Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • на последния етаж
Момичета, препоръчайте ми измивно олио за тяло от което сте доволни със що годе приличен състав? Hug
Имам това погрешка. Нито съставът ми допада, нито самото то. Въпрос на възприятие все пак, аз не харесвам да усещам нещо по кожата си след душ.
А на мен това много ми допада.

# 271
Мами,някакви отзиви за новата палитра коректори на Лореал?

# 272
  • Бургас
Като стана дума за очни линии, да си кажа и моя проблем. Embarassed
Пробвала съм няколко пъти,но при нанасянето й си зацапвам и миглите и след това поставянето на спирала е мисията невъзможна.
Не знам дали обясних правилно. ooooh!
Как я нанасяте тази линия без да отива туш по миглите?
Купи си очна линия тип писалка.На Аура е хубава,около 10 лв.На Ейвън също е прекрасна.На Есенс бях взела и не искаше да пише.
С този тип очна линия е по-трудно,дори почти невъзможно да изцапаш миглите.А дори и все пак да боядисаш някоя мигла,тушът изсъхва почти мигновено и няма как да се размажеш.

# 273
Да си кажа и моя проблем с очната линия - не мога да направя крилца нито с течна с тънка четка, нито с писалка. Изгледала съм един тон видеа и не мога да разбера къде бъркам. Имам и скосена четка, получава се нещо, но краят все се оказва, че не е заострен, а стои като размазан... ooooh!

# 274
  • София
Аз хич не съм добра с очната линия, затова и рядко слагам. Доволна съм от очната линия на Сефора, която се слага на пръста като напръстник (Sephora fingertip eyeliner) - четката е твърда, нанася се лесно и на мен не ми се размазва. Другата очна линия, която не ми се размазва е Essence liquid ink (или нещо подобно), но трудно я нанасям, защото е с мека четка. От писалките на Есенс не съм доволна.

# 275
  • София
Можете ли да препоръчате мъжки парфюм или комплект, силен/тежък аромат? Брат ми е луд на тая тема и скоро има рожден ден.

# 276
До каква сума?  И задължително ли трябва да е от ДМ или Лили?

# 277
Другата очна линия, която не ми се размазва е Essence liquid ink (или нещо подобно), но трудно я нанасям, защото е с мека четка. От писалките на Есенс не съм доволна.

А, да! Тази я бях забравила, но наистина и при мен се държеше добре миналото лято. При мен проблемът е, че съм с паднал клепач и освен трудното оформяне при нанасяне, този тип клепач спомага и за размазването...

# 278
Ще пробвам за първи път сама да изсветля косата си и си мисля, че след това е добре да нанеса лилав шампоан, за да не жълтенее. Доволни ли сте от някой бюджетен? bouquet

# 279
Ползвам само боя и косата ми не жълтее. Първите 10-12 дни си е направо сребриста, после става пепеливо руса. Не се поливам с нищо, не матирам с каквото и да е.

# 280
  • София
Ще пробвам за първи път сама да изсветля косата си и си мисля, че след това е добре да нанеса лилав шампоан, за да не жълтенее. Доволни ли сте от някой бюджетен? bouquet
Ето тези
Много силно пигменирани са  Peace

# 281
Някой виждал ли е този пудра крем https://m.youtube.com/watch?v=BkAmvctuXmY в България? Това ревю доста ме привлече, изглежда добър продукт.

# 282
Няма такова нещо в България, разбира се. Ако търсиш матиращ крем, аз съм доволна от гел-крема от Акне аут серията на Здраве.  Peace

# 283
# 284
  • Варна
Аз ползвам главно шампоаните на Leganza за тониране на русата коса.

91 Не придава розов отенък на косата

93 Cool Blonde придава синьо-сивкав нюанс на косата като повече клони към синьото. Дори и след 5мин. стоене с него ще посинееш.

90 Platinum Blonde посивява косата, но не е много интензивен и ми се струва лек

92 Не го помня

На Престиж -Северно сияние придава тъмно сив цвят на косата.

Ето трансформацията на косата ми с основа SYOSS изрусител 13-5 и Leganza 93 като втората картинка е сложен за 10мин. на главата ми, а на третата е след 2 измивания.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт