Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 056
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Не е много по темата,но най-добрият и натурален ексфолиант за устни е меда,особено захаросаният  Peace

# 661
Да дам отзив за спиралата на Maybelline Lash Sensational, която си взех, по препоръки от тази тема  bouquet. Търсех обем и неронене.
От обема съм доста доволна, но за съжаление ми се рони  Rolling Eyes Ще си я изразходя все пак с удоволствие, защото ми харесва ефектът върху миглите.  Heart Eyes
Скрит текст:

# 662
  • Варна
И аз за балсама Be Happy.Взех го заради сцепени в ъгълчетата устни-оправи ги.Не оставя мазен филм.Задържа се в/у устните ,а аз имам навик да ги ближа.
Заслужава си.
За спиралите-взех си двойната лилава на Лореал.Днес за пръв път съм с нея.Нормална спирала,дава дължина,а не толкова обем.Само дето е 18лв..
От последната Мейбълийнска (жълта) бая мигли ми изпадаха Rolling Eyes Не ми се е случвало с друга.А ми харесваше какви мигли ми прави.

# 663
  • София
Миналия месец и аз си взех спирала maybelline lash sensational, обаче черната. Няма такъв ужас. Много тежка, миглите клепват направо надолу, слепва ужасно... просто пари на вятъра. Седа си взех от лили на голдън роуз wonder lash и се родих  Crazy

# 664
  • София
Розовата Lash sensational е една от любимите ми спирали - при мен не се рони, не се размазва, придава обем. Купих си Push up angel, пак на Мейбълин, но още не съм я пробвала, доизхабявам старата.

# 665
Миналия месец и аз си взех спирала maybelline lash sensational, обаче черната. Няма такъв ужас. Много тежка, миглите клепват направо надолу, слепва ужасно... просто пари на вятъра. Седа си взех от лили на голдън роуз wonder lash и се родих  Crazy

Тъкмо влизах да споделя мнение за тази спирала. Аз съм с много смесени чувства за нея. Първия път като я нанесох, и на мен ми бяха точно такива впечатленията, направо се ужасих. Laughing Но след като си поиграх сума ти време да ги разделя тия мигли и да почистя под окото с клечка за уши (с тая спирала просто ВИНАГИ без изключение се омазвам), резултатът е доста добър и има страшно драматична разлика, поне при мен. Прави ми миглите много дълги и гъсти и си държи извивката.
Другото е, че т'ва нещо няма сваляне, сума ти време отделям вечер да я махам и на другата сутрин излизам от душа с панда-очи. Close
С две думи - прави ми миглите страхотни, но не съм сигурна, че си заслужава всички усилия. newsm78

ЕДИТ: Става дума за черната Lash Sensational на Maybelline, че не знам дали се разбра. Grinning

# 666
  • София
Аз като гледам ревюта на Push up Angel,ми се струва същата като Push up Drama,която на мен не ми хареса.

# 667
  • Вестерос
Розовата Lash sensational е една от любимите ми спирали - при мен не се рони, не се размазва, придава обем. Купих си Push up angel, пак на Мейбълин, но още не съм я пробвала, доизхабявам старата.
И аз така, а съм и доволна от енджъла, малко спластява обаче.

# 668
Аз съм доволна от водоустойчивата на Lash sensational, още не съм пробвала обикновената. Страхотни дълги и подчертани мигли! Формулата не е течна, няма нужда от "разработване". Сега след близо месец леко поизсъхна, повече ми харесваше в началото Grinning Леко може да сплъсти миглите, няма начин, трябва да се открие правилния начин на нанасяне, аз ползвам и двете части заедно, най- добре ми се получава. Наистина е водоустойчива, но пък миглите някак губят форма и се премахва много трудно, разбира се. Но с олио се получава и не ми е такъв проблем. В интернет бях чела доста отзиви, че се свлича.. на мен само веднъж ми се случи, не знам причината, стана за 2-3 часа Grinning Досега е най- добрата спирала, която съм ползвала. След седмица ще ми пристигне и розовия вариант, нямам търпение да я пробвам.

# 669
  • Стара Загора
Много ви благодаря за отзивите за балсама. Значи ще го пробвам. А другия, който е без пчеличка на него и той ли е добър? Предполагам че да. Имаше по-висок фактор, затова загледах и него. Blush

# 670
препоръчайте ШП за боядисана коса, без Пантен!
гледах на Сиен някакви новички, но ест в нашия град ги няма още..

# 671
  • София
Lilly, аз също не мога да я махна от очите си тази спирала. Имам чувството, че ако продължа да я ползвам ще остана без мигли. Описанието с пандата е уникално  Joy. За мен не си заслужава разправиите  Peace

# 672
  • София
Какво ще кажете за Revlon Colorstay? Чета много хубави ревюта преди някаква промяна в консистенцията, но сега уж е бил с развалено качество.

# 673
  • Бургас/Пз
Какво ще кажете за Revlon Colorstay? Чета много хубави ревюта преди някаква промяна в консистенцията, но сега уж е бил с развалено качество.
Аз сигурно съм една от малкото, които харесват повече новата версия. За мен е прекрасен със средно покритие, издържа в топлото и по цял ден , без до е необходимо фиксиране с пудра. Зимата не го ползвам, защото леко ми изсушава.

# 674
  • Пловдив
Аууу бялата пудра на Аура е жестока!!
Да сте живи и здрави за дето ми отворихте очите!! Верно е килър на всякаква мазнотия Shocked Shocked

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 21:29 от armira

Общи условия

Активация на акаунт