Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 098
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 900
  • Бургас
Аз хвърлих две суджучета на грил тигана. И с лютеничка Чира. Другото не е от там.

# 901
  • Асеновград
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ще разстрелям ММ изобщо не трябваше да ми пуска тая муха с шатрата. Да сме заведели мъниците на зоологическа градина , пък аз да погледна в шатрата и 200 лв. хвръкнаха.  Ужасна навалица и всичко нахвърляно но пък имаше доста неща .Малките се сдобиха с дървени играчки които досега не бяхме успели да купим.  Сега ще има да ми мрънка другата седмица че парочистачката била много пари  #Cussing out

# 902
  • София
Тета, лъжат гадните привнесени софиянки.
Не само изпрани, но и мръсни чаршафи тръскат на воля.
За чергите да не пиша ....
За деликатесния салам - аз го харесвам, ММ - не.
Та трябва да се пробва с малка  опаковка.
Стикита дават, ако има в магазина. Сутринта купих нещо си за 6 -7 лв и ми дадоха 2.

Ааа, в на'ща етажна собственост е прието само от северната страна да се тръска, там 90% са остъклени и не се простират чисти дрехи. Сега ако сте от Люлин..., не знам вече  Grinning

Отзиви за кашкавала Мероне, дето е 1 кг за 13 лв, ще може ли? Сега ви чета, но не знам дали ще успея да ви прочета, докато стане време за пазар  Mr. Green. За сравнение харесвам много кашкавала Блуедино правоъгълно блокче 700 - 800 гр май беше  newsm78
И аз това ще попитам, последно взех на Буендино от 500г, но вече не е по БДС и не беше същия вкус...

# 903
  • Бургас
Стикитата официално са до 23 април! Така че би трябвало да се дават и днес и утре Naughty Обикновено после пак раздават до изчерпването им (там, където имат останали, разбира се) Peace

Деликатесния шпек се харесва у дома Crazy

# 904
  • София
Starrydream, какво имаш против Люлин?
Пиша за Лозенец и Дианабад - тупат и тръскат от където им падне, завалийките.
Иначе са елитни ...
Кашкавал последно харесах някакъв около 400 гр. с домат, маслини и бутилка на етикета.
Но то си е индивидуално, различно е за всеки.

# 905
  • Бургас
И нашата вечеря беше лидълска. Правих кюфтенца от целина /за мен, останалите бяха на мръвка/. Сега да питам - тая целина - глави постоянно ли я има, да не стане като спанака Twisted Evil Понеже много ми харесаха кюфтенцата, да се запасявам ли /не че знам как се съхранява/ или да разчитам, че ще я намирам newsm78
Май не бях взимала от трицветния сладолед, щерката го хареса. Мъжете не ядоха.
Повдигам си въпроса за безглутеновите макарони и питам и за аспержите /не, никак не съм нахална Mr. Green/ Вкусни ли са и как ги приготвяте, че от години им имам мерак, да се престраша на тая цена да се пробвам Thinking

# 906
Аспержите са много вкусни. Измивам ги и ги почиствам с картофобелачката само в долната част. Приготвям ги на грил тигана, запичам ги като на скара и ги заливам със зехтин, лимонов сок, понякога и пресован чесън. Стават бързо. Може да се сварят, но трябва да се внимава да не станат преварени. Заливам ги с различни сосове- млечен с чесън, яйчено-маслен, с кашкавал или пармезан, може да се увият в прошуто или бекон.

# 907
За деликатесния салам - аз го харесвам, ММ - не.
Благодаря Aisha, другия път ще взема малка опаковка да пробваме- прилича ми на шунков, а аз обичам такива, моите хора са повече по луканковите.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire Ще разстрелям ММ изобщо не трябваше да ми пуска тая муха с шатрата. Да сме заведели мъниците на зоологическа градина , пък аз да погледна в шатрата и 200 лв. хвръкнаха.  
Joy Joy Joy
Аз ММ го успокоявам, че ако не ни хареса нещо- можем да го върнем- саО пробваме...
Почти винаги намирам каква нова щуротия да купя за поне 30-40-50 лева.  Party

При нас стикитата сигурно са свършили- няма да ги мисля повече, поръчах си пълния к-кт и да ми се махат от главата.

Отзиви за кашкавала Мероне, дето е 1 кг за 13 лв, ще може ли? Сега ви чета, но не знам дали ще успея да ви прочета, докато стане време за пазар  Mr. Green. За сравнение харесвам много кашкавала Блуедино правоъгълно блокче 700 - 800 гр май беше  newsm78
Блудиното голямото правоъгълно блокче ми е топ Кашкавала на всички времена- обожавам го, специално за него ходя. Направо не издържам без него вкъщи наистина!  hahaha Joy
Днес обаче, не знам защо, взех малка кръгла питичка, пак Bluedino- дано да не съм сгрешила. Ще го пробвам по-късно и ще докладвам дали е същия вкус... цената на кг обаче беше по-ниска от голямото ми любимо блокче, но реших да рискувам. Живот на ръба...

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 22:05 от Анонимен

# 908
  • софия
Много харесваме аспержи с бекон. Може и без. Само посолени и капка зехтин. Пека ги във фурната на функция грил. Правя и със сметанов сос за паста.

# 909
  • have faith and be patient ..
Деликатесния и аз го уважих , мисле ,че е по-хубав от шунка  Peace

# 910
Деликатесния и аз го уважих , мисле ,че е по-хубав от шунка  Peace
Леле, и аз така предположих като го видях, ма викам аре този път само един вид да пробваме.
Чудесно, благодаря- точно такъв търся! bouquet
до нас в кварталните магазини само гадости напоследък наистина, уж реномирани марки. Купувам и хвърлям само. То верно, че тея саламища не са най-полезната храна, ама поне на вкус го докарайте бре...

# 911
#2gunfire #2gunfire #2gunfire Ще разстрелям ММ изобщо не трябваше да ми пуска тая муха с шатрата. Да сме заведели мъниците на зоологическа градина , пък аз да погледна в шатрата и 200 лв. хвръкнаха.  Ужасна навалица и всичко нахвърляно но пък имаше доста неща .Малките се сдобиха с дървени играчки които досега не бяхме успели да купим.  Сега ще има да ми мрънка другата седмица че парочистачката била много пари  #Cussing out .  
Може ли да разкажете малко подробности за шатрата Simple Smile не, че съм от стара Загора, но да си помечтая Simple Smile

# 912
  • София
2 вечери се мъча с аспержите. Снощи бяха с бекон на фурна.
Тази вечер със сметана и сирена на тиган.
Чистене, бланширане, много работа, пък аз съм от мъзеливите.
Броколито ми е по-вкусно и лесно.  Ще им дам още 1 шанс - с маринованите в бурканче.
Главите целина целогодишно ги виждам до морковите и зелето.  Все им се чудя и не купувам.
Но пък бих пробвала кюфтенцата ако разбера рецептата.

# 913
  • Бургас
Благодаря Ви bouquet Трябваше да питам още снощи Crazy В четвъртък им се чудих, днес им се чудих, утре пак трябва да ходя Joy
Aisha, на мен маринованите не ми допаднаха много, твърде туршиен вкус и не разбрах самите аспержи имат ли някакъв вкус Embarassed
Значи, аз правя кюфтета от каквито зеленчуци ми попаднат, малко едно към гьотере, но много обичаме. За кюфтета търсих и спанака, де, ама и от целина бяха супер: половин глава целина, обелена и настъргана, един настърган морков, 1 яйце, малко пресен розмарин, натрошено сирене, мъничко синьо сирене, малко Грана падано /децата го харесват повече от пармезана и винаги имам в хладилника/, няколко лъжици царевичен грис да обере влагата на зеленчуците. Понеже за първи път правих от целина, половината изпържих и отцедих на хартия, другите изпекох. И в двата варианта се получиха добре. С чеснов сос - ммммммм. Общо взето рецептата е от типа "да разчистим хладилника", но пък се получи.

# 914
Чистене, бланширане, много работа, пък аз съм от мъзеливите.
Не ги бланширам, направо на тиган ги слагам.

Общи условия

Активация на акаунт