Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 166 614
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 885
Ама нали парата уж убива бактериите и микробите без препарат, заради високата си температура. Освен това по същия този под се търкаляме и аз, и детето (основно) - колко пък по-мръсни да са подложките от нашите дрехи... Не газим с калта вкъщи, подът се цапа основно от прах и от хранителни продукти, от същите неща, с които цапаме и дрехите си. Затова бутам в пералнята, обикновено на височки градуси, и окото ми не мигва.

# 886
  • have faith and be patient ..
Абсолютно съм на същото мнение , освен и че праха по положката го и дишаме , не само но се набива в дрехи и чаршафи ... но разни хора -разни идеали , дискусията по темата много се проточо , нито ние можем да убедим тях , нито те нас  Mr. Green

# 887
  • Майничка
Някой пазарувал ли е със sodexo подарък ваучери в Лидл нехранителни стоки?

Само веднъж ми мина номерът, за някакви мокри кърпички и почистващ препарат. Преди и след това винаги са ми отделяли хранителни и нехранителни в Лидл.
В кварталното Лекси само за алкохол и козметика не ми ги признават.

П.П. Като не чета - проправям се. Embarassed Имах предвид ваучерите за храна, с подаръчни съм купувала и дрехи, и ел.инструменти.

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 16:29 от gargamela

# 888
  • София
С подаръчните ваучери на Содексо съм пазарувала всичко, с тези, които са за храна, някой път ми правят проблем за нехранителните.

# 889
Да се чудиш как си  перат гащите в пералнята някои. Mr. Green...сакън, с ръкавици в легена..

# 890
Знаете ли дали са свършили стикитата вече?
Днес пазарувах стабилно и чак вкъщи се усетих, че не ми дадоха стикита, вкъщи се очакват с нетърпение...  Rolling Eyes

# 891
  • Варна
Днес ,пазарих в Лидъл и имам стикита .Взех си лакочистителя ,който са пуснали ,шсреничката лятна серия с козметика  Peace

# 892
  • Бургас
От години прах бърша единствено с мокрите лидълски кърпи. Не купувам никакви препарати, много съм доволна от тях.
Всеки си има различни разбирания колко често, с какво да почиства и какво определя като супер чисто. Не е нужно да се надцакваме и да се обиждаме, нали само споделяме Rolling Eyes
За мен ламинат най-добре се почиства с оцет, обаче ми мирише неприятно и съответно съм се отказала от този метод.
В нашия Лидл днес бяха изчезнали спанакът и царевичният грис Tired Много се дразня така - сигурна съм, че ще намеря това, което ми трябва и накрая - тц. Взех замразен, де, ама не ми е същото пък Crossing Arms
Някой правил ли е от безглутеновите спагети? Подготвям се да спирам глутена и захарта /само това не съм опитвала в борбата си с много неприятно и упорито хронично заболяване/ и малко по малко трябва да се запозная с безглутеновите продукти. Някакви мнения за макаронените изделия?

# 893
Днес ,пазарих в Лидъл и имам стикита .Взех си лакочистителя ,който са пуснали ,шсреничката лятна серия с козметика  Peace

Пффф, знаех си, че забравям нещо! Доколкото си спомням в бележката най-отдолу пише колко стикита са ти дали или греша? На моята сега само пише, че има стикита, но не и че са ми дадени.
Така или иначе традиционно ги поръчвам всичките от олх, важното е че имаме албумчето за съхранение, но ни харесва другите да ги подаряваме на приятелчета- радват се децата.

Да похваля "Чешки колбас" на Pikok конкретно, чудесен е.  Peace
Много обичаме вкъщи сандвичи със шпек, но тези на Маджаров и Леки напоследък са ми отврат на вкус.
Зачудих се дали да взема и на Pikok деликатесният шпек, някакви отзиви за него?
Скрит текст:

Взех и парти светлини, харесват ми. Дъщеря ми много обича да си прави партита и тези светлинки са на почит вкъщи.
Скрит текст:
На батерии са, което е супер за открито, защото имаме само диско лампи на ток.
Има опция да си мига свободно и в такт с музиката.
Съжалявам, ако вече сте ги коментирали, не съм чела назад.
Много си падам по подобни щуротии, затова го обичам Лидл.  Heart Eyes

# 894
  • от Луната
Отзиви за кашкавала Мероне, дето е 1 кг за 13 лв, ще може ли? Сега ви чета, но не знам дали ще успея да ви прочета, докато стане време за пазар  Mr. Green. За сравнение харесвам много кашкавала Блуедино правоъгълно блокче 700 - 800 гр май беше  newsm78

# 895
  • София
И тия дрехи после ги обличате  Sick
Ето защо избягвам такива чистачки - трябва им отделна пералня за кърпите...
На мен такива коментари, заедно със зеления повръщащ емотикон ми се струват заядливи и обидни.

Абе и на мен , но реших да го подмина без да обяснявам , че мръсните работни дрехи  омазани с масла и нафти ,са по-мръсни и от подложките ..но ето че го направих Mr. Green
Е, щом не правите разлика между техническа мръсотия (мин. масла и др) и къщна, с микробите и т.н.... няма какво да коментирам. Сигурно си перете заедно чорапите с гащите  Grinning

# 896
По принцип и аз съм давала акъли по други теми, като кой с какво да пере например, но си давам сметка, че във форума все ще се намери някой да изкоментира колко селско е дадено нещо..
Нека всеки си процедира, както му е удобно и както е свикналNaughty
С тези коментари какво се цели-да се изтъкне, вижте ме мен какъв съм чистофайник ли  newsm78

Извинете, но малко в повечко ми дойдоха тези дребнави коментари, тип захапване ooooh!
 Тъкмо ме коментираха, че съм била дива селянка, задето съм имала наглоста да си стръскам прания чаршаф през терасата, за да му изпъна гънките от прането....оуууууууу, ма много е селско, аууу, ма колко нагло и безотговорно ooooh! Tired пък ние в София не правим така, и прочее, и прочее...айде холан Stop

И да не е само спам-стикита има още при нас, ММ донесе днес 3 Peace

# 897
  • Бургас
Да бе, видях ги софиянците... Бях за ден там миналата седмица. Не - благодаря! Stop

# 898
Отивам да си хапна от свинЦкото, лидълското, което наготвих днес, че да сА успокоА Rolling Eyes Mr. Green

Абе да са живи и здрави, какво друго да кажа......

# 899
  • София
Тета, лъжат гадните привнесени софиянки.
Не само изпрани, но и мръсни чаршафи тръскат на воля.
За чергите да не пиша ....
За деликатесния салам - аз го харесвам, ММ - не.
Та трябва да се пробва с малка  опаковка.
Стикита дават, ако има в магазина. Сутринта купих нещо си за 6 -7 лв и ми дадоха 2.

Общи условия

Активация на акаунт