Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 166 681
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 795
  • Бургас
Кристи, в брошурата за тази седмица го мернах, от ХХЛ-а.
СвинЦкото ми е в списъка вече  Twisted Evil

И сега, като на всяка манджа мерудия, да се изкажа и за спрей мопа, че и такова имах, ама друга марка Joy За теракота и гранитогрес е добре, но ако са замърсени, пак трябва често да се сваля кърпата и да се пере. Не виждам тази дали може да се изцежда, моята не можеше и трябваше да я свалям периодично. За ламинат не е добре /особено ако не може да се изцежда/, просто много бързо се мокри самата кърпа и остават следи по ламината. Извинявам се много, че само аз пиша днес Embarassed Просто наистина толкова много мразя да чистя, че съм опитвала почти всичко.

# 796
Аз съм с голямата лидълска парочистачка и съм с УАУ отзив Mr. Green много хубаво чисти, нищо общо като усилие с кофите и парцалите, без препарати, без нищо. Изхвърлих всичко и само с нея караме. Не   капе вода, е,ако се заседите прекалено на някой участък остава влажен, но съхне бързо. Единствения недостатък е, че лепките на подложките вече не хващат толкова добре.
Ама моята беше май 111 лв и е в черно и жълто... Иначе изглежда същото като форма.

# 797
Голди...само ние пишем, щот не чистим и имаме време  Whistling

Офелия, а трохите, кончетата, косъмчетата ...и тях ли обираш с парочистачката. newsm78

# 798
Голди, не успях да стигна до Лидл, но опитът ми с телето от Лидл е следното:
- кайма и бургери - супер;
- аламинут - стана страхотно, но го правих час и половина в кукъра (такава е програмата, за което тук щяха да ме изядат, като похвалих мръвчака Mr. Green);
- медальони - не ми се получиха, но вината е, може би, в мен и начина на приготвяне.

Офелия, а има ли дозатор за препарат или само с пара чисти? Отдолу някаква подложка ли е или? Питам, защото съм с домашнми любимци и има козина, без значение колко пъти се обира с прахосмукачка/робот.

# 799
Другата седмица ще се разоря май. От миналата година чакам парочистачката за под, защото плочките в кухнята са хубави, но с грапава повърхност и всичко се набива в тях и оставам без кръст и ръце докато ги изтъркам. А с бебе вкъщи, трябва да се чисти всеки ден. ooooh! чак се чудя дали да не метна един ламинат отгоре  и да се свърши тая мъка Grinning
И на турбо четката много се чудя, защото ужасно ми се набива килимът.
Харесах и бебешките дрешки. Мнение за сутиена за кърмене?
Аз май съм единствената, която не хареса уреда за почистване на стъкла- не изсмукваше добре водата и оставяше ужасни следи.

# 800
Първо пускам прахосмукачка, това заменя само мопа реално. Иначе събира боклучета и кончета, но много бързо ще се цапат подложките, а аз с двете искам да мина  цялата къща, да ги бутна в пералнята и да забравя че съм чистила Grinning
Допълвам, че много бързо пишете - няма дозатор, само пара, отдолу е микрофибърна подложка, която бърше доста хубаво. Когато събере боклучета или се намокри доста я сменям с втората. Две са, закачат се с лепки, които с времето не хващат много добре, но като започна да чистя не падат.

# 801
Мдам, значи с подложките не ми върши работа на мен. Ще се купува другото.

# 802
- аламинут - стана страхотно, но го правих час и половина в кукъра (такава е програмата, за което тук щяха да ме изядат, като похвалих мръвчака Mr. Green);

То е защо не си го наготвила за 40 минути  Naughty...като боба  Mr. Green

Кристи, купи си кофа и парцал с дълга дръжка бе, рожбо...

Тъй или иначе прахосмук се пуска винаги, за да обере едрото. После дали с парцал, дали с модерните джаджи, се минава с мокро-вода или пара, дето оставя и тя вода  Mr. Green

# 803
имам такава подочистачка от кауфланд /не е точно същите цветове де/

Скрит текст:

и не виждам с какво лидълската с контейнерчето за вода и препарат е по-добра или по-вършеща работа
"парцалът" така или иначе трябва да се сваля и пере Rolling Eyes

пп мързелива съм до смърт и искам всичко да е идеално чисто с минимум усилие - готова съм да дам колкото пари е нужно, ако имам гарантирано добър резултат

# 804

Аз такова имам, когато не ме мързи, а това е рядко Mr. Green, след прахосмука минавам с него...
Без прахосмукачка предварително не става, че космите така хубаво се завъртат...също в коридора, където сме с плочки, когато се събере пясък, кал-такива по-едрички боклучета, също само с това не става, трябва си прахосмук или една проста метла поне...

Скоро разбрах, че му викали стирка на това горе до кофата Rolling Eyes
Аз го знам като ленти или въжета на дълга дръжка...

А, забравих да кажа на Кристи - като порасне детето, около масата за хранене, при нас и около холната, по пода има храна колкото за две кокошки, която посмъртно няма как да изчистиш само със стирка, или парочистачка-требе си метла - проста или електрическа.

# 805
  • Бургас
Медальони били, сега погледнах. Изприщвам се вече в това месоядно семейство какво разнообразие да предлагам Crazy Може да ги пробвам, ако ги мариновам по-дълго, може и да ги скопосам Joy
Бубанка, ти си моята сродна душа Crazy Решила съм да събирам пари за робот, ама Лидл ми обърква сметките hahaha
Аз прахосмукачка из целия апартамент пускам само веднъж седмично. През останалото време действам само със синята гъба - моп Mr. Green Тя обира и едрите боклуци, трохи, косми и не ми замазва. Даже и килима минавам с нея, понеже имах блестящата идея да си сложа килим в преобдаващо черен цвят, нали се сещате как всяка трошичка и прашинка лъсва веднага Joy Измивам и изцеждам направо на мивката в банята, не свалям кърпи, не пера, не разнасям кофи и т.н. При по-основното седмично почистване вече слагам препарат, но иначе - тц.

# 806
  • Перник
Аз може ли един тъп въпрос да задам? Такъв син моп мъжът ми беше купил преди дооста години - още бяхме гаджета, аз живеех при мама и не ми се налагаше да чистя. Но това синьото нещо беше супер твърдо - свекърва ми, Бог да я прости така и не успя да му намери чалъм и след години го намерихме прашасало в един ъгъл и директно го изхвърлихме. Та, как точно се чисти с него?  Embarassed
Прахосмукачка пускам всеки ден, защото имам двама мъже, котка с 5 малки (в момента) и камина (през зимата). Бърша под веднъж седмично обикновено - с гореща вода, препарат и "стирка" - с въжета/ленти.

# 807
  • София
ТОва синьото се накисва във вода и става меко. Напоследък ги продават влажни и не са твърди.

# 808
Синия моп се накисва във вода.
Първоначално да преседи 1 нощ и да се напои хубаво.
После, ако пак се е втвърдил може и за по-кратко време.
Аз чистя първо с прахосмукачка да обере боклуците.
После действам с въпросния моп, но отгоре му закрепвам от мокрите къпрички.
Доволна съм, но сме само 2 възрастни засега.
А и каква е тази цена 10 лв. за мопа?
Дебна на промоция по веригите и повече от 5 лв. не съм давала.

# 809
  • Перник
Ааа, благодаря, че ме просветихте! Следващият път ще си купя моп, че тези с въжетата ме дразнят, защото се късат и после ги събирам по пода, лентите пък губят "обем" Crazy

Общи условия

Активация на акаунт