Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 169 964
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 135
Ивекс идея нямам дали става. Преди повече от 10 г. имахме една на TCM - за 10 лв. нищо особено.
Ако има добра всмукателна мощност ще върши работа. И на мен ми минава мисълта от време на време за такъв уред, защото един пакет солети в ръцете на дете прави чудеса Simple Smile И въобще всичко що е тестено и се яде самостоятелно.

# 136
Именно.
Ще чакам да излезе брошурата да я видим.

# 137
  • Козлодуй
Тези скариди как ги консумирате - директно към салата, след като се размразят, или? Колко време им трябва да се размразят?

http://www.hera.bg/s.php?n=935 - ето това е моята рецепта за скариди стават много вкусни ако се спази точно и се сервират върху зелена салата Simple Smile

# 138
Някъде в София да сте виждали хлебопекарни изостанали?

# 139
pvacheva ей това ми е любимата рецепта и на мен. Лютото като има хубави домати, изваждам скаридите и слагам настъргани домати, магданоз и пикантен пипер. Използвам като Салца после за скаридите. Ох ... Simple Smile
Аз чакам летни детски пижами, че трябва да сменям сегашните вече. И за мен ми се иска да си взема.

# 140
Аз имам прахосмукачката за кола. Не че не обира, но зад себе си хвърля пушилката и трябва задната и част да е насочена навън.

# 141
  • have faith and be patient ..
Също така на мен много ми допада кашкавал Родна стряха(опаковка 0,5кг). Твърд, мазен, мирише на мляко. Всичко е до вкус, но до моя той е най-близо.

кой по -точно ? аз харесах само кравешкия Simple Smile овчия и другия /изкочи ми от акъла / едно високо парче , изобщо не ми допаднаха  Peace

Взехме от каймата ама тя сол, сол слагали хич не пестили. И на вас ли ви се е случвало или е до партида?

аз кайма от там не съм взимала никога , тук само плювни по нейн адрес и не съм рискувала , купуваме месо и мелим  Peace

# 142
Кашкавал Родна стряха взех, точно когато пуснаха продуктите с новото лого. Чудесен, твърд. После купих отново, но нямаше нищо общо с първия-лепне по небцето, мирише страно, отврат Sick Не знам защо така се получи, но няма да потретя. Оставам си на дългия калъп на Блуедино.

Отзивите за малките прахосмукачки за кола от години са неласкави. Аз поне не помня някой да е бил доволен или да ги е хвалил.

# 143
  • София
Букети лалета и рози дали има през седмицата? Трябват ми за утре вечер, пък в брошурата гледам, че са чак от петък натам.

На нас каймата Стара планина ни харесва, другата не.

# 144
  • Козлодуй
Аз имам две малки прахосмукачки и си обирам трохи, кафе и друго наронено около масата за да не вадя голямата и много съм доволна едната даже е SilvarCrest но много внимавах като ги купувах да не са с конектор за кола а с обиновен щепсел - вършат идеална работа у дома леки с акомулаторни батерии дават ги че могат да събират и течности но аз не съм ги пробвала така иначе редовно им мия контейнерчето и ги сменям и зареждам Simple Smile

# 145
  • have faith and be patient ..
и аз съм доволна много от моята , на силвъркрест , бяла със зелено копче .. акумулаторна батерия , за вкъщи , но не виждам какво пречи да се ползва и в кола .. обира ми идеално всичко , ползвам я без никаква приставка  за да гълта и по-големи неща Simple Smile)

# 146
Цената на камембера е много примамлива, в сравнение с цената му по другите магазини.. Чудя се защо ли?
Обикновено при тези сирена, по-ниската цена върви с по-малка масленост, може и тук да е така.

# 147
Момичета, някоя от вас да е виждала спортно искрящо розово момичешко горнище р. 146-152 или 158-164?

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 17:21 от La_Valletta

# 148
И аз съм доволна от каймата Стара планина.

# 149
много доволна от вакуумираното сирене верея - не се предлага само в лидл, но последно от там взех и децата казаха само такова да купувам  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт