Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 166 704
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 765
Що си мисля, че за парочистачката като цяло отзивите бяха негативни  Thinking
Тета и аз така си спомням.Само не съм сигурна за коя от двете.За малката ръчна някой пишеше че не изчиства въобще и щеше да я връща. За тази голямата не съм сигурна отрицателни или положителни бяха мненията.

Голямата не я бяха купували масово май.... newsm78 Пак казвам-един-двама само бяха...

# 766
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=918147.60

за парочистачките...от миналата година

# 767
Аз с това за прозорци не се справих и го върнах. То се разпени. От всички дупки започна да излиза пяна. Нищо не изчистих и айде в магазина обратно..

# 768
Пени се, ако преди това сапунисваш прозорците с веро или друг подобен препарат. Peace
Аз така веднъж пръсках с веро, че нямах препарат за джамове, после едвам изпразних контейнерчето ooooh!

Но само с прапарат не се пени Rolling Eyes
Само, ако са много мръсни стъклата, предварително с мокър парцал овлажнявам и обирам праха, това особено са терасата и външната страна, после фъскам препарат, разнасям Убаво и бъздя с машинката...

# 769
  • Перник
Ръчна парочистачка майка ми купува преди мноого години от Метро. Ползва я 1-2 пъти и я прибра. Като се нанесох при мъжа ми, аз я взех за известно време. Пробвах я на плочки, котлони, дивани и столове. Не върши кой знае каква работа. Като чистиш плочките на стената, цялата мръсотия тече на пода, та после и него трябва да минеш с парцала. За мен е ненужен уред  Peace

# 770
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=918147.60

за парочистачките...от миналата година

Тете, ама това е само за ръчните или аз изпускам нещо в спама? newsm78

# 771
Незнам бе....четете, аз съм заета жена  Mr. Green

Като напишете в Гугъл парочистачка Лидл или нещо подобно, и излизат мнения....

Сега пак рових, ами не излизат отзиви. Щом нЕма, начи не е Убава  Naughty

# 772
  • Бургас
Някой вече купи ли детски тениски от 4,49 от днес? Как е качеството? Миналата година бяха пуснали такива за 5лв. Дали са същите?  Thinking

# 773
Миналата година купих дамска тениска-тънко е трикото, не е ластично...абе не ме кефят и няма да повторя... стоят и едни шарапатести, не ти подчертават кръстчето Mr. Green само за пижами стават според мен...
Детските по спомен са по-мекички, тънички...съвсем обикновени.

Иначе късите гащи са готини. Те бяха от дебело трико. Имам лЮлави  Grinning

Досега рових из гугъл за дългата парочистачка...ами нема и нема, нищо не излиза. То понякога и стийм моп му викат...но и там не излиза нищо. Ако можете да боравите с търсачката в мамата, може и там да се провери....аз не мОа Rolling Eyes

Кристи, за кво ти е, душо, тоя дългуч с парата? За дечко ли го вземаш, да си играе  Laughing

# 774
Кристи, за кво ти е, душо, тоя дългуч с парата? За дечко ли го вземаш, да си играе  Laughing
Той дечко си има друг дългуч да си играе с него, дет' се вика и все по-дълъг ша ста'а Joy
Та за чистене ми трябва - имам жУвотни, а малкият започва да пълзи и е страшно. Няма как да минавам всеки ден с кофа, а ми се иска да почиствам пода Thinking

# 775
Дай боже, дет се вика....за играчката на малчо Mr. Green Grinning Wink

Има доста мнения из интернет за подобни уреди...ама не ми се четеше. Други марки..
Сигурно си ги прегледала де, ама да кажа...не съм ги чела.

То с кофа или с това, каква е разликата...не е ли едно и също като усилие и време Thinking
Аз въртя парцала с кофата, наливам гореща вода и съм много бърза..

Ами хубаво беше някой да се включи и тук, ама мълчат  Rolling Eyes Време има още малко, може да изскочи нещо...

# 776
Здравейте!
Аз вчера обзаведох детето с пижама с Миньоните - ей голяма радост. Това след като харесах Спайдърмен колко е мека и безуспешно търсех долнището, докато се усетя, че е от коша с тениските Simple Smile
Много беше овършано всичко.
Тъкмо да загледам дамските пижами и к'во да видя стои една от миналата година с Гарфилд в синьо, с бяло долнище, ако ги помните. Други нямаше.
За днешните тениски ме отказахте щом са широки и къси - тц, не искам. Детски за по 6лв. купих от H&M преди две-три седмици.
Другата седмица съм с мерак за Гръцкото сирене с подправки в зехтин в бурканче - бива ли?

# 777
То с кофа или с това, каква е разликата...не е ли едно и също като усилие и време Thinking
Аз въртя парцала с кофата, наливам гореща вода и съм много бърза..
Бе с кофата бавно ми съхне ламината Sad Все си мисля, че с това по-бързо ще става, знам ли и аз newsm78
Иначе съм харесала едно друго, ама е 300 паунда Sick

# 778
Вземаш една и пробваш. Ако остава много вода-връщаш.

За ръчните съм чела, че парата само размеква мръсотията, ето и Светлето писа по-горе и после си трябва бърсане с парцал.
Тази не е ли на същият принцип-ще ти размекне праха, той после къде отива? Thinking Упс, тя имала парцал доле...

Виж ся, връзваш два парцала на коленете на Мушмулчо и го пускаш да си пълзи...ще светне hahaha

# 779
Хахаха, диване  Hug
И мен от това ме е страх - че ще размеква, ама няма контейнер за мръсната вода  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт