Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 092
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Точно този молив е уникален, страхотен цвят, днес го забелязах чак, мисля, че е дълготраен.

# 256
  • София
Христос Воскресе!

Нямаше тестер, но продавачката отвори един молив и ннесе върху ръката си. Много ми хареса цвета.

# 257
Здравейте! Търся си водоустойчива очна линия. Бихте ли ми препоръчали някоя наистина водоустойчива, тъй като съм и с по-мазна кожа, а лятото очната линия ми се размазва още повече. Спряла съм се на тези
Скрит текст:

# 258
Момичета,от коя основа за сенки сте доволни?

# 259
Христос Воскресе!  Grinning

Paloma87, показаната от теб на Катрис я имам и ми се размазва. И аз като теб имам същия проблем и засега само гел очната линия на Лореал ми е издържала в топло време.

# 260
  • София
Христос воскресе!!!
Намислила съм да си взема олиото за лице на Палмърс, някой с отзиви?

Ей това.

# 261
видях в каталога ,че пудрите на флормар са на промоция , купуваш 2 ,плащаш една ,по принцип не си падам по чаааааак толкова евтина козметика , но как са като качество/покривност?
И цената в каталога за двете ли е (към 5 лв)?? Много евтино ,.......

# 262
Не знам какво ги правите очните линии. И аз съм с мазен клепач-всичко друго ми се "свлича" само очната линия не ми мърда. От години ползвам Classics (за 3-4 лв. от малките магазинчета за козметика)Но е с твърд писец.

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 22:55 от Netynet

# 263
  • София
Христос воскресе!!!
Намислила съм да си взема олиото за лице на Палмърс, някой с отзиви?

Ей това.
Ползвам втора опаковка от него и ми харесва. Кожата ми е нормална към суха, действа ми много добре - омекотява, избистря тена, дава усещане за освежаване. Харесвам го! Разбира се, всичко е индивидуално.

# 264
  • В къЩи.
Като стана дума за очни линии, да си кажа и моя проблем. Embarassed
Пробвала съм няколко пъти,но при нанасянето й си зацапвам и миглите и след това поставянето на спирала е мисията невъзможна.
Не знам дали обясних правилно. ooooh!
Как я нанасяте тази линия без да отива туш по миглите?

# 265
Христос Воскресе!  Grinning

Paloma87, показаната от теб на Катрис я имам и ми се размазва. И аз като теб имам същия проблем и засега само гел очната линия на Лореал ми е издържала в топло време.
Като прочетох гел очна линия и се сетих, че преди време използвах тази на Essence и като че ли не ми се размазваше, а и доколкото си спомням се сваляше доста трудно. Спрях да я ползвам, защото с писец ми е по-лесно. Бях я забравила, сега я намерих, обаче е почти изсъхнала и се е разцепила на 3 парчета...
Цитат
Като стана дума за очни линии, да си кажа и моя проблем. Embarassed
Пробвала съм няколко пъти,но при нанасянето й си зацапвам и миглите и след това поставянето на спирала е мисията невъзможна.
Не знам дали обясних правилно. ooooh!
Как я нанасяте тази линия без да отива туш по миглите?
Аз пък се омазвам със спиралата при нанасяне  Sad каквато и четка да използвам, винаги си омазвам клепачите, за това първо нанасям спирала, почиствам с мокра кърпичка и след това слагам очна линия, основа за сенки и сенки, ако ще слагам сенки. Да, понякога със сенките зацапвам малко миглите, но щом прикюча с грима корегирам със спирала.
Когато използвам очна линия с четка винаги се омазвам, а и забелязвам, че съхне по-бавно, за това предпочитам очна линия писалка, с нея правя прецизни линии, изсъхва бързо и не се омазвам.

# 266
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми измивно олио за тяло от което сте доволни със що годе приличен състав? Hug

# 267
  • Варна
За да не се размазва очната линия слижете основа за очи и прозрачна сянка да я застопорите. При течна или гел очна линия, след нанасяне сложете с много тънка четка черни сенки върху очната линия, за да се застопори и да се махне размазването.
При мен се изтрива в предната част на окото, предполагам, защото там е по-мокро.

# 268
  • София
Ползвам втора опаковка от него и ми харесва. Кожата ми е нормална към суха, действа ми много добре - омекотява, избистря тена, дава усещане за освежаване. Харесвам го! Разбира се, всичко е индивидуално.
О, благодаря ти, това ми трябваше. Hug Има още едно, но това понеже е и с вит. С, затова реших него да взема.

# 269
  • Prismatica Aerie
Момичета, препоръчайте ми измивно олио за тяло от което сте доволни със що годе приличен състав? Hug
Имам това погрешка. Нито съставът ми допада, нито самото то. Въпрос на възприятие все пак, аз не харесвам да усещам нещо по кожата си след душ.

Общи условия

Активация на акаунт