Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 166 685
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 780
100 лева не ти ли свиди?

Изстискваш добре парцала, наливаш у кофата гореща вода, че да попари микроба, и си готова...

# 781
Имам ръчна парочистачка на Солак от години.
Доволна съм, чистя всичко с нея.
Често вечер докато ми тече филма на лаптопа минавам я плочките в кухньохола, я вратите на стаите.
За чистене на  парното ми е незаменима. Чамовите кухненски шкафове минавам редовно.
Чистила съм и тавички с нагар.
Е после забърсвам по пода, не е тежко.
Като гледам снимката е подобна на лидълската.
Но за мене има 1 друго неудобство - като свърши водата не може да се налее друга докато не изстине.
Зимата я вадя на балкона да стане по-бързо.

# 782
Какъв късмет наистина... само от седмица две чаках неща за бременни и ето ги

# 783
  • Бургас
Аз не се включих по въпроса с парочистачките, понеже моята не е Лидълска. Стийм моп е, но предполагам принципът е същият. Имах и ръчна, още от времето на модата по ларедута Mr. Green От ръчната не бях кой знае колко доволна, чистих загоряла скара и като се наби четчицата с мазнотия - нямаше изчистване Tired За стийм мопа имах голям мерак, още като започнаха да го рекламират и се запалих. Сега се чудя с какъв акъл ги изсипах тия 250лв. май бяха тогава - 2011г. ooooh! Не е нещо незаменимо, ползвам го най-вече за почистване и освежаване на матраците. Скоро се опитах да изгладя едни завеси, както са закачени, не постигнах задоволителен резултат. За прозорците вече писах - тече вода надолу по стената. Банята с препарат и четка се почиства по-добре. За пода - задължително трябва първо да е минат с прахосмукачка, иначе всеки косъм се набива в микрофибърната кърпа, започва да се замазва, много често трябва да се изпира кърпата, а тя е вряла и така. Аз лично предпочитам най-простия моп /онези сините от 10лв., дето се изцеждат със сгъване на гъбата/. Имам и спин моп с центрофуга, също ми замазва косми, ако не съм минала идеално с прахосмукачката.
Та, да обобщя - за последните 5 години, не съм сигурна, че ми се събират 10 почиствания с парочистачката, само първата година от мерак я ползвах често Crazy

# 784
  • софия
Момчешките панталони се бяха свършили на Лидл, Раковска Sad, ще пращам мъжа ми да търси в този в Студентски град.

# 785
  • Асеновград
Аз не се включих по въпроса с парочистачките, понеже моята не е Лидълска. Стийм моп е, но предполагам принципът е същият. Имах и ръчна, още от времето на модата по ларедута Mr. Green От ръчната не бях кой знае колко доволна, чистих загоряла скара и като се наби четчицата с мазнотия - нямаше изчистване Tired За стийм мопа имах голям мерак, още като започнаха да го рекламират и се запалих. Сега се чудя с какъв акъл ги изсипах тия 250лв. май бяха тогава - 2011г. ooooh! Не е нещо незаменимо, ползвам го най-вече за почистване и освежаване на матраците. Скоро се опитах да изгладя едни завеси, както са закачени, не постигнах задоволителен резултат. За прозорците вече писах - тече вода надолу по стената. Банята с препарат и четка се почиства по-добре. За пода - задължително трябва първо да е минат с прахосмукачка, иначе всеки косъм се набива в микрофибърната кърпа, започва да се замазва, много често трябва да се изпира кърпата, а тя е вряла и така. Аз лично предпочитам най-простия моп /онези сините от 10лв., дето се изцеждат със сгъване на гъбата/. Имам и спин моп с центрофуга, също ми замазва косми, ако не съм минала идеално с прахосмукачката.
Та, да обобщя - за последните 5 години, не съм сигурна, че ми се събират 10 почиствания с парочистачката, само първата година от мерак я ползвах често Crazy
Благодаря, мнението беше много полезно. Точно от това се опасявах да не се окаже още един уред на който да се чудя къде да намеря място и да използвам един път в годината.  bouquet

# 786
  • София
Стийм мопа е китайски боклук, аз моя го изхвърлих наскоро. Но парочистачка на качествена марки няма да е излишен уред според мен . Аз също се интересувам от голямата парочистачка.

# 787
  • Русе
bouquet Здравейте и от мен!
Аз съм с питане за турбо четката от следващия четвъртък. Моля за отзиви, ако са я пускали преди.
Пускали са я и доколкото помня - имаше негативни отзиви за нея.
От брошурата за следващата седмица харесах само кайма и пилешки меса.

# 788
Някой вече купи ли детски тениски от 4,49 от днес? Как е качеството? Миналата година бяха пуснали такива за 5лв. Дали са същите?  Thinking

същите са като миналогодишните /и детските момичешки, и дамските/, само някои цветове са различни
аз съм много доволна от тези тениски
ползвам ги за бельо, за спане, за вън през лятото - за почти година не са мръднали

пп обърках се от всички мопове, подо- и парочистачки  Blush
интересува ме дали е читаво онова нещо СПРЕЙ МОП
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59266

# 789
Ми на мен ми изглежда като....как да кажа, модерен парцал /от тези с лентите или въжетата, с кофа които се ползват/...

# 790
Голди, много благодаря за мнението  bouquet
Май ще се ръся повече за другата джунджурия.

# 791
Някой вече купи ли детски тениски от 4,49 от днес? Как е качеството? Миналата година бяха пуснали такива за 5лв. Дали са същите?  Thinking

същите са като миналогодишните /и детските момичешки, и дамските/, само някои цветове са различни
аз съм много доволна от тези тениски
ползвам ги за бельо, за спане, за вън през лятото - за почти година не са мръднали

пп обърках се от всички мопове, подо- и парочистачки  Blush
интересува ме дали е читаво онова нещо СПРЕЙ МОП
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59266

И аз се чудя.  newsm78

# 792
  • Бургас
Стийм мопа е китайски боклук, аз моя го изхвърлих наскоро. Но парочистачка на качествена марки няма да е излишен уред според мен . Аз също се интересувам от голямата парочистачка.
Не знам дали е китайски, вероятно не пазя и документите вече след 6 години, но това няма никакво значение. Самият уред си работи без грешка, парата е силна, просто това не е моят начин за почистване. Замазването по кърпата и течът по стъклата са резултат от принципа на работа, а не от марката. Понеже чистенето не ми е в кръвта, а много искам да ми е чисто, през годините съм купувала всичко, което би ме облекчило в това занимание. И стигнах до извода, че често най-простичките решения водят до най-добри резултати спрямо моите очаквания. Апартаментът ни е 130 кв.м. чиста жилищна площ, като изключа мокрите помещения сигурно остават 110-120кв. Ако трябва при всяко почистване първо да пусна прахосмукачка, после да мина с парочистачката и накрая да подсуша, със сигурност ще се побъркам Crazy
Сори за лирическото отклонение, момичетата поискаха мнение и аз просто споделям своята нагласа по отношение на парочистачките.
И пак да питам за телешкото, че след два часа отивам за мръвки Mr. Green

# 793
Кое телешко? Медальоните ли?

# 794
Не мога да помогна за телешкото, аз съм по свинЦкото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт