Отговори
# 45
  • Златица Софийска област
Здравей те, пак от мен
Ходих при доценката и ми изписа левофлоксацин 14  дни за уроплазмата после контролна цн, но вече за втори път мц ми идва през 16 дни и днес се притесних. ходих при др гинеколог и той ми каза че щом доц ми е открила полип и това кървене да отивам на кюретаж. обадих се на доц не успя по телефона да се сети коя съм но каза щом съм с възпаление да си пия аб и не може кюретаж, а че имам хормонален проблем, да си изкарам аб после един месец джаз и тогава ще погледне за по липа и евентуално кюретаж. Моля дайте ми съвет на кой да се доверя съвсем се обърках

# 46
  • София
queen_bee, много ти благодаря за отговора  Hug
Надявам се да споделиш и какво е мнението на другия лекар.  Peace
Днес звъннах в Токуда, за да си запазя час за Карагьозов, но такива дават чак за януари 2018  #Crazy
ММ ме навива да отида при Горчев - свекърва ми е доволна от него. Не ми се ходи до Плевен, но имам възможност да използвам единия от нейните записани часове този месец и може и да се възползвам. Иначе не знам колко се чака за час при него, а и тук няма много отзиви относно неговата работа.
Сетих се да попитам нещо - как и кога се изследва за ЧПВ? Когато взимат материал за цитонамазка и биопсия изследва ли се или отделно се прави?

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 21:51 от queen_bee

# 47
На мен Карагьозв ми взе 250 за ненужна процедура, плюс още за цито и 2 колпоскопа, и така стават около 400, като аз си бях за ЛЛЕТЦ независимо от това че съм с Цин 3 и  пап 2а, имала съм папилом ненавлязал в канала, имашетотално  подигравателно отношение , незнам защо ме попита дари има пробблем с пишкане или ходене по голяма нужда - това директно го цитирам, отказа ми ехографски преглед , направи ми и мануален от който така и нищо не разбрах.

# 48
Аз не мога да разбера, как може да записват часове за след 6 м,та това може да е фатално.... Този е абсолютен идеот, колкото и да е добър..

# 49
Спешните случаи и най-натоварените успяват да ги вмъкват в графика до седмица, а по възможност още същия ден, това от опит. Прочиташ на акушерката по телефона резултатите и преценява дали и колко отлагане търпи. Не ви трябва да сте толкова спешни, обаче.

Дадос, въпросите за тазово-резервоарните нарушения са задължителни при съмнения за някои проблеми, включително рак на шийката, едни от симптомите са проблеми с уринирането и ходенето по голяма. Мануален преглед може да даде повече информация от видеозон. Моят гад не се видя на видеозон, на колпоскоп се виждаше проблем, при мануален преглед се усещаше. ЦИН3 е ПАП 3б-4. ПАП 2а е към нормалните цитонамазки.

# 50
Аз мисля във вторник да отида на ЯМР да видим какво е, този новия резултат Pap II хем ме зарадва, хем ме притеснява, как от Pap IIId ще стане II за два месеца?

# 51
  • София
Аз мисля във вторник да отида на ЯМР да видим какво е, този новия резултат Pap II хем ме зарадва, хем ме притеснява, как от Pap IIId ще стане II за два месеца?

Извинявай, че питам, но на колко години си?

# 52

Извинявай, че питам, но на колко години си?
39

# 53
  • София
За два месеца не може да се промени толкова резултатът. В едната цитонамазка има грешка.

# 54
Който не ми вярва му представям лично резултати  #Crazy

# 55
За два месеца не може да се промени толкова резултатът. В едната цитонамазка има грешка.
И аз това се чудя... Ще направя ЯРМ, че имам тази възможност и ще го мислим

# 56
И какво точно мислиш, че ще се види на ЯМР newsm78

# 57
И какво точно мислиш, че ще се види на ЯМР newsm78
Не знам? Ако има изменения или кой знае, една тяхна пациента с нормални боипсии, няколко, се е оказала с доста разсейки на рак!?!

# 58
Да търсиш с ЯМР напредналл рак е ОК, за начален малък без разсейки няма да се види нищо.

# 59
Да търсиш с ЯМР напредналл рак е ОК, за начален малък без разсейки няма да се види нищо.
Ами, честно не знам, те казват, че с колпоскоп не се вижда нищо, когато споделих за наличие в цитото на метапластични клетки, лекарят каза че е по -добре да ме видят... Честно не знам... Няма да го плащам...ще го направят с контраст.. Ще видим..
Как така едната цитонамазка ми е IIId А другата II с метапластични клетки, каквото и да значи това?

Общи условия

Активация на акаунт