Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 166 715
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 720
  • Перник
Ох, от тая Луна и на мен ми се гади, нищо, че имам син.  Sick Поне се надявам да не поиска пижама с нея  Mr. Green Той, за потрес на баща си гледа и "момичешки" филми. Като по-малък не пропускаше Барби  Laughing

# 721
Ох, от тая Луна и на мен ми се гади, нищо, че имам син.  Sick Поне се надявам да не поиска пижама с нея  Mr. Green Той, за потрес на баща си гледа и "момичешки" филми. Като по-малък не пропускаше Барби  Laughing
Добрите бъдещи любовници така правят . И аз , когато синът ми беше на пет , се шашках , че иска кукли , но ме успокои една мама / с отгледан син/ , споделяйки ми горното. Ето , и при мен се потвърди  Naughty
Извинявам се за отклонението.
Чета си темичката , защото са ми приятни участничките . А утре отивам за шевната машина , макар , че сега и аз се замислих , ако се наложи , части откъде newsm78.

# 722
  • Варна
Ех, успокоихте майките на синчета!  bouquet
Не ни били сбъркани децата, ами почти перфектни  Blush

# 723
Тайсчо, кво ще шиеш...гащи ли? Що ти е таз машина, не разумявам  Thinking Rolling Eyes

# 724
Тайсчо, кво ще шиеш...гащи ли? Що ти е таз машина, не разумявам  Thinking Rolling Eyes
Преди време , като млада буля , взех гритцнера на бабет и шиех разни неща , просто съм творец-самодей /почти злодей на материала Mr. Green/. Сега си мечтая да си правя разни декоративни възглавки и пердета , пък може и да ме обладае музата и за други творчества  bowuu
Да има , бе. От дете си имам мечта . Embarassed
Яд ме е , че изпуснах предишната оферта , 130 лева не са като 230, за мерака само. Дори се чудех дали да не изчакам пак другия модел. Още не мога да преживея факта , че тогава не си я купих тази машина. Close
А съфорумка предложи да ми купи , но аз подцених възможностите на хищниците в Лидл Joy

# 725
Помня аз....сагата. Беше по гащовото време.. Grinning

Може да изчакаш и другия модел, сигурно пак ще го завъртят...нали все ги въртят, скоро ще имаме от всичкия асортимент вкъщи Crossing Arms
Тази пък може да има повече глезотийки, като е по-скъпа.. newsm78

# 726
Тет , ами те в Технополис сингерите са по 340 лева, та...вероятно ще изчакам другия модел.
Няма да откривам шивашко ателие. Пък ако не дочакам , ще си начеша сърбела от техното  Joy
Ох , още ли е промоцията на ххл , гледах в брошурата едни консерви с риба по три , дето мнооо ги лапаме у нас .
Ходи ми се до Лидл и това е то , а пекох вчера нова агнешка плешка  Joy
Имам потребност някаква да се занеса дотам.

# 727
  • Козлодуй
Скрит текст:
Преди време , като млада буля , взех гритцнера на бабет и шиех разни неща , просто съм творец-самодей /почти злодей на материала Mr. Green/. Сега си мечтая да си правя разни декоративни възглавки и пердета , пък може и да ме обладае музата и за други творчества  bowuu
Да има , бе. От дете си имам мечта . Embarassed
Яд ме е , че изпуснах предишната оферта , 130 лева не са като 230, за мерака само. Дори се чудех дали да не изчакам пак другия модел. Още не мога да преживея факта , че тогава не си я купих тази машина. Close
Скрит текст:
А съфорумка предложи да ми купи , но аз подцених възможностите на хищниците в Лидл Joy
Предимството на Pfaff е че има много аксесоари в нея аз нея си взех и понеже съм много начинаеща нищо не знаех едва сега оценявам че има например в четката уред за разшиване ако сгреша някъде а има и тема във форума за тази машина и много подробно упътване Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=861085;;4

# 728
pvacheva
О , много благодаря  bouquet
Абонирах се за темата и край-утре дано се пофаля. Нави мЪ smile3555 sun needle

# 729
Тета,(и др.които искахте още яйца на кори)вчера в Лидъла ни бяха по 5лв.,а днес в К.корите са по 1.99 и срок 01.05,а имаше и от боядисаните сварени 10 бр.за 0.49,но те са до 23.04
П.п.само да допълня,че тези в К.са s-размер, но от 25 само 1 ми се беше пукнало при варенето.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 12:53 от denyil

# 730
Мерсаж за инфото ....  bouquet

# 731
  • Асеновград
Тета,(и др.които искахте още яйца на кори)вчера в Лидъла ни бяха по 5лв.,а днес в К.корите са по 1.99 и срок 01.05,а имаше и от боядисаните сварени 10 бр.за 0.49,но те са до 23.04
П.п.само да допълня,че тези в К.са s-размер, но от 25 само 1 ми се беше пукнало при варенето.
Явно във всеки магазин е различно, преди малко бях в К 1,09 лв. 10 бр. корите размер S 2,99 лв.

# 732
Сигурно е на местна почва...докато бях в К.съобщиха и ги намалиха веднага...към10.30 днес.Извинявам се,ако е подвеждащо Hug

# 733
  • Перник
tays , успокои ме - значи отглеждам един перфектен мъж... нищо, че не му личи да е такъв до момента  Grinning

За шевната машина - а съм казала, а я е довлякъл вкъщи мъжО. Баба ми шиеше едно време, та покрай нея и аз като тийнейджърка съм се пробвала. Уших пола, раница и 2 каскета  Laughing Сега бих си шила и аз перденца и възглавнички, ако имах време обаче  Tired

# 734
  • shumen
Аз утре,ако успея мисля да намина за тениски.

Общи условия

Активация на акаунт