Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 059
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аууу бялата пудра на Аура е жестока!!
Да сте живи и здрави за дето ми отворихте очите!! Верно е кълър на всякаква мазнотия Shocked Shocked
newsm10

# 676
  • Пловдив
Ако Аурата прави тази магия за 12лв, представям си какво прави пък тази на MAC Flutter

# 677
Взех си това
Според етикета е омекотяваща основа за фдт, която изглажда порите и мимическите бръчки. На снимката , а и на живо изглежда, че има цвят, но на лицето е прозрачна. Консистенцията е кремообразна и на кожата остава едно кадифено усещане. Не видях затруднение с разнасянето на фдт след нея. В действителност порите сякаш се "блърнаха", а и бръчиците под очите ми станаха по - незабележими. Слагам снимка от интернет, ако някой има интерес, мога да снимам как е и на лицето
Скрит текст:
За лъщенето ще пиша по - натам, че днес бях с ужасен фон дьо тен и искам да я пробвам с други.
Като минус отчитам ужасната миризма, но на лицето не се усеща.

# 678
Какво ще кажете за Revlon Colorstay? Чета много хубави ревюта преди някаква промяна в консистенцията, но сега уж е бил с развалено качество.
Аз сигурно съм една от малкото, които харесват повече новата версия. За мен е прекрасен със средно покритие, издържа в топлото и по цял ден , без до е необходимо фиксиране с пудра. Зимата не го ползвам, защото леко ми изсушава.
+1 и от мен за новата формула  Peace
Много по-добре се нанася и стои в пъти по-естественно от предишната версия

# 679
Момичета ,кажете нещо с което махането на грим е лесно ?
Ползвам на Лореал за чувств.кожа ,но не сваля така добре ,хабя по 10 тампона за една пудра.

# 680
Ползвам на Лореал за чувств.кожа ,но не сваля така добре ,хабя по 10 тампона за една пудра.
Първо си мия лицето с гел за измиване. Сега съм с този: и после минавам с мицеларна вода или тоалетното мляко на Дева. И става супер. Иначе само с търкане с мицеларна вода, поне при мен не става.

# 681
  • Вестерос
Под душа свалям от лицето с Гарниер 3 в 1, а на очите с тоалетно мляко някоя българска роза и розова вода.

# 682
Гелчето има ли го в дм,лили,елитис?

# 683
Отдавна се каня да напиша за водоустойчивата спирала на Мейбълин  Lash sensational

и все го отлагах, но сега като е подхваната темата реших да пиша.
По-отвратително нещо за мигли не съм имала. Слепнали ( до степен все едно имам 3 косъма, без обем, а махането е някакъв кошмар дори и с двуфазен л-н за отстраняване на грим на Юриаж. Не мога да опиша разочарованието си. Всеки ден като си я слагам ме хваща яд за парите. Взех си я в комплект със сенките им (  мисля, че беше коледно предложение). Те също не струват, ама грам. Бързо се трият от окото и колкото и да сложиш не се получава хубав цвят.
И преди бях нарочила спиралите на мейбълин, че не ми харесват, но от сега нататък повече никога няма да посегна към техни.
Харесват ми само червилата им моливи.

# 684
Гелчето има ли го в дм,лили,елитис?
Да. За лили и елитис съм сигурна, че го имат. В дм не съм се заглеждала. Друго, което много ми харесва и сваля грим и от очите е това:

# 685
Ще пробвам ,благодаря за отзивите !  Simple Smile

# 686
Аз минавам първо с тоалетно мляко и лосион за почистване на очен грим и след това мия лицето с гелчето на Билка с роза. Харесва ми как почиства.  Peace

# 687
+1 за гелчето на Билка. Аз използвам това с краставица и пъпеш. Свежо и лекичко, добре чисти. След това минавам с розовата вода на Престиж http://www.rosaimpex.com/en/gifts-nature/prestige-rose-and-pearl … garian-rose-water. В състава си има само: Аqua, Rosa Damascena flower water. Много приятно мирише и изчиства лицето от всякакви несъвършенства, пъпки и т.н, поне при мен, де.Сигурно вече съм изхабила един кашон такива води  Mr. Green

# 688
Виждали ли сте професионалните серии за коса на Лореал в лили/ дм?

# 689
Виждали ли сте професионалните серии за коса на Лореал в лили/ дм?

виждала съм в аптека медея

Общи условия

Активация на акаунт