Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Тази вечер си взех от Лили новия мицеларен гел на Garnier, да не остана и аз по-назад. Crazy Mr. Green Преди малко свалих грима с него - пълен и се справи доста добре. Остана мааалко от спиралата и понеже нанасям с четката фдт, имам почти до ушите, а и заради контура, та около бакенбардите само с тампона с мицеларната вода успявам да обера всичко. Но като цяло съм доволна. Бяха ми необходими 3 помпички. Кожата ми е мека и гладка, не е суха и не опъва около очите. Залютя ми обаче на едното око при разтъркването, дали е защото мигам. Rolling Eyes

# 301
Момичета, някоя от вас ползвала ли е коректора на Healthy mix? Търся такъв, който да се изсушава много зоната под очите.  Peace

Също някой има ли мнение за Air matt фдт на Буржоа?

# 302
  • Пловдив
Бижу, кремчето на Биодерма което показа звучи много обещаващо. Благодаря ти  ,че го сподели, ще си взема тестер да го пробвам. Надявам се да стигна и до покупка Hug

# 303
  • София
Разглеждах единия нов каталог на ДМ Beauty academy и пише, че при покупка на декоративна козметика над 20 лв. се получава подарък несесер. Чудя се дали всякаква декоративна козметика се включва или само тази от каталога или само на козметиката, от марките изброени по-долу на страницата  newsm78 

И аз преди малко го гледах. Май е от тези, изброени на страницата по-долу.

# 304
  • София
Някой виждал ли е този пудра крем https://m.youtube.com/watch?v=BkAmvctuXmY в България? Това ревю доста ме привлече, изглежда добър продукт.

има го в БГ, това е  матиращ крем за лице с пудра ефект на Ryor

http://www.kozmetika.bg/RYOR/91073_%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8 … 0%B5%D0%BA%D1%82/

# 305
  • Стара Загора

И аз преди малко го гледах. Май е от тези, изброени на страницата по-долу.

В сайта пише следното:
В периода 20 април – 03 май 2017 г. dm България предлага отстъпка от 30% на избрани топ марки декоративна козметика като dm alverde, s.he stylezone, L’oreal, Maybelline, Max Factor, Bourjois и Rimmel. Голямата изненада е, че всеки, пазарувал декоративна козметика на стойност над 20 лева, ще участва в томбола с награда шопинг пътуване за двама до столицата на модата Милано. Освен това, всички клиенти, купили такива продукти за повече от 20 лв., ще получат на касата практичен подарък - брандиран козметичен несесер.
Явно трябва да се пита на място, защото не става ясно  #Crazy

# 306
  • Prismatica Aerie
Явно навсякъде е различно. Днес пазарувах от ДМ и ми дадоха несесер, без да имам и един продукт от посочените марки.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 12:07 от Catalano

# 307
И аз се включвам с питането за коректора на Healty Mix  bouquet

# 308
  • Варна
Заболя ме главата от новия каталог на ДМ. Нищо не ми трябва, но подозирам, че ще се пазарува с размах.

# 309
Момичета със фейса следя една блогърка Bruna , която е много добра гримьорка , тя хвали тези коректори

Не че нещо , но е на Рубито , дали го няма и в БГ

# 310
Четох, че има доволни от бронзантите на Балеа и Алверде. далис е предлагат още и кой от двата е по-добър? bouquet

# 311
Ползвала съм  двата. На Алверде пада бързо, надгражда се с повече намазвания и мирише гадно. Балеата те прави с много тен от малко намазвания, не пада толкова бързо, но цвета не е естествен и също мирише гадно.  Вземи си на Dove Summer Revived, мирише приятно, естествен цвят, не става на петна, и е на същата цена като Алверде и Балеа. С 2 намазвания добивам приятен загар. Ползвам целогодишно бронзант от 3-4 години и е най - добрият, на който съм попадала, за тази цена.

# 312
много ти благодаря, още утре го взимам bouquet
А с лицето как се процедира, няма ли нещо лекичко поне бронзиращо и за там?

# 313
Преди слагах и на лицето, но понеже ползвам гримове, мазила, кремове сметнах, че няма нужда да го товаря и с бронзант Simple Smile В момента не си мажа лицето, а към фдт ми добавям няколко капки по - тъмен фдт, взависимост колко тъмна съм се направила  Grinning
Ако имаш някакви въпроси относно употребата с радост ще ти отговоря, вече съм спец в мазането и поддръжката. Може и на лично съобщение, да не разводняваме темата  Hug

# 314
  • Стара Загора

Catalano, явно няма значение на кои марки се взима декоративната козметика над 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт