Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 218
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Аз ползвам само спрейовете на Dove
Скрит текст:
този е моят
Скрит текст:

# 571
Може ли да ми препоръчате продукти за коса, слънцезащитни?

# 572
Може ли да ми препоръчате продукти за коса, слънцезащитни?
Това ползвам на морето
http://apteka.framar.bg/30008337/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%82% … D0%BE%D1%81%D0%B0
http://svetlanabeauty.blogspot.bg/2015/08/empties-1.html

# 573
  • Бургас
Аз дезодоранти не обичам много да използвам.
Обичам рол он. Най ми харесва на Ейвън On duty . Траен аромат и издръжливост. Не се изпотявам.
Преди мнооого години имаше един лейди спийт стик,сух рол он,бях много доволна,но го развалиха.

# 574
Може ли да ми препоръчате мляко за тяло с бляскави частички,но по-видими от това на Дав,неговите са прекалено деликатни

# 575
Може ли да ми препоръчате мляко за тяло с бляскави частички,но по-видими от това на Дав,неговите са прекалено деликатни
На Севънтийн много харесвам аз, имат страхотни аромати, но не са с едри частици ако това търсиш. Иначе на мен ми допада блясъка им.

# 576
Имате ли отзиви за розовата пудра на буржоа от каталога на ДМ? Намалена е и на примамлива цена ,струва ли си ?

# 577
  • Бургас
И аз ще си взема спрей на Дав.Отдавна му се каня,но щом го хвалите,ще купя като свършат моите.

# 578
На Севънтийн много харесвам аз, имат страхотни аромати, но не са с едри частици ако това търсиш. Иначе на мен ми допада блясъка им.
Любимите ми лосиони Heart Eyes Не са със супер едър брокат, но със сигурност си личи блясъкът. И ароматът е много траен.

# 579
Да, намален е на 20 лв. (19 и ст.). Хубав ли е, ако си го ползвала, сподели, и аз се интересувам от този фон-дьо-тен - пудра.

# 580
  • Стара Загора
Любимите ми лосиони Heart Eyes Не са със супер едър брокат, но със сигурност си личи блясъкът. И ароматът е много траен.

Аз харесвам и на Laura Vandini Peace

# 581
Да, намален е на 20 лв. (19 и ст.). Хубав ли е, ако си го ползвала, сподели, и аз се интересувам от този фон-дьо-тен - пудра.
Много ми го похвалиха ,аз бях скептична и затова си купих на лореал ,не съжалявам ,защото и лореал-ския е ок ,но цената беше примамлива .
пп в каталога го няма ,сигурна ли си ,че е намален?

Дописвам въпрос. Пратих моя до дм ,в 9ч има ли шанс да открие някой? Кога отварят?

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 08:38 от Xristinaa

# 582
  • вкъщи
От всички намалени фон дьо тени в дм, кой  е подходящ за мазна кожа, искам да матира и да не подчертава пори. Имам фит ми, но не ми допада. Препоръчайте ми, че имам няколко , но нито един не ми пасва и днес вече трябва да си взема някакъв.

# 583
Лореал тру мач Peace ,мисля,че е намален. От фит ми май всички се оплакват.

# 584
Аз не се оплаквам от Fit Me. Намирам, че Fit Me и True Match си приличат, така че, ако не харесваш първия, има голяма вероятност да не харесаш и втория. За мен са едни от най-добрите.

Общи условия

Активация на акаунт