Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 169 964
  • 1 318
  •   2
Отговори
# 150
И аз съм доволна от каймата Стара планина.
И аз . Peace

# 151
Кашкавал Родна стряха взех, точно когато пуснаха продуктите с новото лого. Чудесен, твърд. После купих отново, но нямаше нищо общо с първия-лепне по небцето, мирише страно, отврат Sick Не знам защо така се получи, но няма да потретя. Оставам си на дългия калъп на Блуедино.

Peace

Как пък един път не объркаха партидата! Всеки път качеството е едно и също-а при нашите е цяло събитие 2 едакви партиди да имат!
После, що не съм предпочитала български продукти-еми точно заради това! Преди купувахме кашкавал от Метро, по около 2кг опаковка..докато не го развалиха; открих Блуендино и приключих с бг; сега сиренето е на път, откакто окрих Софра-та..

# 152
О,Софрата е муци направо...

# 153

От питите кашкавал някой да е купувал, стават ли? bouquet
За каймата Стара планина и от мен +, не съм попадала на лоша. Peace

# 154
Купувала съм преди седмица и нещо една кръгла пита в червена опаковка,нещо чуждоземско вид сирене(кашкавалено..)май унгарско беше-ставаше(малко ми приличаше на едам),а по преди взех голяма пита бг кашкавал около 2.5кг.беше върху 10-11лв.кг.и ми хареса доста(за седмица го изядохме без гости...)

# 155
Явно нашата е като тази от 2,5 кг, в найлон прозрачен. Стои в хладилника, не е пробвана, просто се чудех, като е толкова много, дали ще е хубав кашкавалът или ще се чудя какво да го правя на принципа "пени се, не пени се......ще се яде"!  ММ я грабна, първо мислех, че е на Родна стряха, но вкъщи видях, че не е. Значи да си търся рецепти с кашкавал. Simple Smile bouquet

# 156
На нас точно този ни хареса,трима си го хапнахме така между другото, дано ти хареса и на теб,ако ли не,ти ако не измислиш в какви уникални гозби да го вложиш,няма кой bouquet(извинявам се,но не знам как се слага скрития текст...Labrex-поне два, три пъти на седмица храня домочадието с рецепти от листчета на които пише Labrex... Hug)

# 157
На нас точно този ни хареса,трима си го хапнахме така между другото, дано ти хареса и на теб,ако ли не,ти ако не измислиш в какви уникални гозби да го вложиш,няма кой bouquet(извинявам се,но не знам как се слага скрития текст...Labrex-поне два, три пъти на седмица храня домочадието с рецепти от листчета на които пише Labrex... Hug)

Радвам се, да ви сладко! Simple Smile Hug bouquet

А аз току-що довърших поредното пакетче желирани боМбонки на Фаворина! Heart Eyes Захарна болест ще ме хване.  Simple Smile

За скрития текст:

Скрит текст:
Пишеш, маркираш и кликваш на 8 иконка от първия ред, след оная ходещата.

# 158
# 159
Хубави са бонбоните, големи и с различен вкус.
Питите кашкавал ми харесаха и двата вида.Този с прозрачната опаковка сякаш е малко по-твърд.С червената опаковка - по-млечен вкус.

# 160
  • София

Харесват ми бонбоните. Но то с това харесване вече няма да се побирам и в XXXL дрехите от Лидл.

# 161
  • София
И аз много ги харесвам тези бонбони, а децата им се мръщят. По-нетрадиционни са сякаш, с по-засукани пълнежи.
Кроксовете дали са уголемени? Трябват ми 36 номер за момче, а детските са до 35-ти.

# 162
  • до най-прекрасния мъж
Уникално вкусни са. За повод винаги такива взимам.

# 163
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ммммм, всички във вкъщи обожаваме тези бонбони, дори и дъщеричката ми. Добре,че ми припомните, отдавна не сме купували.

# 164
  • Русе
Кроксовете дали са уголемени? Трябват ми 36 номер за момче, а детските са до 35-ти.
И аз питах за тях(само, че за момиче), но отговор не получих. Явно не питаме по актуални теми Wink

Общи условия

Активация на акаунт