Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 145 550
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 915
Линк:http://www.game.britos.bg/en-us/home/checkAge

Брат ми каза, че бирата не е лоша между другото, така че ще му купя още. Joy

# 916
  • Сандански
Ние имаме стек ариана още и каменицаа... Simple Smile

# 917
  • при късмета
Мъжа ми хареса бирата, до сега не беше пил Бритос. Ама ще я хареса къде ще ходи, ще пие каквото му кажа  Joy
Вчера бяхме на гости, повечето са на бира и ако бях намерила щях да взема пак. Даже и през друга Била минахме и нямаше.В друг магазин до сега изобщо не намерих промоционални. В Лидл и Кауфланд изобщо не я предлагат. В Била и Фантастико има само 2 литра, но не са в играта. В квартални магазини покрай нас освен популярните бири друго не можеш да намериш

# 918
Така разпалено говорите за тази бира, че ми стана интересно. Може ли линк да видя наградите, въпреки, че няма да се включа?
http://www.game.britos.bg/en-us/rewards

# 919
Ивекс  Merelenda Hug

Късмет на всички.

# 920
  • Пловдив
Баща ми каза, че Бритос не му харесва, ама ще му я тупна Laughing Моят вкъщи само Каменица налива.

# 921
Къде ще ходи? Laughing

Аз само дебна брат ми, ако реши да събира приятели, да им тупна един стек. Joy Joy
Капачките за мен, разбира се.

# 922
Наистина са много хубави наградите на Бритос.
Днес ще мина през двата Лайфа около нас и ще търся промо бутилки. Идват празници, няма да отиде зян   tooth newsm24
Лале,
Скрит текст:
дали имаш наблюдения има ли промо бутилки в Лайфовете на пл.Македония и Неофит Рилски?
А за наградите на София Мел има ли някакъв алгоритъм, че си взех два пакета брашно и имам два кода сега, но се чудя по кое време да ги регистрирам?

# 923
Не, въпрос на късмет е, няма точен час.

# 924
Благодаря Ивекс  bouquet
Значи утре всички ще тръпнем в очакване на тегленето на наградите от биричките.
Късмет на всички  Hug

# 925
  • София
Оф, дали и аз да не купя на мъжа ми една биричка?  newsm78 Не за друго, а защото никога не е пробвал такава!  Mr. Green Лошото , че имаме още около 600 Ариани + 8 Каменици.  Laughing

# 926
# 927
  • при късмета
 Joy Ох, Таня, бях забравила вашата одисея с 1 тон Ариана

# 928
Наградите на Бритос много ми харесаха. Сега и аз ще трябва да търся такава бира. hahaha

# 929
  • Пловдив
Таня, да не би да сте спечелили Ариана за цяла година Laughing

Общи условия

Активация на акаунт