Отговори
# 630
Здравейте, Момичета,
Утре ще се подложа на Електрокоагулация,
Стискайте палци.... малко ме е страх  Embarassed
Успех и от мен.
]Предполагам , че е подобна на манипулацията , която ми правиха и на мен. Не е болезнено, усеща се като затопляне .
Благодаря, слагат ли упойка? После боли ли?

# 631
Здравейте момичета Simple Smile
От конизацията  ми минаха 20 дни ,цикълът ми дойде на датата ,типично за мен оскъден.Доктора ме предупреди ,че първия цикъл е по обилен ,може да е със съсиреци ,дори ми изписа хапчета при нужда...Та въпросът ми е към тези от вас с конизиция,задължително ли е  цикъла да е по обилен ?Дали при мен е някакъв проблем ?И още нещо което много ме вълнува ,кога ви разрешиха опити за бебе Cry

# 632
 Моята коагулация беше без упойка, но то и нямаше нужда, защото беше напълно безболезнена и освен затопляне, не усещах нищо друго. След това не съм имала дискомфорт.

# 633
Здравейте, Момичета,
Да споделя за Електрокоагулацията,
Д-р Димитров ми сложи местна упойка, напръска участъка, след което започна процедурата... не е много приятно, болеше ме малко, макар че не знам дали е уместно това усещане да се нарече болка..
Докторът каза, че участъкът е малък и че ако бях по -млада, нямало да направи нищо....
Контрола -към края на годината
В следващия месец- забрана за секс, басейни и т.н.

# 634
Здравеййте,

моят филм си тече... Вчера приключих глобулите, утре трябваше да съм на дългочакания преглед..Обаче, днес реши да дойде-  10 дни по-рано, даже и повече... И пак шок, не само, защото изпускам часа и още половин месец ще съм на нокти, а и заради ранното идване...
Просто...  Cry

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 21:20 от Nia_Nia_Nia

# 635
  • София
И аз имах два поредни подранили цикъла, оказа се 5 см киста на десния яйчник. Ще пия Дуфастон и се надявам това да е достатъчно.

# 636
Охххх, гадостите нямат край Cry

# 637
Дано ти се разсеят,  змия.
Мен преди 20-на дни ме огледаха добре, нямаше кисти.... Или е от стреса, или от тази 3 А Shocked
Но, това ще продължи още дълго явно  ooooh!... Толкова чаканее, едва час  записах, оотпускии размествах... Страшен филм. Пффф ooooh!

# 638
  • Бургас
Здравейте, момичета, имам час за доктор Дянкова за 20 юни - 17,15ч, но полета ми се измества по-рано и ще съм в София на 15 и 16.06, ако има някой с час за тези дни, но по някаква причина иска да го измести по-късно, моля да ми пише  Hug

# 639
Здравейте понеже конизацията ми наближава и ми изникват хиляди въпроси, та да ви питам при поставянето на венозна упойка веднага ли се заспива и въобще какво се усеща,а после след операцията има ли болка?

# 640
Елица, Такава упойка ми поставиха при абразиото след раждането. Веднага заспиваш, малко трудно ме  събудиха. Но, нямах никакви странични ефекти от нея.

# 641
Веднага се заспива, аз искап ако може някой пак да ми сложи, да поспя малко, ама тц Joy Споко bouquet

# 642
Благодаря ви за отговорите, мен ме е страх както от упойката, така и от слагането на абокат - абе луда работа

# 643
Благодаря ви за отговорите, мен ме е страх както от упойката, така и от слагането на абокат - абе луда работа

Няма страшно. Няма и да усетиш.

# 644
Здравейте, момичета!
Преди две години бях с пап 3а, след положителен резултат за хламидии и последвало лечение резулата беше пап2. Промените бяха в цервикалния канал.
След болки в кръста посетих аг, преди две седмици. Резултат от цито-3б. С препоръка биопсия. Същият ден пускам цито в друга лаборатория-пап1. Извършиха ми биопсия и абразио. Резултат от хистология за абразио не виждам в епикризата си, но пише:фрагмент от многослоен плосък епител на pvcu с тежка дисплазия.
Доктора ми е извън бг. Филмите в главата ми в момента са хиляди. Сама се грижа за детенцето си и ме е страх ужасно много....Как е възможно в един ден, два толкова различни резултата от цито? И защо няма хистологичен резултат от материала от абразиото? Тежка дисплазия на фрагмент, означава ли тежка дисплазия по принцип? CIN 3, или карцином ин ситу? Не знам с кой да говоря, за да ми обясни по-точно... Утре ще си занеса материала за изследване и в друга лаборатория и може би ще искам и цито на цервикален канал, ако няма материал от абразиото.... Изписах цял ферман...Извинявайте... Просто знам, че тук ще намеря сродни души и подкрепа, която няма от къде другаде да получа  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт