Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 042
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 355
Цвете, безславно вика. Joy Joy

В Лили има превръзки с код, минах през 2 магазина и бяха заредени, в Кауфланд много рядко съм намирала промоционални опаковки.

# 2 356
Цитат на: Ивекс link=topic=972ф592.msg34926982#msg34926982 date=1493390129
Наградите от Орео ми ги донесоха Тип Топ. Peace

Май в нашия град няма Тип-топ. Поне досега, никога от тази куриерска фирма не съм получавала нищо.

Почивните дни и те почиват. Мога да ти дам тел. номер.

# 2 357
  • Пловдив
И аз минах през едно Лили - имаше опаковки с код.

# 2 358
  • Телиш/Плевен
Оххх, муня съм 200%-ова! #Cussing out Реших да купя сокчета куинс за последен опит, като ги заизбирах по названия, поне да са такива, дето ми харесват на вкус и съм накупила не участващи в играта бутилчици. Няма код, няма жив дявол..........е, ще си ги пийна, да съм гледала, поне не са много! Че поне да бяха нещо кой знае какво, ама.... Simple Smile Заспала работа! Mr. Green
Hug
И на мен за малко да ми се случи, но и аз като Ивекс се осъзнах, докато чаках на опашка на касата и бързо ги смених. Laughing И затова вече гледам само да пише за промоцията, вкусът ми е на заден план. А и вече покрай тази нова стратегия опитах почти всички, не са толкова лоши, колкото си мислех. Mr. Green

# 2 359
  • София
Връщам се от Била - имаше Куинс с кодове на промоция по 63ст. и Либрес от всички видове с кодове.  Бритос по 1л. също беше от играта и на промоция. Simple Smile

# 2 360
И ти се зареди подобаващо, нали? Laughing

Либрес и аз трябва да взема, но ще чакам да пуснат сайта, ако я има раничката да я огледам хубаво, засега съм с 10 точки. Mr. Green Joy

# 2 361
А в Била в Русе...пълно разочарование...от Либрес ни една опаковка с код, сокове Куинс нитоооо един във тази студената витрина, преди от взех няколко с различни вкусове...толкова бях бясна, че забравих Ментина, но там и без това имам само 3 кода и не очаквам чудеса Simple Smile
В кауфланд също не видях превръзки с точки, прибирам се безславно Joy

Аз в понеделник бях в тази на мястото на Пени  и сокове имаше само лимонов и диня с ябълка, аз взех по 2 от вид. Либрес с код не видях нито там, нито в останалите 3 магазина, които посетихме.  #Crazy Бритос също йок!
Някой получи ли си топката от Сникърс от последното теглене? Бях останала с впечатлението, че бързо идват, а моята я няма.

# 2 362
  • Сандански
2 седмици минаха за доставката на сникърс Simple Smile

# 2 363
И аз чакам да видя каква е раничката на Либрес, заредила съм се с 30 точки, точно като за нея.
Мойте деца сега са на фреш портокал. Изпиват по 2л. на ден, няма ли някаква игра с портокали  hahaha Та Куинс скоро няма да купя.

# 2 364
  • София
И ти се зареди подобаващо, нали? Laughing

Разбира се!  Laughing Даже на касата имаше и чио чипс - веднага метнах една опаковка в количката.  Rolling Eyes
Сега остава и да спечеля нещо от толкова покупки.  Joy

# 2 365
  • Сандански
Да ви се оплача от както съм започнал училище не съм спестил нищо постоянно има някаква игра и все нещо трябва да се купува.  Joy Joy

# 2 366
  • София
Спечелих билети за концерта на  CC Catch, Sandra, Samantha Fox ..само, че били с лична среща с певиците..
Направо щях да припадна освен,че не говоря английски съм ужасно срамежлива  Mr. Green.
Дано не се сетят за мен утре на концерта.
Спокойно! Мъжът ми беше спечелил билет + лична среща с Роксет. Такива като него са били поне 20 човека. Събрали ги накуп, Пер е дошъл (Мари е тежко болна и не са я притеснявали), поздравил ги е общо всички и са се снимали за спомен. Все пак, който е искал е можел и да си поговори с него, но мъжът ми не го е направил. И вие ще сте голяма група.  Wink

Имам 8 кода на Ментина. Мъжът ми ги обожава и няма да се разсърди и на 33 броя бонбонки, но ми се вижда неразумно. Шансът за круиз е твърде малък, а доколкото четох, 1 човек може само по 1 награда от вид да спечели. Ако ги регистрирам от различни профили, имам шанс да спечеля 4 кърпи.

# 2 367
  • София
Ей, най-накрая в Билла намерих 3 опаковки Либрес с точки. Взех само 2, ще събирам още точки, но има време. Засега съм само с 10 точки, а съм си харесала мноооого неща Mr. Green Embarassed

# 2 368
  • Сандански
Сега четох правилата на ментина и на теглене ще се раздадат 30 кърпи/хавлий на фона на регистрираните кодове  Joy
Видяхте ли отзад на опаковката колко много въглехидрати има от който захари вреда голяма.  Simple Smile

# 2 369
  • Под Слънцето
Мойта топка на сникърса е от 21.април.. Ни вест, ни кост от Спиди. Другата седмица няма да ме има наоколо, та ш'си трая, но като се върна.... и ако я няма.. хм..  #2gunfire

Да си призная , днес нахлух с голяма празна раница в Била на колхозния във Варна. Ми.. ни куин'с, ни либрес с картичка, ни бритос, ни нищо.. Взех си едно баунти, за да не съм капо на касата.. Дъвки 5 има .. ама с игра от 2016та. Да си ги дъвчат! Прескачах от каса на каса и под зоркия поглед на охраната, накрая дойдоха да ме питат какво търся.. Joy Ровихме кутии . Не знаех,че са толкова много видовете дъвки 5  baby_neutral

После , щот не се давам лесну, отърчах до другата Била на  Обравцов дом. Там намерих поне куин'с с драконовия плод, за който май Лалето каза,че е як. Та пазаря аз , плащам , излизам и съм си оставила една бутилчица да си я вкарам по пътя . Дърпам халката, не ще. Пак дърпам , опитах да надигна капачката.. Ми срязах си пръстта, текна кръв, изцапах си джиджаните дънки. Кърпичките в раницата на дъното, отгоре дрънчат бутилки сок. Една жена идва до мене и ми разправя, че капело кръв от ръката ми. Викам й, знам бе. Откъснах една обява за няква дограма и си обвих ръката. Докато се добера до аптека да се налепя с лепинки. Толкоз с куинса от мене.  Жива съм! Wink

Общи условия

Активация на акаунт