, а иначе ги харесвам. Впрочем, при тях печелившият сам си поема цената на доставката - печелила съм преди и беше упоменато в условията им.
Някои от наградите ми харесват много, други не чак толкова - масаж не искам, както и билет за събитие, което се провежда в София.
https://spisanie8.bg/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/ … %D0%B4%D0%B8.html

# 484
  • София
Вкарах бележка за бонбоните от Кауфланд, обаче съм разменила 2 цифри, например вместо 38 съм написала 83. Къде да им пиша да анулират сгрешената бележка? Ще ме е яд ако спечеля със грешна бележка и не мога да си взема наградата. По-добре въобще да не ме теглят.

promotion@teracomm.bg.   02 419 12 20 / 0898 150 520 - тези координати има в правилата.

# 485
Благодаря ти много, телефоните ги видях, но мейла не го видях.  bouquet

# 486
Снощи бях на концерт на Графа със спечелените билети от Кауфланд.При обявена цена от 30 лв на билет бяха правостоящи,а ние не бяхме видяли  Mr. Green.
Беше малко грубичко да раздават най-евтините билети добре,че се намери къде да седнем че хич не сме първа младост да стоим 3 часа прави.

# 487
Получих гифт картата от Зева - не ми взеха ЕГН, може би допълнително ще изпратят документ и ще го искат...

# 488
В мейла в който са ти поискали бележката пише,че трябва да им го дадеш заедно с адреса.

# 489
Току що ми донесоха бирите от Амстел. Булпост не звънят. И аз с крем от Биодерма.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 11:25 от красми

# 490
В мейла в който са ти поискали бележката пише,че трябва да им го дадеш заедно с адреса.

Сега видях в имейла, че най-отдолу с по-малки букви пише за това - тъй като е бележка под линия, даже не бях и забелязала. Не съм го изпратила, но ако се върне куриера от Рапидо да го иска, ще му го запиша. Той и без това има да ми носи тениска от Лейс.  Simple Smile

# 491
Ще ти пратят втори мейл и аз се направих на разсеяна,но пак ми писаха специално за това.
Още не мога да се ориентирам с тези данъци ,но за гифт картите не трябва ли те да платят данъка?

# 492
Не знам; ще ги мисля догодина, като стане време за следващите данъчни декларации.

# 493
  • при късмета
Ще ти пратят втори мейл и аз се направих на разсеяна,но пак ми писаха специално за това.
Още не мога да се ориентирам с тези данъци ,но за гифт картите не трябва ли те да платят данъка?
Не.
Данъка се дължи от получателя. Само и единствено когато наградата е пари кеш, т.е. буквално да ти дадат банкнотата в ръката, само се внася от платеца, а не го дължи той. Освен, ако в условията не пише друго, както на Билка, че данъка е за тяхна сметка. Иначе си го удържат от получателя, те само го внасят. А получателя после само го декларира, т.е. декларира, че този данък го дължи, но вече е внесен. В бележката пише дали дали е внесен данъка авансово или получателя трябва да декларира и плаща догодина.
Иначе картата пак е пари, но при определени условия, т.е. трябва да ползваш постерминал или да се разплащаш направо с нея, така, че не влиза  в категория пари кеш.

# 494
Почвайте да си пишете бележки какви данъци дължите за игрите. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт