Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 171
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ма ко.Таях надежда,че при паричните награди данъка се плаща от фирмата.
То наистина човек трябва да си води някакви справки,че до догодина нищо няма да помня.

# 496
  • при късмета
Направете си папка със служебните бележки, които получавате. Там си пише всичко.
Само не знам въпросното приложение дали ще събере всичко за деклариране.  hahaha Има да предават списъци към приложението някои. Не съм виждала още приложението и не знам колко реда има
Благодаря ма ко.Таях надежда,че при паричните награди данъка се плаща от фирмата.
То наистина човек трябва да си води някакви справки,че до догодина нищо няма да помня.

И да се плаща от фирмата, ако в условията няма изрично, че е за тяхна сметка, те пак си го удържат от получателя. Данъчните я въведоха тази практика с цел, че като вържат платец и получател в затворен кръг ще си получат данъците при всички положения.
Наемите например, са на същия принцип, удържа ги и ги внася наемателя, а на наемодателя изплаща останалото.

# 497
  • Сандански
Чакаме сникърс Simple Smile

# 498
  • София
Фино имат фб игра със снимки на козунаци. 😀

# 499
Имам кремче от Биодерма пуснах играта,а не се бях видяла в спечелилите. Heart Eyes

# 500
Гифткартата на Зева веднага след активирането ли може да се използва? Опитах да купя нещо с нея и ми излезе "грешка в картата" - да не е трябвало да чакам 24 часа или нещо такова?? Confused Thinking

# 501
Има едни дето се активират като пратиш смс ама дали са от тях.
Тука прочетох за гифкартите на Мастъркарт те май са от тях.
За да активирате Gift карта е необходимо да изпратите SMS на кратък номер 1901 (за всички мобилни оператори), който да съдържа следния текст: CCBxxxxxxxxxx, където “CCB” се изписва на латиница, а “хххххххххх” е 10-цифрения активиращ код. Активиращият код е отпечатан на гърба на опаковката, в която получавате картата. След като изпратите този SMS, ще получите SMS отговор от кратък номер 1901, който ще съдържа ПИН кода за Gift картата. Този ПИН код следва да използвате за разплащания на физически ПОС терминали при търговци. Препоръчително е да смените ПИН кода на банкомат.

# 502
Аз я активирах през сайта, иначе има и вариант за смс. Уж всичко беше наред - прати ми пин код на въведения от мен телефон, прие го, показа ми наличност 50 лв .... Sad

# 503
Търсите ли зайчето в Бургас и Варна....

# 504
Жокерите са от преди половин час - бих се изненадала, ако до сега не е намерено  Blush

# 505
Аз да похваля организаторите на ММ бонбоните. Писах им за грешката и много бързо реагираха.

# 506
Най-накрая намерих Бритос и то на промоция PeaceСега нямам търпение до 12.04

# 507
  • при късмета
Най-накрая намерих Бритос и то на промоция PeaceСега нямам търпение до 12.04
Във верига или в друг магазин?

# 508
И мен ме интересува.
Бих искала да участвам, много ми харесват малките награди.

# 509
  • при късмета
И аз ще играя за малките. Освен, че често сме на палатка или пикник и почти всички награди ще ми свършат работа, съм хвърлила око на хамака. Много го искам. Има и къде да го сложа и все се каня на такава покупка и все оставям за по-натам

Общи условия

Активация на акаунт