Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 166 703
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 750
 newsm44 А , здрасти ви. Купих заветната шевна машинаааааа !!!
Начи, ако някой ми беше казал преди десет години , че ще навирча гъзурника в ранни зори , болна , с температура , в СНЯГ Shocked до нЕкъв магазин за шевна машина , със сигурност щях да го обявя за луд Joy
Детайли : Ставам аз , пия кафе и фервекс , бързайки , обувам и обличам подръчно-червени боти , кафяво зимно яке , черна вълнена шапка / всичко е прибрано вече /, жълта пазарска чанта , и бодро , бордо, с метрото. И там: smile3512-заветната машина ЕДИНСТВЕН брой , накипрена на последен рафт. Пред мен- три слоя народ наведени над някакви съкровища . Разбрах какво преживява пойнтерът , като види кокошка smile3517.
Разбрах и какво значи да ти падне пердето или да си кон с капаци- пред мен лелеяната  , недостижима цел, а в непосредствена близост-три реда задници.
Е , добрах се-потна , обезумяла , килнала шапка , но с трофей .
Сега отваряйте виртуалната кръчма да черпя по едни консерви с херинга , щот покупките ми са оскъдни , то пазар ли бе, да го опишеш lalalala lalalala
Но пък стикита имам една чанта  Joy

# 751
Хм, ами с метрото ако беше отишла до магазина на Вардар, там имаше поне 3-4 машини и 3-4 оверлога, самотни и нещастни  Grinning

# 752
Хм, ами с метрото ако беше отишла до магазина на Вардар, там имаше поне 3-4 машини и 3-4 оверлога, самотни и нещастни  Grinning
Ха , аз с линия две от Евр. съюз до Халите. Имах опция на връщане да отида до този на Хладилника , и край с ентусиазЪма , както предния път newsm01

# 753
Оф бре....сълзи ми потекоха от смях  Joy
Тъй,тъй....вдигна ти се адреналина викаш.. Grinning Лакти вкара ли в разчистването на трасето,м....
Ся да мирясаш,да си седнеш на задницата и да не помирисваш лидл до гергьовден..викам.
И ЧЕСТИТООООО....

# 754
  • Перник
Ооох, tays  Joy Да ти е честита машината! Със здраве да я ползваш и много красоти да сътвориш на нея!

Аз без да съм бременна (и надежда нямам даже) си харесах червената рокля  Embarassed Ще я погледна на място, ако е останала разбира се  Twisted Evil

# 755
  • Бургас
Гръцката седмица не ми е интересна и Слава Богу Mr. Green Роклите за бременни и на мен ми харесаха, въпреки че не планирам подобни случки.
Тази машинка за стъклата ползвате ли я за плочките в банята и успявате ли да почистите с нея външната страна на неотваряемите прозорци newsm78 Ако има нещо, което мразя повече от гладенето, то е миенето на прозорците отвън. Ако за тези две дейности е незаменима /плочките и стъклада, де, не за гладенето/, ще я взема. Ако е ок само за прозорците отвътре, не си струва 50-така.
Да похваля едни черни поли от трико. Взех миналата седмица някаква изостанала незнайно от коя седмица за 14лв. Много добре стои, много е удобна и ми идва точно под коляното, както обичам Crazy

# 756
 Joy Joy Joy честита шевна машина! Често ли я пускат? Да знам, за другия път да събирам парички.

# 757
Единственият минус на стъклочистачката е, че няма удължител на дръжката. Всичко друго за мен са плюсове, вкл. и цената. Подобни такива са от стотака нагоре....

Отвън се мие по-трудно, докъдето стигнеш. Но то и на ръка с парцала и вестника е пак така-докъдето ръката стига. Единствено перце с дълга дръжка вероятно ще се справя по-добре отвън, но такова не съм ползвала и не мога да сравня....

Не може никой обаче да ме убеди, че и само за вътрешната страна не си заслужава. Няма как да се сравнява просто търкане, с натиск, с вестник или парцал, докато хвърчилата се махнат...и минаване с две движения за да се обере водата и мръсотията. При първия вариант плуввам в пот цялата, при втория-си тананикам...

Няма и сила, която да ме накара да подсушавам плочките в банята след всяко мокрене... Stop Че аз трябва там да живея  Mr. Green Мерси...

Иначе са споделяли, че чистят с нея душ кабини по-пъргавите домакини  Grinning

Изобщо стари мнения има в изобилие, защото поне от 3 години се обсъжда и хвали... Peace

# 758
  • Асеновград
Неотваряемите крила отвън ги мия с маркуча и стъклочистачка с телескопична дръжка. Тази сутрин тичах до магазина за туристически лампи от миналата седмица и разбира се свършили. Ако някой е мяркал в магазините в Пловдив да пише, сгъваема лампа от 7,99 лв. Тениските ми се видяха много широки и къси и от тях се отказах.За сметка на това в коша с намалени ме чакаше дамски панталон точно моя номер Simple Smile . От другата седмица се чудя на парочистачката от 99,99 http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59262 ако някой може да даде отзиви ще съм благодарна.Искам я най вече за почистване и освежаване на килими.

# 759
Що си мисля, че за парочистачката като цяло отзивите бяха негативни  Thinking

# 760
Въх, пък аз се бях засилила да купувам  Rolling Eyes

Някой друг с ясни спомени?! Че на Тета за ягоди и мръвки основно вярвам hahaha

# 761
  • Бургас
а какво са мненията за ръчната парочистачка?
Ръчна парочистачка или за мисля за друг вариант?

# 762
  • Бургас
Аааа, не, не за ежедневно подсушаване, това няма как да ми се случи - 4 човека и след всеки да бягам да търкам плочки, не е за мен това Naughty Но примерно при седмичното почистване да ги напръскам с препарат и след известно време да обера с туй чудо Thinking
Иначе, като ме хване меракът да си поиграя с прозорците, ползвам приставката на парочистачката за прозорци, но тя няма гума да обира и направо си тече вода надолу по стената. В общия случай си действам с течност за чистачки. И преди мисля съм споделяла - откакто открих течността за чистачки /лятна/ като вариант за миене на прозорци, не бих купила никакъв препарат за стъкла.
Трябва да я видя все пак тази машинка. Може да има варинта да ѝ се прикачи някаква дръжка от тези универсалните на резба newsm78 Висенето като батман от 5-тия етаж изобщо не ми е сред любимите начини да си повиша адреналина.
Като гледам времето при нас, прозорци ще мия някъде към юли месец сигурно Joy

# 763
  • Асеновград
Що си мисля, че за парочистачката като цяло отзивите бяха негативни  Thinking
Тета и аз така си спомням.Само не съм сигурна за коя от двете.За малката ръчна някой пишеше че не изчиства въобще и щеше да я връща. За тази голямата не съм сигурна отрицателни или положителни бяха мненията.

# 764
Един-двама се бяха засилили  и си я купиха, но нямаше УаУ отзиви... newsm78
Сигурно с търсачката ще излязат, но аз незнам как се ползва...обикновено търся с Гугълчо...
Харесах си и аз долнищата от другата седмица с био памук.

Чудя се и на един черен гащеризон  - за вкъщи дали да не взема  Thinking

За ръчната парочистичка си спомням, че тя размеква мръсотията, която после се обира с парцал...а не че пускаш и тя чисти. Но това сигурно вече го знаете...

Общи условия

Активация на акаунт